2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hekrkeslere
doğum günü olan bebişlere nice seneler.....
hastalara çok geçmiş olsun acil şifalar...

biz iyiyiz çok şükür doğum günümüz 20sinde ama ne zaman kutlayacağımız halen belli değil

günaydın arkadaşlar,
bugün kızımın dünyamıza geldiği gün

doğum günü kutlu olsun güzel kızının mehlika. sağlıklı,mutlu nice güzel seneler görsün sizlerle birlikte inşallah canım.

kaç gündür giremiyodum tamamen boşalmış burası çok üzülüyorum böyle boş gördükçe.

beyaz buket tşk ederim cnm,evet ya boşaldı iyice,ben de giriyorum kimseyi göremeyince fazla durmuyorum

günaydın arkadaşlar,
bugün kızımın dünyamıza geldiği gün

tebrikler, nice mutlu yaşlar versin Allah, biz de 20 aralıkta girdik yaşımıza,
ne çabuk geçti zaman, midemin yanmasından uyuyamıyordum geçen yıl bu
zamanlar, şimdi tuna yürüyor, afacanlık yapıyor, peşinde geziyorum :)
bu arada bizim yazılı dönemi,o yüzden uzun zamandır giremiyorum
buraya, bütün bebişlere sevgiler....

vefasız hissettim kendimi bir anda...

burada neler okumuş nasılda bilgilenmiştim...

işime yaramıştı...

şimdi unuttum, unuttuk....

vefasız hissettim kendimi bir anda...

burada neler okumuş nasılda bilgilenmiştim...

işime yaramıştı...

şimdi unuttum, unuttuk....

sana katılıyorum canım benim içinde yeri apayrı burasının en güzel zamanları beraber geçirdik burda bebeklerimiz beklerken heyecanlarımız paylaştık endişelerimizi konuştuk sonra neden böyle oldu kimse buralara uğramaz oldu bilmiyorum bende hergün mutlaka kimse olmasada bir bakıyorum buraya

yine kimse yok yine kimse yok kendi kendime konuşuyorum

günaydın sessiz topik..
faceye rağbet arttı burası unutuldu,herkesin vakti kısıtlı ancak bir yeri takip edebiliyorlar, o da daha fazla kişinin bulunduğu daha çok paylaşım yapıldığı face tabii,
bence facedeki grubumuz devam ettiği sürece buraya pek uğrayan olmaz ,amaç paylaşımsa birlikte olmaksa face de ya da burda farketmez kızlar,
tabi duygusal açıdan bakarsak burası ilk göz ağrımız,tanıştığımız,birbirimizle en güzel dönemlerimizi birlikte geçirdiğimiz ,güzel paylaşımlarda bulunduğumuz bir yer,
bence de burası daha güzeldi ,birbirimizle ilişkimizde tek ön planda olan ; ortak noktamız olan hamileliğimiz ,beklemekte olduğumuz bebeklerimizdi,başka hiçbirşey gölge etmiyordu,daha samimi daha içtendi herşey,
neyse inş. facede de öyle olur....

Son düzenleyen: Moderatör:
mehlika facede sohbet varya onedenle birde sitenin son halinden sonra kimse uğramıyor.google amcaya kızımın adını yazınca yazışmalarım çıkıyor burda vayyyy vayyy zaten birkaç kişinin okuduğunu düşünüyordum oyyyy:)ben ne buralara hiç yazmayayım daha

bugün anne oluşumun günü...

oğluşumun doğum günü yaklaşık 45 dakikka sonra dünyaya gelişinin 1 yılı dolacak...

dünyamı aydınlattığın için teşekkür ederim oğlum iyiki varsın....

seni çok ama çook seviyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…