2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

rapunzel teşekkür ederim,kutlama masasıydı canım:))):KK52::KK52::KK66::KK66::KK64::KK64:kızıma değer benim....

günaydın arkadaşlar..
beyazbuket sağol cnm,
rapunzel evet bunlar geçici hastalıklar,Rabbim beterinden korusuz,çaresiz dert keder vermesin...

ecrin maşaallah döktürmüşsün,zaten senden de böyle bir masa beklenirdi..
ayriste çok tatlı olmuş,kıyafetleri çok güzel ve çok yakışmış maşaallah...

kızlar oğlumun kan sonucunda ferritini 13.8 çıktı üç dört aydır kan damlası kullanmadım çünkü feci kabız yapıyodu ferro sanol b yazmış dr
sevgili eşim kabızlığı söylememiş fikri olan yardımcı olacak olan var mı acaba
sinirlerim tepeme çıktı

smh 13,8 düşük bi değer değil ki doktorunuz ne dedi

çok yoğunum bu ara ne burayı nede face yi takip edemedim.Doğum günü olan tüm kuzuları tebrik ediyorum

Ecrinn maşallah o ne masaydı öyle maşallahhhh sana arkadaşım.

günaydın oferta nasılsın kuzey nasıl sizin doğum gününüz geçmişmiydi :KK17:

günaydınlar kızlar
artık mehlikasu ve sivribiberde uğramaz oldu buralaraa

canım sanırım kuzeyle benim oğlum aynı gündü yanlış hatırlamıyorsam 11 ocak doğumlular yani daha geçmedi :)

kızlar taha öksurmeye başladı dolu dolu öksuruyo bide
bi gece de oldu akşam iyiydi sabah kalktığımda öksuruyo
gece üstünu çok acıyo ondan oldu sanırım ilaç vermeye başladık inş işe yarar

günaydınlar kızlar

canım sanırım kuzeyle benim oğlum aynı gündü yanlış hatırlamıyorsam 11 ocak doğumlular yani daha geçmedi :)

rapunzel zaten 11 3 hafta diye yazıyo benimkide soru işte :KK9: sanırım egeyle karıştırdım

rapunzel az kalmış doğum gününüze neler düşünuyosun nerde yapacaksın
annendemi evindemi hafta içine denk geliyo

kızlar taha öksurmeye başladı dolu dolu öksuruyo bide
bi gece de oldu akşam iyiydi sabah kalktığımda öksuruyo
gece üstünu çok acıyo ondan oldu sanırım ilaç vermeye başladık inş işe yarar

geçmiş olsun inşallah hastalanmaz dün kızlardan birisi face de yazmıştı ada çayı+tarçın kabuğu bişey daha hatırlıyamadım şimdi öksürük için iyi diye yaptım yazmıştı

rapunzel az kalmış doğum gününüze neler düşünuyosun nerde yapacaksın
annendemi evindemi hafta içine denk geliyo

valla Allah kısmet ederse 16 ocak pazar kendi evimizde yapıcaz daha hiç bişey yapmadım ev temizlenecek byiyecekler düşünülüp yapılacak ev süslenecek off ta off :)

günaydınlar kızlar

evet canım kuzularımız aynı gün doğumlu.
ben 8 ocakta kutlayacağım ama hem haftasonu olduğu için hemde misafirlerimin çoğu o günü istediler.hazırlıklarıda annem üstlendi ben bir pastasını alıyorum.azaten çalışıyorum cumartesi işten çıkıp misafir gibi gideceğim canım annem herşeyi hazırlıyor

evet canım kuzularımız aynı gün doğumlu.
ben 8 ocakta kutlayacağım ama hem haftasonu olduğu için hemde misafirlerimin çoğu o günü istediler.hazırlıklarıda annem üstlendi ben bir pastasını alıyorum.azaten çalışıyorum cumartesi işten çıkıp misafir gibi gideceğim canım annem herşeyi hazırlıyor

Oooo ne güzel keşke bende misafir gibi olsaydım hiç sevmem böyle organizasyonları yapmayı :KK43: bulunmak daha güzel ...biz bir sonraki pazar 16 sında düşünüyoruz...size kolay gelsin inşallah alnımızın akıyla atlatırız bu işi :)

X