2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selm kızlar su çiçeği aşısını yaptırdınızmı siz vakti ne zamanakadar bu aşının bilşyomusunuz birde burda 90 lira dediler fiyatı için siz ne kadara yaptırıdnızz
biz bu ayın 25 inde olacağız özel bi aşı ama rakadaşlar genelde 60 dan 70 den bahsetti fiyat için
slm hanımlar nedir bu arı sütü muhabbeti?yani ne olduğunu biliyorumda 1 yaşınada illaki vermekmi lazımmış?benim arkadaş veriyor ama ben daha vermedim.bal dahi vermedim doktoruma sormadığımdan yanllış bişey yaparım diye siz veriyomusuz bal arısütü vs..
aslında arı sütü erken bebeklere beril polen veren varmış bağışıklık için ben juliete veriyomu diye bi sorayım dedim alerji yapmazsa bal verebilirsin
iyiyiz biz smhcim sen nasılsın bebiş nasıl?
..
yaramazlıklarda sınır tanımıyoruz bizde
benim fıstık da iyi maşallah.bazen iştahsız olunca suyla yutturuyorum başarabilirsem tabii.kilosu 12700 dü en son tartıldığında(3 gün önce).beslenme düzeniniz nasıl sezerciğim?devam maması kullanıyormusun? ben devam maması kullanıyorum1+ junior olanlardan . inek sütünden daha faydalı olur diye.. herhalde o da yarıyor kuzuma.sabahları 6-7 ölçek ondan 1 yumurta sarısı ve cici bebe koyuyorum severek yiyor.sonra bizle oturup kahvaltı yapıyor domates peynir filan yiyor ama fazla yemiyor.günde 2 öğün çorba veya yemek yiyor( ana öğün olarak)...arada da 1 öğün yoğurt ve meyve püresi ve yatmadan önce de yine milupanın mama çeşitlerinden birini yapıyorum.melisa neler yiyor?
ay maşallah bizimki yemiyo devam sütü inek sütü falan sanırsam aç geziyo kilosundanda bellibizimkinin
slm cnm.senin kaç aylık bebiş?bu arada kız mı erkekmi?balı kahvaltısındamı veriyosun yoksa sadebalı kaşıklamı içiriyosun cnm?biz balık yağı kullanıyoruz bildiğim kadarıylada herkes kullnıyor size neden vermediki doktorunuz?genelde tüm doktorlar veriyor çevremdende biliyorum yani:26:
beril selam julinin kızı 14 buçuk aylık sayılır
sizin balık yağı markanız ne

cantaneleim sen facede kimdin?
çıkaramadım...

yanlışmı htırlıyorum bilmiyorum ama senin kızda zayıftı değilmi
maşallah bayağı kilo almış
devam maması hangisini kullanıyorsun nasıl kilo aldırdın böyle?
sivri nedir bizim bu oğlanların yememesinden çektiğimiz
günaydınnn herkeseee:KK9:
günaydınnn
günaydın kimler var bakimmm.ben burayı çok özledim
beril bu arada hoşgeldin :81:

günaydın feyza nasılsın

smhsmh günaydın cnm
bende daha arı sütü bal falan vermedim.korkuyorum bir zararı olur diye doktoruma bi sorayım barik..senin kaç aylık cnm bebiş benimde 14 aylık.bizim balık yağı minadex siz ne kullanıyosunuz?benimkilerde yemiyor yaa:KK50:9 kilo benimkilerde zayıff.ben inek sütüde vermiyorum.
sinemis tşk ederim cnm.:KK69:

beril 25 aralık doğumlu oğlum 10 kilo ancadır
zorlanıyoruz yemek yemekte
ben genelde kızların kullandığı seven seans balık yapını sipariş verdirdim bugü
n eşime ondan sordum
demir eksikliğinden şurup kullandık 1 ay 2 ay kullanın demişti dr ara verdik
inek sütü o yüzden vermiyorum
gerçi benimki de içmiyo ne devam sütü ne başka bişey

