- 10 Aralık 2010
- 924
- 18
- 40
selam kizlar
kimse buraya ugramaz oldu bende dahil.yazmasi face ye oranla zor oluyor diye,ama face nin de civki cikti,
burada ki paylasimlarimizi cok ozluyorum.ne de guzeldi.kimse birbirini tanimiyordu resmimizi bile bilmeden ne cok seyler paylastik,sevinclerimizi uzuntulerimizi.aldigimiz nefesi bile,
kimse sen siyahsiz yada senin basin kel demez idi birbirine.
simdi yavrularimiz var,cok vaktimiz yok ama hadi sizi buraya donmeye davet ediyorum.
eski gunlerin hatirina bu guzel sayfamizi bom bos gorunce icim cizliyor.gunde 200 sayfa atladigi olurdu.bebeklerden haberler hersey.
ben gercekten cok ozledim burayi,hadi duyun beni ve donun...
hepinizin tek tek yeri var bende inanin,cok guzel gunler yasadim burada...
isteyen face de de devam etsin ama ben yogunlugun burada olmasini isterim,epeydir buraya yazamadim.sanki buraya ihanet etmis hissediyorum,haydi benim gibi hissedenler kayiplarimizi telafi edelim.
merhaba beril
ikizlerinmi var
yenimisin
aaa hemde bi kıZ bi erkek ne güzel Allah bağışlasın adları ne
neler yapıyosunuz yürüyolarmı
yaramazlıklar ne alemde
maşallah canım
bizim oğlanın adı Bilge Kaan
ama sadece Kaan diyoruz
evet yürüyo evde kurcalanmadık delik yer kalmadı yaramazlık bol iki taneyi düşünemiyorum ben Allah kolaylık versin sana hele bi tam yürüsünde gör
ama dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda çok şükür
nerde oturuyosunuz hangi şehir
tanıştığımıza sevindim
selam kizlar
kimse buraya ugramaz oldu bende dahil.yazmasi face ye oranla zor oluyor diye,ama face nin de civki cikti,
burada ki paylasimlarimizi cok ozluyorum.ne de guzeldi.kimse birbirini tanimiyordu resmimizi bile bilmeden ne cok seyler paylastik,sevinclerimizi uzuntulerimizi.aldigimiz nefesi bile,
simdi yavrularimiz var,cok vaktimiz yok ama hadi sizi buraya donmeye davet ediyorum.
eski gunlerin hatirina bu guzel sayfamizi bom bos gorunce icim cizliyor.gunde 200 sayfa atladigi olurdu.bebeklerden haberler hersey.
isteyen face de de devam etsin ama ben yogunlugun burada olmasini isterim,epeydir buraya yazamadim.sanki buraya ihanet etmis hissediyorum,haydi benim gibi hissedenler kayiplarimizi telafi edelim.
selam kizlar
yok cnm ikiside erkek sen çizelgeye bakma resimler yanlış oldu değişteremedimde kaldı artık napıyım:44:alptuğ batuğ isimlericnm.senin tek dimi?seninkinin ismi ne?ehh işte biraz şyürüyprlar sonra düşüyorlarısınma turlarındalar yani seninki yürüyormu?evett ya yaramaz olmazmo sorma hele 2tane olunca düşün.ama sağlıkları yerinde olsunda yaramaz olsunlar bebk bunlar normalide bu öle değilmi cnm?
beril hoşgeldin canım.ismleri çok güzelmiş.ocağın kaçında dodular?tek yumurta ikizleri mi?
bende tanıştığımıza sevindim cnm.evt bölede karıştırıyorlar merak etme cnm ben datçada oturuyorum sen nerde oturuyosun?:26:
ah yayamaz kuş bunlar
ankaradayım ben
hım datça demek