vlla ben yapıp pişirip bi güzel yiyorum:)kızlar pasta börek yapıp dolaba atıyormusunuz?dogumdan sonra kullanmak için?
kızlar pasta börek yapıp dolaba atıyormusunuz?dogumdan sonra kullanmak için?
kibele canım başka birini bulsan
ne biçim kadın yaa o
ben sinir oldum şimdi
kararlı dur karşısında
çok bilmişlik yapmasın
belki de fazla gün gelip fazla paraalmak için yayıyordur işleri
ahh cadaloz ahh çok dertlisin yav
elimden gelse temizleyeyim evini
bebeni de doğurayım diyecem ama lafta kalacak
ah hayocum ahhh ben başımı nereelre vursam bilmiyorumki tabii sizlerin ilk bebek olduğu için bağlatırmayı düşünemk gibi bir derdinizde yok bişiyi yapmaya kararveriyosun ama yanında destek olıcak birilerini bulamıyosun 3. bir çocuk istemiyosun off offf beni kimse anlamıyo ben başım alıp nerelere gidem bilmiimki :a015: yoksaki temizlik halı hepsi bahane ben doğurmadan bağlatamadan kafayı yicem olan o olıcak mafoldumben
kıbelesr cnmm
baska bırını bulsan
ınsan parasıyla rezıl oluor valla
canım yaa senin başına gelene paranla rezil olmak denir bende bayram haftası aldım kadın kapılar pencereler koltukları salon halısını sildirdim annem gelince tekrar alıcam mutfak dolaplarının ve gardolap içlerini ve bütün halıları sildiricem sonra genel bir temizlik yaptırırım ogluşumu beklerim pndan sonraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol tatlım ben de cok ozledım sızı bır turlu adapte olamadım gecen haftadan berı!!
kafayı yıyecegım sekercım(
temızlık yaptıralım dedık soyle duvarları fılan sılsın cok oldu cunku
once genel bır supur sıl sonra perledı cıkaralım duvarları sılerız dedım;
kadın benımle dalga gecer gıbı yerlerı nıye supurmusuz nıye sılmısız duvarlardan once dıye kafa tutuyo onunla ugrasıyorum..
yaa 3 hafta oldu temızlık olmadı yapamadım yerler leş gıbı pamucuk pamucuk oldu kırler..
bız yasıyoruz herhalde bu evde.
duvarlar bıtınce yıne sılersın supurup de mı yaaa!! cok sınırlerım bozuldu..
sankı ınsaat temızlıyo..
5 gunde anca sılecek zaten!!!
yok bole bırsey!!
gelir anam da koca yok ondan rahatım bizimde olacagımız karolada o uyuyacak bende kucagımda leptop sizinle muhabet ederim yada senin gibi kavga ede ede sızarım:roflol:bocuk gülme bize gelir başına haaaaaaa
BEN DÜN KURABİYE YAPTIM CANIM ama yemelik sadece doğumada hazır bişeyler alınsın artık ne yapabilirimki daha ayaklarımdan yürüyemiyorum bile ecrincim doğumdan sonra hazır alınır canım
canım yaa bu teyze bızımdaımı teyzemız babannemız var bırtane kayınvalıdem ona zaten fazlasıyla oduyo babannem bır aydır halamda bakıcı teyze de bızde sadece temızlık yapıyo bır aydır..
ama hersey zor gelıyo valla..
anlamadım kı..
babannemız bayaa sorunlu arada kayınvalıdem yolluyo kı bakan kadında kafa dınlesın..
ama bos oturmasın dıye anlastı fazla fazla verıyo parasınıda evde bos oturacagına hem maasını alıyo hem de bana da kayınvalıdeme de temızlık yapıyo benım ıcın yaptıklarının hepsını extra olarak verıyoruz maas artı prım yanı bu devırde:roflol:!!
bebek dogsun bakacam ben de baskasını yetımlerı var baskasına gıtmesın dedıkce tepemıze cıktı babanne yok dıye 12 den once gelmıyo zaten eve :roflol:
babannen bi konuşsa
dedıgın o kadar dogru kı canım..
sen acıyorsun acınacak hale dusuyorsun..
yetım kızları var calısıyo dıye ılk ona soyledık temızlık ısını hamıle kalınca ben
seve seve yaparım dedı baskasını aramayın dedı ıhtıyacı var bılıyoruz cunku..
evın ıcınde zaten nıye baskası gelsın dı mı?
ama fazla ıclı dıslı olmusuz.
cıkısınca yapıyo sımdı basında durmayınca butun evın temızlıgı tuvaletler dahıl 4 saatte bıtıyo :))) dusunun yanııı..
ah hayocum ahhh ben başımı nereelre vursam bilmiyorumki tabii sizlerin ilk bebek olduğu için bağlatırmayı düşünemk gibi bir derdinizde yok bişiyi yapmaya kararveriyosun ama yanında destek olıcak birilerini bulamıyosun 3. bir çocuk istemiyosun off offf beni kimse anlamıyo ben başım alıp nerelere gidem bilmiimki :a015: yoksaki temizlik halı hepsi bahane ben doğurmadan bağlatamadan kafayı yicem olan o olıcak mafoldumben
selamm ocak sekerleriii bakalim biz aralik mi? ocak mi? sekeri olacazzzz
tam da kafama takılan konuya gelmişsiniz hanımlar...hakkatten ne yapacağız bu pasta börek işini biz yaaa...annem bendeyken tamam da ya gidince...bebekle pasta nasıl yapılır ki...püfffffffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?