2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kastettigim prezervatif kullanmasi, geri cekilme yöntemi digil o riskli tabi.

Dogum kontrol haplari hormon haplari bana cok itici geliyor ve eminim yan etkileri cok zararlidir da. kendimize zarar vermeden korunmak onemli olan bu. herhangi bir operationu da hos bulmuyorum cünkü kendi dogamizla oynuyoruz degistiriyoruz.

Daha önce de dedigim gibi ben mümkün oldugu kadar agri kesicide almamaya calsiyiorum. herseyin dogalindan yanayim. Ama tabiki herkes kendine göre karar vericek bazi insanlar ne kadar korunsa da hamile kaliyormus o da artik kismet.

yasmin diye bi hap var ben onu kullandım 3 yıl hiç bişey yapmıyo hiiiiiiç etkilemedi beni.zaten en hafif ve en yeni kuşak hap oyerimseniben

Cemre ile 34. haftaya girdik...

15/12/2009 ·
Ankara'da havalar soğudu. Günlük güneşlik günler geri dekaldı sanırım. Bugün 15 Aralık ve sabah kalktığımızda her yer buz tutmuştu. Bir yıl daha bitiyor, kızımla geçireceğim koca bir yıl yaklaşıyor. Anakra'nın soğuğuna henüz ben alışamadım. Ama o doğuştan Ankara'lı olacak. Alışması benim kadar zor olmaz sanırım.

Bugün kızım 33 hafta + 2 günlük...

Maya'da Osman Hoca ve Şerife Hemşire yurtdışındaydı, genel muayenemizi Adnan Hoca ve Seçil Hemşire yaptı...

Kızım 2 kilo 180 gr olmuş... Anneanne patik örüyor, ayak ölçücünü merak ettim, 6 cm dedi Adnan Hoca... Minik ayaklı kızım benim...

Kızımın embriyoloğu Özge Abla da katıldı muayeneye bugün bizimle. Hayatımda tanıdığım en şirin insanlardan birisi. Uzun süredir Cemre'yi tekrar görmek istiyordu. En son bana emanet ettiğinde gözle görülemeyen bir damlacıktı Cemre'cik. Doğuma da girmek istiyorum dedi, Adnan Hoca'ya. "Bir Özge Ercan Üretimi" yazalım doğunca popoya dedim, birlikte güldük. Şeniz

3 kilo civarı doğar dedi Adnan Hoca, 15-20 Ocak gibi alırız dedi... Benim iznim de 7 Ocak'ta başlıyor. Evde sanırım yalnızca 1 hafta geçirebileceğim. Epidural sezeryan olacağım, bu fikre iyiden iyiye alıştırdım artık kendimi...

Birkaç gündür elimde ve ayakalarımda şişlikler var. Adnan Hocanın da dikkatini çekti. Magnezyumu hergün içebileceğimi söyledi. Tansiyonum 6 + 11. Yükselirse problemmiş. Biraz düşük geldi bana ama öğle yemeğinin üstüne mujayeneye girmiştim içtiğim cacığın etkisiydi bence bu kadar düşük olması... Şekerimi sordu, normal olduğunu söyledim.

Amniyo sıvısı, kilosu herşeyi normalmiş. Günlerdir sağ tarafıma yükleniyor dedim Adnan Hoca'ya. Orası neresidir? dedim. Ayaklarıdır dedi. Maşallah kızımın ayakalarına, büyümüşler de annesini depiyorlar. Şeniz

Yarın tam kan tahlillerimizi vereceğiz. Bir sonraki muayene 3 hafta sonra. :asigim: :1hug:

Cemre kızımla umutlu ve heyecanlı bekleyişimize bir süre daha devam edeceğiz... :asigim:

kızlar çok ceviz yemek zararlı mıdır var mı biyerdn duyan eden?akşama kadar ceviz poşeti elimin altın yiyip duryorum. günde iki ceviz diyolar ama ne ikisi ben ohooooookaydirigubbakcemile3

aynen bende çok yiyorum
eşim kırıyo sağolsun akşam yiyip duruyoruz
eşimde benle birlikte kilo aldı kızlar

ne güzel günlük yazar gibi anlatmışsın.
valla ya biz de günlük mü yazsak hazır evde boşkenopuyorumnanaktan

kızlar çok ceviz yemek zararlı mıdır var mı biyerdn duyan eden?akşama kadar ceviz poşeti elimin altın yiyip duryorum. günde iki ceviz diyolar ama ne ikisi ben ohooooookaydirigubbakcemile3

BEBEĞİN HEM ZEKİ HEM İKTİDARLI OLUCAK YE YARASIN ANNESİNE BEBİŞİNE opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

konuya balıklama atlamış gibi olacak ama ceviz çok yararlı tavsiye ediliyor özellikle benim gibi balık yemiyorsanız omega alımı için ceviz çok yararlı bende çok yiyorum bu arada

herkese merhaba bu arada...biz bugün oğluşumla yine doktordaydık benim paşa 2800 gr olmuş 10 ocakta sezeryan la kavuşacağım oğluma kısmetse günde belirlendi şimdi tek derdimiz 1 ocaktaki hastane fiyatlarındaki artış bakalım ne kadar kasacak cebimizi doğum.

canım ben park yatak için önce ince bi yatak aldım büyüdükten sonra alta geçincede ortopedik bi yatak almayı düşünüyorum ama bende uyku seti bulamıyorum kenarlıklı olan uyku setlerinden istiyorum. park yatak alanlar uyku seti bulabildiniz mi?

bu arada ben bahçelievler medical parkta düşünüyorum doğumu orası hakkında bnilgisi olan varmı içinizde temizlik bakım gibi konularda

oferta maşallah bebeğine ..senınle aynıyız canım banada dr. 10 ocakta bakalım dedi biz kararı vermiştik ama bizde ocak fiyatlarına göre karar verecegiz..

oferta masallah bebege

ınan bende merak edıyorum fıyatlar ne olacak
bende ozele gıdıyorum
hastanede özel hastane halıyle
benımde 5 ocak
allah yardımcımız olsun
cok pahalı olmasa barııı
tek kişi calısıyor

oferta maşallah bebeğine ..senınle aynıyız canım banada dr. 10 ocakta bakalım dedi biz kararı vermiştik ama bizde ocak fiyatlarına göre karar verecegiz..

fiyat konusu çok kafamıza takıldı sonuçta ayırdığımız bir bütçe var bakalım ne olacak birde benim bebeğim tüp bebek o yüzden doktorum kendi yapmak istiyor doğumu bize alternatif bir iki hastane söyledi ama en uygun fiyatı veren medical park orayıda hiç bilmiyorum nasıl bir yer bakalım işte ocakta fiyatlar bir belli olsun karar vereceğiz artık.

bizde o bilem yok canım ya benim kocamda işsiz 10 gündür zaten benide hamile kalınca atmışlardı bakalım artık o yüzden inşallah çok zam gelmez diye dua ediyorum

oferta maşallah bebişine..bahçelievler medical parka arkadaşım gitti suat süphan erşahine çok iyi bir dr demişti..birde sare davutoglu var şimdi dış işleri bakanı ahmet davutoglunun eşi onuda iyi diyorlar..

Ceviz muhabbeti ettiniz canim cekkti, evde ceviz bulamadim ben de kuruüzüm yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…