demekki yaa ben bi kaç eczaneyedaha sorayım barii

kızlar sizler kahvaltıyı nasıl veriyosunuz ben hala bulamaç veriyorumda tek tek verdimmi çoğunlukla atıyolar 2 taneyle baş etmek zor oluyor birde biz tam olarak ev yemeklerine geçemedik hala bebek düzeni devam ediyoruz çorbamuhallebi felan ıspanak verdim mesela atıyolar ama makarna yiyolar dolma içi yiyolar yani biraz keyfi sanırımmm
bizde hala bulamac yiyorum fazla ev temeği yemiyor aman yesinde diyorum ilerde yer elbet
bu arada sen terarmı hamilesin sanki öyle bi yazı gördüm de

cantaneleim sen facede kimdin?
çıkaramadım...

yanlışmı htırlıyorum bilmiyorum ama senin kızda zayıftı değilmi
maşallah bayağı kilo almış
devam maması hangisini kullanıyorsun nasıl kilo aldırdın böyle?
kadriye abla varya ...
günaydınnn herkeseee:KK9:
günaydııınnnnnn
günaydın kimler var bakimmm.ben burayı çok özledim
beril bu arada hoşgeldin :81:

feyzacım bende özledim artık buraya daha fazla yazmaya karar verdim..eski günlerdeki gibii:KK16:

herkeseee günaydııınnnn kızım bugün kahvaltı etti col mutluyuuummmm :nazar:

bizde hala bulamac yiyorum fazla ev temeği yemiyor aman yesinde diyorum ilerde yer elbet

kadriye abla varya ...

günaydııınnnnnn

feyzacım bende özledim artık buraya daha fazla yazmaya karar verdim..eski günlerdeki gibii:KK16:

:nazar:maşallah maşallah sezer...hadi gözün aydın canım:KK34:

biz bu ayın 25 inde olacağız özel bi aşı ama rakadaşlar genelde 60 dan 70 den bahsetti fiyat için

aslında arı sütü erken bebeklere beril polen veren varmış bağışıklık için ben juliete veriyomu diye bi sorayım dedim alerji yapmazsa bal verebilirsin

yaramazlıklarda sınır tanımıyoruz bizde

ay maşallah bizimki yemiyo devam sütü inek sütü falan sanırsam aç geziyo kilosundanda bellibizimkinin

beril selam julinin kızı 14 buçuk aylık sayılır
sizin balık yağı markanız ne

sivri nedir bizim bu oğlanların yememesinden çektiğimiz

günaydınnn

günaydın feyza nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın ?

smhsmh günaydın cnm
bende daha arı sütü bal falan vermedim.korkuyorum bir zararı olur diye doktoruma bi sorayım barik..senin kaç aylık cnm bebiş benimde 14 aylık.bizim balık yağı minadex siz ne kullanıyosunuz?benimkilerde yemiyor yaa:KK50:9 kilo benimkilerde zayıff.ben inek sütüde vermiyorum.
sinemis tşk ederim cnm.:KK69:
:KK3:

kadriye abla varya ...

günaydııınnnnnn

gözün aydın canım melis yemiş bnde bundan sonra burdan takılacağım

herkeseee günaydııınnnn kızım bugün kahvaltı etti col mutluyuuummmm :nazar:[/B]

hahaha yok csnım ya bizim kızlara şaka yaptım göreceksin kaç kişi aradı ne hailemisin diye
allah korusun ya istemiyorum şuan sonrasını bilemem tabi

bende yesin yeterki diyorum başkalarıda sonradan pişman olursun diyo bilemiyorum yaaa

bizde sabah kahvaltıda
peynir yumurta terayağı zeytin ezmesi bal kuşburnu marmelatı (ev yapımı organik9) ) ekmek cice bebe veriyorum haftada 1 defa felanda milupanın hazır kahvaltılarındna veriyorum değişik olsunn diye

ahhhaaaa canan ben bile yedim..hatta okuyunca sok oldum ahahaaa hiç gülcem yoktu yaaaa

ayca ve sinemis sizede günaydın..hatta kızım su an ikinci öğününü yiyor..aman allahım ne mutlululk :KK19::KK64:

