2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zambakkız çok geçmiş olsun cnm,Allah korumuş,bebeğine bişey olmamış,
ağrıların da geçer inş. cnm,
yiğitçiğe de çok geçmiş olsun,odanın nemi kaç ki??
ben nem verme değil nem alma cihazı kullanıyorum,yoksa 80 lere 90 lara çıkıyor odanın nemi,özellikle yağmurlu havalarda..

Zambakkız serum fizyolojik sprey vermedimi dr. ? Saat başı yapın demişti bize onu yapmakta ayrı bir dert gerçi bizimki elimde görünce tüpü kaçacak delik arıyor ... Sanada çok geçmiş olsun hele hamile iken düşmek çok fena allah korumuşş ...

Sinemis sende face takılıyosun artıkınnn senide göremiyoruz buralarda :KK43:(
5 senede çok yaaa inşallah daha erken olur bazı şeyler ev vs...

Ben aralık sonunda izne ayrılmıştım evde 2 hafta kaldım 11 ocakta doğum yapmıştım çok şükür yaşlarına geldiler allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin tüm yavrulara
amiiiinnn cnm..

yoooo benim kürküm yokki,ben arada girip çıkıyorum,kızımın yanına gideceğüdüm,md yard,11,5 gibi gitsen dedi,ben de tamam dedim,ühüüü:KK5:
aşağı bakıyorum kimse yok sonra sen yazmış oluyosun deliye çevirdin beni mehlikaaaaa :))

unnado da moon walk denen alet 32 tl ye inmiş bebeğin yürümesine yardımcı oluyormuş faydalı ve kullanışlı bişeymidirki acepp

aşağı bakıyorum kimse yok sonra sen yazmış oluyosun deliye çevirdin beni mehlikaaaaa :))

unnado da moon walk denen alet 32 tl ye inmiş bebeğin yürümesine yardımcı oluyormuş faydalı ve kullanışlı bişeymidirki acepp
:)))))))
o nasıl bir alet ki,kullananlara sormak lazım cnm,normalde fiyatı kaçmış??

Zambakkız serum fizyolojik sprey vermedimi dr. ? Saat başı yapın demişti bize onu yapmakta ayrı bir dert gerçi bizimki elimde görünce tüpü kaçacak delik arıyor ... Sanada çok geçmiş olsun hele hamile iken düşmek çok fena allah korumuşş ...

Sinemis sende face takılıyosun artıkınnn senide göremiyoruz buralarda :KK43:(
5 senede çok yaaa inşallah daha erken olur bazı şeyler ev vs...

Ben aralık sonunda izne ayrılmıştım evde 2 hafta kaldım 11 ocakta doğum yapmıştım çok şükür yaşlarına geldiler allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin tüm yavrulara
yok vermedi serum fizyolojik burnunda değil zaten tıkanıklık genzinde ve ses tellerindeymiş ama nefes almasını zorlaştırıyo tabi kuzumun.
çok şükür Allah korudu çok kötüydüm ilk gün gece şimdi çok iyiyim :nazar:
zambakkız çok geçmiş olsun cnm,Allah korumuş,bebeğine bişey olmamış,
ağrıların da geçer inş. cnm,
yiğitçiğe de çok geçmiş olsun,odanın nemi kaç ki??
ben nem verme değil nem alma cihazı kullanıyorum,yoksa 80 lere 90 lara çıkıyor odanın nemi,özellikle yağmurlu havalarda..
teşekkür ederim
valla odanın nemini bilmiyorum ama çok sıcak olduğunu biliyorum. nemide düşüktür kanımca

Bana pek kullanışlı gelmedi. Açıkçası çok fazla kullanılabilecek bi ürün olduğunu sanmıyorum Durumu iyi olanlar belki satın alabilir. Zaten ben sadece buna güvenemem hemde bi yandanda sanki tasma havası uyandırdı bende
Valla Rapunzel kusura bakma canım bu benim görüşüm.
ha bi ay geç yürümüş ha erken yürümüş ne kadar geç yürürse o kadar az koşarız peşinden :KK4:

dünüş kız kk bu renk yaptılar yaa hiçç giresim gelmiyor artık zaten giren kişilerde yok gibi.

ayy evet benimde oğluşumun doğmasına 16 gün var :KK52::KK52:

arkadaşlar bu unnadoya üye olanlar huu huu benide davet edin unnadoya ben bu siteyi şimdi gördüm:KK9:

bakın yine kendi kendime konuşmaya başladım. bende gidiyorum yemeğe işte :KK36::KK36:

Zambakcım eskiden bunlarmı vardı işte habire bişeyler çıkartıyorlar ne bileyim dediğin gibi nasılsa yürüyecekler aceleye gerek yok :)
hafta sonu kahvaltıya arkadaşım geldi eşi çocukları ile gelirkende sağolsunlar boş gelmemişler urasa playskool un ilk arabam diye bir şeyi varya onu almış getirmişler dedesi öğretmiş şimdi evde onunla volta atıyor korkak oğlum :)

hoşgeldin ceyce az kalmış sık dişini :)))))

mehlika tickerın güzel olmuş cnm...aferin hıhh işte berile bu yakışır....:KK12::KK9::KK9::KK9:

aman rapu boşver aha bizimki yürüyorda noluyor anca yaramazlık yaramazlık

penguen gibi nerde yaramazlık orda kaan

bide kızlar bende nette bi gidip geldi herşeyi okuyamadım

kimse yok demişsiniz doğru artık kimse uğramaz oldu

X