- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar bizimde 6 senedir eşim korunuyodu koluma implant diye bişiy taktırdım 7. ayda çıkartırdım adetimi bozdu hapta oğlumu emzirmeyi bırakınca kullandım ama oda bende çok şiddetli başağrısı yaptı sorasında 5yıl kendimiz korunduk yani eşim korundu aradakondom arada kendi korundu ama bir gecelik bir kaçamağında ben hamile kaldım aman dedik zaten 2. bi çocuğu 2 sene soradüşünüyoduk rabbim 2 sene önce verdi dedik ama şimdi aynı şeyi 3. bi çocuk için düşünemiyom ya kocamın ekşını tutarsa gene kaçamak olursa ilk bir sene ameliyat olcağım için aldırmak gibi bir şansımda olmuyor ilk doğumumda bende çok rahattım ama bu seferolamıyorum içim hep huzursuz tek mantıklı yöntem bağlatmak gibi geliyo ama böcük arkadaşamında dediği gibi vicdan da yapmıyo değilim rabbim hayırlısını yapmayı nasip eder inşallah
he yaa benim oğlum kova olcak inşallah zaten zekaaaa burcuzemuszemushula bebegın zekı olacak
ye anam ye
kızlar çok ceviz yemek zararlı mıdır var mı biyerdn duyan eden?akşama kadar ceviz poşeti elimin altın yiyip duryorum. günde iki ceviz diyolar ama ne ikisi ben ohooooookaydirigubbakcemile3
Cemre ile 34. haftaya girdik...
15/12/2009 ·
Ankara'da havalar soğudu. Günlük güneşlik günler geri dekaldı sanırım. Bugün 15 Aralık ve sabah kalktığımızda her yer buz tutmuştu. Bir yıl daha bitiyor, kızımla geçireceğim koca bir yıl yaklaşıyor. Anakra'nın soğuğuna henüz ben alışamadım. Ama o doğuştan Ankara'lı olacak. Alışması benim kadar zor olmaz sanırım.
Bugün kızım 33 hafta + 2 günlük...
Maya'da Osman Hoca ve Şerife Hemşire yurtdışındaydı, genel muayenemizi Adnan Hoca ve Seçil Hemşire yaptı...
Kızım 2 kilo 180 gr olmuş... Anneanne patik örüyor, ayak ölçücünü merak ettim, 6 cm dedi Adnan Hoca... Minik ayaklı kızım benim...
Kızımın embriyoloğu Özge Abla da katıldı muayeneye bugün bizimle. Hayatımda tanıdığım en şirin insanlardan birisi. Uzun süredir Cemre'yi tekrar görmek istiyordu. En son bana emanet ettiğinde gözle görülemeyen bir damlacıktı Cemre'cik. Doğuma da girmek istiyorum dedi, Adnan Hoca'ya. "Bir Özge Ercan Üretimi" yazalım doğunca popoya dedim, birlikte güldük. Şeniz
3 kilo civarı doğar dedi Adnan Hoca, 15-20 Ocak gibi alırız dedi... Benim iznim de 7 Ocak'ta başlıyor. Evde sanırım yalnızca 1 hafta geçirebileceğim. Epidural sezeryan olacağım, bu fikre iyiden iyiye alıştırdım artık kendimi...
Birkaç gündür elimde ve ayakalarımda şişlikler var. Adnan Hocanın da dikkatini çekti. Magnezyumu hergün içebileceğimi söyledi. Tansiyonum 6 + 11. Yükselirse problemmiş. Biraz düşük geldi bana ama öğle yemeğinin üstüne mujayeneye girmiştim içtiğim cacığın etkisiydi bence bu kadar düşük olması... Şekerimi sordu, normal olduğunu söyledim.
Amniyo sıvısı, kilosu herşeyi normalmiş. Günlerdir sağ tarafıma yükleniyor dedim Adnan Hoca'ya. Orası neresidir? dedim. Ayaklarıdır dedi. Maşallah kızımın ayakalarına, büyümüşler de annesini depiyorlar. Şeniz
Yarın tam kan tahlillerimizi vereceğiz. Bir sonraki muayene 3 hafta sonra. :asigim: :1hug:
Cemre kızımla umutlu ve heyecanlı bekleyişimize bir süre daha devam edeceğiz... :asigim:
kızlar çok ceviz yemek zararlı mıdır var mı biyerdn duyan eden?akşama kadar ceviz poşeti elimin altın yiyip duryorum. günde iki ceviz diyolar ama ne ikisi ben ohooooookaydirigubbakcemile3
oohhhh biz de aynı durumdayısskaydirigubbakcemile3aynen bende çok yiyorum
eşim kırıyo sağolsun akşam yiyip duruyoruz
eşimde benle birlikte kilo aldı kızlar
yiiiim dimi yaaa ohhh yarasın oluşumaopuyorumnanaktan ,BEBEĞİN HEM ZEKİ HEM İKTİDARLI OLUCAK YE YARASIN ANNESİNE BEBİŞİNE opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bebefix.com u aradım viskolex yatak ıcın..
bır kere hat kesıldı yanı ben oyle sandım!!
ıkıncıye aradım bır bayan actı kımle gorustuysen ona baglayayım dedı ben de
ıyıde telefonu acarken ısım soylemıyorsunuz kı bılmıyorum bay mı bayan mı dedı bay dedım beklettıler beklettıler acan yok. kapadım ben de..
ben o yatagı begenmıstım ama yaa..
hala park yatak mınderı konusunda karar veremeyen bır ben kaldım galıba!!
vısco olsun dedık ondan bulamıyorum suan
fıkrı olan var mı???
bebefıx yardım etmıyo kı alalım!!
herkese merhaba bu arada...biz bugün oğluşumla yine doktordaydık benim paşa 2800 gr olmuş 10 ocakta sezeryan la kavuşacağım oğluma kısmetse günde belirlendi şimdi tek derdimiz 1 ocaktaki hastane fiyatlarındaki artış bakalım ne kadar kasacak cebimizi doğum.
oferta maşallah bebeğine ..senınle aynıyız canım banada dr. 10 ocakta bakalım dedi biz kararı vermiştik ama bizde ocak fiyatlarına göre karar verecegiz..
oferta masallah bebege
ınan bende merak edıyorum fıyatlar ne olacak
bende ozele gıdıyorum
hastanede özel hastane halıyle
benımde 5 ocak
allah yardımcımız olsun
cok pahalı olmasa barııı
tek kişi calısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?