2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende burayı çok özledim neler yaşandı burada neler paylaşıldı.yine ara sıra bakıyorum es geçemiyorum.

kesinlikle katılıyorum burası daha güzeldi...

slm
baya bişey paylaşmışınız sanırım.neden boş bıraktınız ben merak ettim kaç defa amagerçekten kimse bişey yazmıyor.hadi yazalım hep beraber.

aaa hemde bi kıZ bi erkek ne güzel Allah bağışlasın adları ne
neler yapıyosunuz yürüyolarmı
yaramazlıklar ne alemde

aaa hemde bi kıZ bi erkek ne güzel Allah bağışlasın adları ne
neler yapıyosunuz yürüyolarmı
yaramazlıklar ne alemde

yok cnm ikiside erkek sen çizelgeye bakma resimler yanlış oldu değişteremedimde kaldı artık napıyım:44:alptuğ batuğ isimlericnm.senin tek dimi?seninkinin ismi ne?ehh işte biraz şyürüyprlar sonra düşüyorlarısınma turlarındalar yaniseninki yürüyormu?evett ya yaramaz olmazmo sorma hele 2tane olunca düşün.ama sağlıkları yerinde olsunda yaramaz olsunlar bebk bunlar normalide bu öle değilmi cnm?

maşallah canım
bizim oğlanın adı Bilge Kaan
ama sadece Kaan diyoruz
evet yürüyo evde kurcalanmadık delik yer kalmadı yaramazlık bol iki taneyi düşünemiyorum ben Allah kolaylık versin sana hele bi tam yürüsünde gör
ama dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda çok şükür
nerde oturuyosunuz hangi şehir

tanıştığımıza sevindim

bende tanıştığımıza sevindim cnm.evt bölede karıştırıyorlar merak etme cnm ben datçada oturuyorum sen nerde oturuyosun?:26:

aynen canım ya katılıyorum sana..hem burası daha derli topluydu.face bana karışık geliyo..bence de buraya gelsin arkadaşlar...
:92:

beril hoşgeldin canım.ismleri çok güzelmiş.ocağın kaçında dodular?tek yumurta ikizleri mi?

CANTANELERİM
merhaba siz nasılsınız nasıl geçiyo günler

selam kızlar herkesler iyidir insallahh...
tam iyileştik bugün ilk defa corba yedi diye sevinirken sarrrr diye kustu üstüm sacım basım ve halııı da bos ver kalmadı 1 kase yediği halde nası 10 kase cıkarabiliyor bu velet anlamıyorum vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…