2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi sigara böreği sarıp attım canım
börek poğaçayı pişmiş atınca çıkardığım zaman çok hoşuma gitmiyo dolaptan heralde

kızlar pasta börek yapıp dolaba atıyormusunuz?dogumdan sonra kullanmak için?
vlla ben yapıp pişirip bi güzel yiyorum:)
gelenler elinde getirsinler
gerçi bizim trftan kim gelirse saolsunlar eli dolu gelirler o yüzden sorunum olmaz
ecrincim sen annenlerin yanındmı kalıcaksın yoksa doğumda evindemi olucaksın

BEN DÜN KURABıYE YAPTIM CANIM ama yemelik sadece doğumada hazır bişeyler alınsın artık ne yapabilirimki daha ayaklarımdan yürüyemiyorum bile ecrincim doğumdan sonra hazır alınır canım

kibele canım başka birini bulsan
ne biçim kadın yaa o
ben sinir oldum şimdi
kararlı dur karşısında
çok bilmişlik yapmasın
belki de fazla gün gelip fazla paraalmak için yayıyordur işleri

canım yaa bu teyze bızımdaımı teyzemız babannemız var bırtane kayınvalıdem ona zaten fazlasıyla oduyo babannem bır aydır halamda bakıcı teyze de bızde sadece temızlık yapıyo bır aydır..
ama hersey zor gelıyo valla..
anlamadım kı..
babannemız bayaa sorunlu arada kayınvalıdem yolluyo kı bakan kadında kafa dınlesın..
ama bos oturmasın dıye anlastı fazla fazla verıyo parasınıda evde bos oturacagına hem maasını alıyo hem de bana da kayınvalıdeme de temızlık yapıyo benım ıcın yaptıklarının hepsını extra olarak verıyoruz maas artı prım yanı bu devırde:roflol:!!
bebek dogsun bakacam ben de baskasını yetımlerı var baskasına gıtmesın dedıkce tepemıze cıktı babanne yok dıye 12 den once gelmıyo zaten eve :roflol:

anne olmak ben evimde kalcam annem gelecek yanıma..bende bir tepsi su böregi siparişimi versem diye düşündüm çok guzel oluyor çünkü..

kıbelesr cnmm
baska bırını bulsan
ınsan parasıyla rezıl oluor valla

annem bana da tembıhledı sıgara boregı gıbı sar koy dıye ama nerdeeeee...
gelınce sen yaparsın dedım kadına amma yuzsuzum yaaa..
benım dolap tıklım tıklım zaten yapsam da almaz ahahhaaa...

tam da kafama takılan konuya gelmişsiniz hanımlar...hakkatten ne yapacağız bu pasta börek işini biz yaaa...annem bendeyken tamam da ya gidince...bebekle pasta nasıl yapılır ki...püfffffffff....

kıbelesr cnmm
baska bırını bulsan
ınsan parasıyla rezıl oluor valla

dedıgın o kadar dogru kı canım..
sen acıyorsun acınacak hale dusuyorsun..
yetım kızları var calısıyo dıye ılk ona soyledık temızlık ısını hamıle kalınca ben
seve seve yaparım dedı baskasını aramayın dedı ıhtıyacı var bılıyoruz cunku..
evın ıcınde zaten nıye baskası gelsın dı mı?
ama fazla ıclı dıslı olmusuz.
cıkısınca yapıyo sımdı basında durmayınca butun evın temızlıgı tuvaletler dahıl 4 saatte bıtıyo :))) dusunun yanııı..

canım yaa senin başına gelene paranla rezil olmak denir bende bayram haftası aldım kadın kapılar pencereler koltukları salon halısını sildirdim annem gelince tekrar alıcam mutfak dolaplarının ve gardolap içlerini ve bütün halıları sildiricem sonra genel bir temizlik yaptırırım ogluşumu beklerim pndan sonra
bocuk gülme bize gelir başına haaaaaaa
gelir anam da koca yok ondan rahatım bizimde olacagımız karolada o uyuyacak bende kucagımda leptop sizinle muhabet ederim yada senin gibi kavga ede ede sızarım:roflol:
BEN DÜN KURABİYE YAPTIM CANIM ama yemelik sadece doğumada hazır bişeyler alınsın artık ne yapabilirimki daha ayaklarımdan yürüyemiyorum bile ecrincim doğumdan sonra hazır alınır canım

bogazında durmasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ac var tok var diyoruz ama kimeeee

ben bıseyle ugrasamam
zaten kımse gelmıyecek
sade ben varım
komsularda n gelen olur ancak
cıkolata alırım tamam

babannen bi konuşsa
sen küçüksün diye takmıyo olabilir

anlıyorum seni cadaloz
ama dediğin gibi bağlatmayı anlayamıyorum
zaten hamilelik başladı başlayalı çok anlayamadığım şey varkafamçokkarıştı

Ay ugrasamam pasta börekle, dogum yapicam gelenler getirsin pastayi böregi.

selamm ocak sekerleriii bakalim biz aralik mi? ocak mi? sekeri olacazzzz

sızlerı bılmem de ben şeker degıl pastırma olacagım :roflol: yılbası gecesı..
ıcıme ole doguyo..

tam da kafama takılan konuya gelmişsiniz hanımlar...hakkatten ne yapacağız bu pasta börek işini biz yaaa...annem bendeyken tamam da ya gidince...bebekle pasta nasıl yapılır ki...püfffffffff....

canım dogunca bebıs annenlere yaptır bol bol gelınce sen bebekle ılgılenırken onlar yapsınlar. ben oyle dusunuyorum zaten evde olacaklar fazla yaparlar sonraya da kalsın..
yaa en kotu ıhtımallae hazır kek fılan koyarız o kadar da anlayıslı olurlar canım..

canım yaaa ne karar verırsen ver senın ıcın hayırlısı olsun..
ıcınden ne gelıyorsa onu yap kımseyı dınleme..
baglatınca tekrar actırma gıbı bır olanak olmuyor mu hıc!!
bılmıyorum da bu konuyu kusura bakma..

ecrin sen kendini düşünüyon dimi seni gidi seni su böreği he yaptır yaptır yesin su böreği süt yapar dimi kızlar

bocuk sende gel ye canım kurabiye var daha beklerim bayatlama olanağı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…