yaşım 29 canımcım kol altını denedim ilk doğumdan sora adet düsenziliği yaptı 7 ay sonunda dayanamadım çıkartırdım spraillide doktor tavsiye etmiyo zaten 8 gün adet oluyosun bide o uzatacak sana olmaz diyo kondoma gelince onuda kocam kullanıyodu hatta kullanırkene aradakaçamaktan doğurmak üzereyim başka korunma yöntemide yok sanırsam
aynı yaştayız sizinle igneyi denedinmi peki
zaten sen kararını vermişsinde vijdan mahkemesindesin bence
yok bak iğneyi denemedim ama nuda çok fazla sinir yapıyo yan etkisi çok falan demişlerdi araştırmıştm yanii kararımı verdim gibide sanırsam haklısın vicdanen ilerde acaba dermiyim korkusu psikolojimi etkiliyo
yok bak iğneyi denemedim ama nuda çok fazla sinir yapıyo yan etkisi çok falan demişlerdi araştırmıştm yanii kararımı verdim gibide sanırsam haklısın vicdanen ilerde acaba dermiyim korkusu psikolojimi etkiliyo
Sohbetin basini kacirmis olabilirim ama esin korundugunda da mi hamile kaliyorsun, benim esim korunuyor 2 yildir bisey olmadi, zaten sünnet olan da erkegin korunmasidir.
Sohbetin basini kacirmis olabilirim ama esin korundugunda da mi hamile kaliyorsun, benim esim korunuyor 2 yildir bisey olmadi, zaten sünnet olan da erkegin korunmasidir.
aynen bunları yazacaktım
benımde 2 yıldan sonra oldu
eşim korundu
aynen erkeğin korunmsı sünnettirSohbetin basini kacirmis olabilirim ama esin korundugunda da mi hamile kaliyorsun, benim esim korunuyor 2 yildir bisey olmadi, zaten sünnet olan da erkegin korunmasidir.
bizdede hep eşim korundu benim korunmam karşıydı özelliklede hapla korunmaya
hiç kaza ve sorunumuz olmadı çok şükür
ben eşime bu konud güveniyorum zzaten garibimn kç aydır canı burnunda bi an evvel normale dönmek için gün sayıyo kzaya kurban gitmeyiz biz yani ne zaman istersen 2. yi o zaman yaparız gene ama planlarımız var bebek gelicek ben eski bakımlı halime geri dönücem eski aktif yaşamımaza ve ekşınlara geri dönücez eşimin planları bunlar bunlrı planlayan adam 1 hamileliği daha kaldıramaz hemen
lurr mu onun en önemli yan etkisi istemeden hamiş kalmak daha ne olsun :ecrin_bebek:cadaloz bir de doğal bir yöntem var,geri çekme yöntemi,riskli bir yöntem ama hiçbir yan etkisi yok
cadaloz bir de doğal bir yöntem var,geri çekme yöntemi,riskli bir yöntem ama hiçbir yan etkisi yok
anne olmak bende dilimden sipariş ediyorum zaten canım guzel oluyor..
konu ekşınmı:)))benimde 2 yıl eşim korundu kaza olmadı umarım bu özlemle dogumdan sonra 2.ye hamile kalmam:)))
canım igneyi denemedim ben degilim cadaloz dedi onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?