Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edelim oferta bana uyar ben ziyaret ediyorum hepkızlarr hadi ama biraz da burdan devam edelim
evt sorma.güzell nasıl ankarada hava?oğlanı dışarı çıkarabiliyomusun bari?biz evdeyiz hep çıkamıyoruz.biliyomusun cnm datçayı?
selam kızlar herkesler iyidir insallahh...
tam iyileştik bugün ilk defa corba yedi diye sevinirken sarrrr diye kustu üstüm sacım basım ve halııı da bos ver kalmadı 1 kase yediği halde nası 10 kase cıkarabiliyor bu velet anlamıyorum vallaaa
beril datcalımısın sen..
cok sahane bir yerrde yasıyorsun ne hoş...
hayatımda bir kere gitmek nasip oldu oraya aktur da kalmıstım süper bir yer sessiz sakin tamiz hava
gitmeni tavsıiye ederim kanka... burda hava cok soğuk ama biz evde hasta olıyoz 26 derecede..anlamadım gittii..ben emeklemesine veriyorum bunu kapının altından harc cıkartıp yiyor sanki ac bırakıyom veledi :)edelim oferta bana uyar ben ziyaret ediyorum hep
aa hava kötümü orda ankara soğuk hep şu aralar güneş çıkıyo ama benim oğlan çok hasta olduğu için fazla cesaret edemiyorum istiyorum ama
hiç gitmedim datça ya[/B]
kanka bizim oğlanda öyle oluyo bende anlamıyorum geçmiş olsun
başladınızmı siz polen miydi arı sütümü ne ona
datçayı biliyısun he gezenti seni
ben istanbuldayım canım aslen tekirdağlıyım bi kere gelmek nasip oldu insallah yine yolum düşeryok cnm aslen aydınlıyım ama datçada oturuyorum.evet gerçekten çok şahaene bir yer havası denizi herşeyiyle mükemmmel.aktur daçok güzeldir.sen nerde yaşıyosdun?gene gelmeyi düşünüyomusun cnm?
selm kızlar su çiçeği aşısını yaptırdınızmı siz vakti ne zamanakadar bu aşının bilşyomusunuz birde burda 90 lira dediler fiyatı için siz ne kadara yaptırıdnızz
gitmeni tavsıiye ederim kanka... burda hava cok soğuk ama biz evde hasta olıyoz 26 derecede..anlamadım gittii..ben emeklemesine veriyorum bunu kapının altından harc cıkartıp yiyor sanki ac bırakıyom veledi :)
arı sütü alacaktım ama doktora sormadan almayım dedim bize balık yağı falan kullandırmamıstı..bunuda bi sorayım
ben istanbuldayım canım aslen tekirdağlıyım bi kere gelmek nasip oldu insallah yine yolum düşer
merhaba biz 13 aylıkken olduk sanırım 15. ay son.. 67 tl ye yaptırdık
cevabın için teşekkür ederim canım niye biizm buralarda bu kadar pahalı ya acaba zammı geldi yoksa marka farkı felanmı var
benim 3.çocuğum.2 kızım 1 oğlum var.1 ve 3 numaralar kız.benimki de 6 ocakta doğdu.hemşeri saqyılırız seninle.ben de muğlalıyım.hoşbulduk cnm.tşk.ederim saol.evt cnm tek yumurta ikizi.seninki tekmi bebiş?4 ocakta
iyiyiz biz smhcim sen nasılsın bebiş nasıl?CANTANELERİM
merhaba siz nasılsınız nasıl geçiyo günler
gerçekten öyle 1 kase yiyip 10 kase çıkarıyorlar.neden kustu acaba?benimkinin boğazı hasta olunca kusuyor..bizim antibiyotiğimiz anca bitti.gelişimi nasıl melisanın?bi ara kilo almadı pek bu ay diye yazmıştın face e yanlış hatırlamıyorsam.benim kız da 7-8.aydan sonra başladı almaya..selam kızlar herkesler iyidir insallahh...
tam iyileştik bugün ilk defa corba yedi diye sevinirken sarrrr diye kustu üstüm sacım basım ve halııı da bos ver kalmadı 1 kase yediği halde nası 10 kase cıkarabiliyor bu velet anlamıyorum vallaaa
ben yaptırmadım..zaten karma aşının içinde var diye biliyorum ama yanılıyorum sanırsam özel yapıldığına göre..selm kızlar su çiçeği aşısını yaptırdınızmı siz vakti ne zamanakadar bu aşının bilşyomusunuz birde burda 90 lira dediler fiyatı için siz ne kadara yaptırıdnızz
beril ben bal veriyorum günde 1-2 tatlı kasığı..arı sütü bağısıklık içinmiş.ama doktoruma sormadım ona sormadan da kullanmak istemedim zira bize balık dahi hiç bir vitamin kullandırmıyor
marka farkı vardır canım..