2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah hayocum ahhh ben başımı nereelre vursam bilmiyorumki tabii sizlerin ilk bebek olduğu için bağlatırmayı düşünemk gibi bir derdinizde yok bişiyi yapmaya kararveriyosun ama yanında destek olıcak birilerini bulamıyosun 3. bir çocuk istemiyosun off offf beni kimse anlamıyo ben başım alıp nerelere gidem bilmiimki :a015: yoksaki temizlik halı hepsi bahane ben doğurmadan bağlatamadan kafayı yicem olan o olıcak mafoldumben[/QUOTE]

canım sen bu baglatma işinle çok kafanı yoruyorsun yaşın muhakak daha çok gencsindir zaten bu ikinçi beben olacak dünyanın binbir türlü hali var kondom var 10 yıllık spraller var deri altına takılar şeyler varmış aldıgın karadan pişman olabilirsin

Kizlar yarin öbürgün ne olacagi belli olmaz, Eger dönüsü yoksa tüp baglatmayin derim, Allah korusun cocuklara bisey olur. Allah göstermesin ama. dönüsü olmayan yollara girince zaman insana ne getirir bilinmez pisman olmayin sonra.

ben bunu bi doğurayım 3 tene daha yapacamzemuszemus
bekara karı boşaması kolay ya lülülülülülü
daha bi taneyi doğuramadımdelikafadulden

buyuk konusmayayım ama bu baglatma konusuna bende karsıyım bır suru korunma yontemı var canım kesın cozum ama bence baglatma Allah muhafaza arkadaslarında dedıgı gıbı cocuklara bısey oldugunu dusun hakkaten hergun ınsan bıseyler goruyor

he valla sekercım aynen..
benımkı dun cam kapı bıle sılmedı yaptıklarını sayamazsın bıle ıkı uc sey yanııı..
cok ıyı planlamıssın sen ne gusel ben plan bıle yapmadım..

ben bıseyle ugrasamam
zaten kımse gelmıyecek
sade ben varım
komsularda n gelen olur ancak
cıkolata alırım tamam

:lepi: supersın bana kalsa aynen..

babannen bi konuşsa
sen küçüksün diye takmıyo olabilir

kız babannem bunadı kadını dovmeye kalkıyo kayınvalıdem ondan arada kızına yolluyo :))
kadın nefes alsın dıye..
kayınvalıdem zaten daha bu sabah soyledı kızım ne ısterse onu yapacaksın o kafasında duzenlemıstır dedı..
bana da tembıhledı ben soyledım sakın ne ıstıyorsan yapsın dedı ama yok..
ben dınletecem de kırmak ıstemıyorum kucukluk bende kalsın dıye..
neyse hala tuvaletı temızlıyo 1 sattı gectı bakalım.. kısmet dıyorum bırsey demıyorum.. temızlık bıtmeden benım kızım gelır..
Ay ugrasamam pasta börekle, dogum yapicam gelenler getirsin pastayi böregi.

ahhh canım neredesınız sız al benden de o kadar:lepi:
zaten kımseyı ıstemıyorum gelmesınler dıyecem de kucuk yer olunca dolusacak herkes :))

cadoloz canım bağlatmayı düşünüyosan bağlat benim ablamda 4 çocuktan sonra bağlattı şimdi çok rahat daha çocuk istemiyosan bağlatmak en mantıklısı canım

ben bunu bi doğurayım 3 tene daha yapacamzemuszemus
bekara karı boşaması kolay ya lülülülülülü
daha bi taneyi doğuramadımdelikafadulden

hoyaaaaa oldum gulmekten kaydirigubbakcemile3 bende cok sevıyorum 4-5 tane cocuk ammaaa bıde onları buyutmesı var anacım aslında dusunebılırım yahusositososito

anne olmak ben evimde kalcam annem gelecek yanıma..bende bir tepsi su böregi siparişimi versem diye düşündüm çok guzel oluyor çünkü..

amna en güzeli ver siparişini biz dilimden alıyoruz hep çokta güzel valla
onlrı dilimle buzluğa koy bi misafir geldimi 2 dk ısıt taptaze ohh mis gibi oluyo
ne uğrşıcan kendin yapmaya kalksn canın çıkar
valla herşey o kadar kolayki artık kendini yormaya gerek yok
evde yapılan gibi olmuyo belki ama zamanı kısıtlı olanlar için süper kurtarıcı oluyo

kibele yaa
çok sinir oluyom şu hamile halinle seni üzmesine
Aldığı para inşallah helaldir
seni bu kadar üzüyo o kadın
üzülme sen
Allah o kadının yaptıklarını yanına bırakmaz
ben olsam babaannenle ikisini kaparım bi odaya
önce böyle kaydirigubbakcemile
sonra şöyle :mymeka:
sonra da böyle -tatlicadiarzu- olur

valla sımdı topıkten fırlayacammm

banane banane
su boregı ıstıyorum bennn

Walla karnimi doyurdum kizlar, bebisim hortumluyor simdi.

Temizlik isini ben de birini cagirmak istedim ama dediginiz gibi paranla rezil oluyorsun, doguma gelecekler de hep yaslilar herkes kendini düsünüyor. bana yardim edebilecek kimse gelmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…