2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoyaaaaa oldum gulmekten kaydirigubbakcemile3 bende cok sevıyorum 4-5 tane cocuk ammaaa bıde onları buyutmesı var anacım aslında dusunebılırım yahusositososito

doğurup doğurup salacam kaynonoşumun üstüne
torun torun diye yıllardır başımızın etini yiyo kafamçokkarıştı
2 yıl tedavi gördük olmmadığını bile bile yine istiyodu laelaelaelaelae
içi yandı garibimin ondan heral :jeyyar:

Walla benim evim pis kalicak napiyim gelecekler de karni burnunda hamileden ve Lohusadan ev isi yapmasini beklemesinler. kirlendikce esim evi süpürüyor ben de mutfagi yüzeysel topluyorum Wc temizligi yeter.

anne olmak ıstıyorum

esım evde yok
işte

yoksa coktan almıştı
hazır su boregı yufkasını da almak ıcın carsıya gıtmem lazım
havada soguk
baska zaman

canım sen bu baglatma işinle çok kafanı yoruyorsun yaşın muhakak daha çok gencsindir zaten bu ikinçi beben olacak dünyanın binbir türlü hali var kondom var 10 yıllık spraller var deri altına takılar şeyler varmış aldıgın karadan pişman olabilirsin[/QUOTE]
yaşım 29 canımcım kol altını denedim ilk doğumdan sora adet düsenziliği yaptı 7 ay sonunda dayanamadım çıkartırdım spraillide doktor tavsiye etmiyo zaten 8 gün adet oluyosun bide o uzatacak sana olmaz diyo kondoma gelince onuda kocam kullanıyodu hatta kullanırkene aradakaçamaktan doğurmak üzereyim başka korunma yöntemide yok sanırsam
ya zaten işin o boyutunu düşündüğüm için kafayı yemek üzereyim ya zaten başka bi çocuk istemiyceğimden eminim ama ya olanlara bişiy olursa deyince birileri bütün psikolojim alt üst oluyo diğer yandanda heray hamilemiyim acaba diye bi kaygım olmayacak ordanda çok rahat edicemi biliyorum rabbim hayırlısı neyse onu yapmayı nasip etsin artık ne diyim
ben bunu bi doğurayım 3 tene daha yapacamzemuszemus
bekara karı boşaması kolay ya lülülülülülü
daha bi taneyi doğuramadımdelikafadulden
sen bi doğur öle bilin başıında topiklerde gezmeye benzemiyo çocuk vik diyo adam yemek diyoo ahh hayocum ahhh ama ben bişiyi umursamam doğururum çatır çatır mevlam kayırır dersen bişiy diyememkaydirigubbakcemile3

cadoloz canım bağlatmayı düşünüyosan bağlat benim ablamda 4 çocuktan sonra bağlattı şimdi çok rahat daha çocuk istemiyosan bağlatmak en mantıklısı canım

oda bağlatsın yani zaten ben 2.de bağlatcam canımcım desteğin için teşekkür ederim

pardon kibelesr tickerini görmemisimmkaydirigubbakcemile3

benımkı senınkı kadar gorunuyo suan o ayrı canım galıba karıstırıyorum satı ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy canım benım cok sagol..
cok tatlı yazmıssın hakkaten aynı odaya koysak kesın boyle olur
ahahahhaa cok guldum Allah ta senı guldursun canım
bak butun stresım gıttı :)))

canım benım..
hıc yoktan ıyıdır
sen yıne sorustur belkı ıyı bırılerı vardır ısının ehlı soyle..

kızlar ben kacıyorum yemek yapayım kocem dun gece makarna yedı garıbım :))
bu gece de aynısı olmasın ahahah :)))

tamam kız işte içinde 2 varya sonuçta
ha 2 ha 42 şurda kırk dk için birbirimizi kırmayalım ayol:))

evet haklısın

hadi kızlar bende kaçtım şu dantelleri bari ütüliyim yarına hazır olsunlar öptüm hepinizi görüşürüz gene ben uğrarım ya yarına ya akşama gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…