daha ev süpürebildim bizim oğlan süpürgeyi ittirdi peşimden ayrılmadı
toz alıyımda silmesi artık uyuyunca yoksa kovaya girmeye veya viledaya ellemeye çalışıyo
nedense temizlik yapmaktan hoşlanmıyorummmmmm

daha ev süpürebildim bizim oğlan süpürgeyi ittirdi peşimden ayrılmadı
toz alıyımda silmesi artık uyuyunca yoksa kovaya girmeye veya viledaya ellemeye çalışıyo
nedense temizlik yapmaktan hoşlanmıyorummmmmm

smhsmh elektrik süpürgesinden korkmuyor desene biizmki olsa ortalığı yıkar

[ı]maşallah maşallah
burası coşmuş kızlar
hanımlar faceden kopmş buraya gelmiş.... :KK76::KK76::KK76:

Kızlar marnys arı sütünü duydunuzmu hiç?

Bağışıklık siztemine çok faydası varmış.

Bide gelişim destekleyicisi
[/ı]

sivri cim
maryns propolmar kullandık biz 2 şişe sadece bi kaşık kaldı dibinde yarın biter çok hasta olup en son gittiğim dr bunu önerdi soğuk lgınlığı için falan bağışıklık güçlendiriciymiş 2 ay kullanın dedi 2 şişe hemen hemen 2 ay yapıyo
netten bak içinde arı sütü değilde sanırsam propolis ekinezya vs var

feyza cım
bizim oğlanda korkuyodu oyun gibi peşinden koşuyo ittiriyo şimdi
ama blendır falan o sesllerde ağlıyo

ayyy mutluluğum yarım kaldı gene kustu puffff.....
sivri naber datlum..bende dr sorucam arı sütünü..tekirdağda bulmstum iyi bi yer kadın arı profösörüymüş n kendileri yapıyormu..hee derse ordan alıcam.
kanka benimde canım hiç temizlik yapmak istemiyor cok pasakluu oldum beyaa

[ı]iyidir julicim senden naber?

Pehi smh korudumu bi faydasını gördünmü

bende marny propolmar değilde junorunu alayım diyorum sence nasıl olr

bide 2 yaş altı kullanabilirmi?
[/ı]

iyidir sivricim yok yaramazlık...
1 yas sonrası veriliyor ama belli dozları var sürekli verilmiyor diye biliyorum ben.....

hala kan ilacı kullanan varmı..biz hiç kan damlası kullanmadık kusuyordu cünki..ama 1 yas kontrolünde kan 10.2 cıktı surup yazdı onuda iiçmedi... bol demir içeren yicekler vermeye calıstım vede inek sütünü azalttım ama uzun zamandır ağzına lokma koymadığı için kan surubunu vermeye basladım portalak suyuyla içebiliyor şimdi... sorum su..kakası cok değişik oluor içtiği gün cok fazla kaka yapıyor ve koyu renkli dün vermedim mesela normaldi...acaba kan ilacının bunu yapması normalmi sırtına kadar cıkıyor kakası...

feyza cım
bizim oğlanda korkuyodu oyun gibi peşinden koşuyo ittiriyo şimdi
ama blendır falan o sesllerde ağlıyo
buğlemde saç kurutma makinası ,süpürge vs hep ağlıyor ne yapacğız biz bu korkakları :KK60:

ayyy mutluluğum yarım kaldı gene kustu puffff.....
sivri naber datlum..bende dr sorucam arı sütünü..tekirdağda bulmstum iyi bi yer kadın arı profösörüymüş n kendileri yapıyormu..hee derse ordan alıcam.
kanka benimde canım hiç temizlik yapmak istemiyor cok pasakluu oldum beyaa
temizlk dme bana juli snir oluyorum bu ara saldım kendimi :KK74:
[ı]iyidir julicim senden naber?

Pehi smh korudumu bi faydasını gördünmü

bende marny propolmar değilde junorunu alayım diyorum sence nasıl olr

bide 2 yaş altı kullanabilirmi?
[/ı]

sivri ne yapıyosun canım nasılsın :KK69:

X