2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oferta günaydın cnm,
krizalit sağol cnm sizede iyi gelsin inş..

günaydın iyi haftalar kızlar...

mehlika çok geçmiş olsun yeni gördüm mesajlarda beril nasıl canım?

rapunzel sağol cnm,
çarşamba günü aile hekimine götürmüştük,akciğer sesleri normal demişti,
öksürüğü için asist,aurous ve burun spreyi vermişti,2 gün sonra kontrole getirin demişti,
cuma günü götürdük akciğer sesleri kabalaşmış dedi,çocuk drunun görmesinde fayda olduğunu söyledi,
özel hast. götürdük,ordaki dr bronşit dedi,akciğer filmi çektirdik zatureye çevirmiş mi onu görmesi için,
neyseki zatureye çevirmemiş,3 tane iğne verdi 700 ml,aynı zamanda antibiyoik şurup,asist ve ventolin verdi,
bir de hava verdirdik,neşesi iyi çok şükür,geçen hafta tahmin ettiğim gibi dişlerini patlatmış,
uçları görünmeye başladı,üstten 2 diş birden geldi,onun sıkıntısı vardı kaç gündür,2 gündür neşesi yerinde ama iştahsızlık devam ediyor,ne yoğurt ne meyve yedirebiliyorum,çorbayı da az yiyor..
bugün işçıkışı kontrole götürecez inş. geçmiştir,geçmemişse iğne verin dicem,şurupları ya kusuyor yada verince çıkarıyor,
zaten bir kaç kaşık bişey anca yediriyorum onu da şurupu verince kusuyor(

hoşgeldin ecrin nasıl geçti party?:)

mehlikasu diş yüzünden iştahsızlığı falan kolay değil ama geçecek canım sabret...

herkese merhabalar ben yeni üye oldum çok acil doğum yapacak hastane arıyorum doğum yapmış arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi

Selam kızlar ben burayı çok özledim face yi birtürlü sevemedim ama herkes orda hadi kk ya dönüş yapalım hepimimiz buraya geri toplanalım

merhabalar kızlar
ayris başta olmak üzere doğum günü geçmiş tüm kuzucukların doğum günü kutlu olsun
nice güzeller yıllara inş bir yıl ne kadar çabuk geçti

mehlika çook geçmiş olsun ne kadar sürede bronsite çevirdi öncesinde hastalığı varmıydı berilin :44:

rapunzel,ecrin,mervetalha ve geçmiş olsun diyen diğer arkadaşlarım çok sağolun.
mervetalha epeydir öksürüğü vardı,bir kaç kez dra götürdük ciğerlerine temiz dediler bazı drlar ilaç vermeyi bile gerek görmediler,hırıltı boğazındaymış ciğerlere inmemiş vs dediler,
öksürük iyice artınca tekrar dra götürdük,bronşitmiş,2-3 gündür keyfi yerinde pek hasta gibi değil,
3 gün antibiyortik iğne vurdurduk,dün kontrole gittik tam geçmemiş antibiyotik şurupla devam edecektik tedaviye ama şurubu kusuyor diye iğne verin dedim iğne yazdı,ama dün iğne vurulurken çok ağladı kastı kendini,eve geldiğimizde bi baktım kanamış bayağı,2 gün daha iğne vurduracaz,çok üzülüyorum ama kızımın iyileşmesi için mecburuz,inş. kısa sürede iyileşir tüm yavrular..

oyyyy yedi iğneleri yine desene (( ne yapalım Allah büyük dert hastalık vermesin kuzulara bunlar geçici hastalıklar....

mehlikacım çok geçmiş olsun berile,inşallah bi an önce atlatır sağlığına kavuşur.

denizeliklim sana katılıyorum burası çok farklıydı çok güzeldi keşke herkes yine gelse buraya.

şu ara çok sık yazamıyorum ama 2-3 ay içinde işe geri dönücem, o zaman daha sık yazarım diye umuyorum gerçi o zamana burada kimsecikler kalmaz (

kızlar oğlumun kan sonucunda ferritini 13.8 çıktı üç dört aydır kan damlası kullanmadım çünkü feci kabız yapıyodu ferro sanol b yazmış dr
sevgili eşim kabızlığı söylememiş fikri olan yardımcı olacak olan var mı acaba
sinirlerim tepeme çıktı

kimse yokmu:))bugun bizim doğum günümüz iyi ki doğdun prensesim,herşeyim,iyi ki doğurmuşum ya:))seni seviyorum annesinin kuzusu...

kimse yokmu:))bugun bizim doğum günümüz iyi ki doğdun prensesim,herşeyim,iyi ki doğurmuşum ya:))seni seviyorum annesinin kuzusu...

ecriiiiiiiiiiiin o masa neydi öleee erken kutlama yaptığının farkında olduğum için d.gününüzü bugün gününde kutlamak istedim yazamadım fotolara ama döktürmüşsün valla tebrik sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…