2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar önceden pasta börek hazırlayıp dolaba atmak güzel fikir,
ama ben yapamıcam,dolabım tıklım tıklım dolu,
zaten bize pek gelen olmaz,iş arkadaşlarım gelir ama onlar da ilk günlerde gelmezler,
komşulardan da fazla gelen olmaz yeni taşındık zaten,pek tanışıklığımız yok,
arkadaşlarım geldiğinde taze taze yaparım,
annem geliyor haftaya 1 ay kalacak yanımda,
annem varken gelirlerse anneciğim yapar...

cadaloz bir de doğal bir yöntem var,geri çekme yöntemi,riskli bir yöntem ama hiçbir yan etkisi yok

cadaloz bir de doğal bir yöntem var,geri çekme yöntemi,riskli bir yöntem ama hiçbir yan etkisi yok

geri çekilme de erkeğin elinde kendini tutması lazım güvenilir ama gerçekten riskli gerçekten biz bu şekilde korunuyoduk dediğim gibi hiç sorun olmdı iş erkekte bitiyo yani
o yüzden ben eşime çok güveniyorum bakalım bundan sonra ne olacak:))

anne olmak bende dilimden sipariş ediyorum zaten canım guzel oluyor..
konu ekşınmı:)))benimde 2 yıl eşim korundu kaza olmadı umarım bu özlemle dogumdan sonra 2.ye hamile kalmam:)))

anne olmak bende dilimden sipariş ediyorum zaten canım guzel oluyor..
konu ekşınmı:)))benimde 2 yıl eşim korundu kaza olmadı umarım bu özlemle dogumdan sonra 2.ye hamile kalmam:)))

aynı düşüncedeyim am admlar bi daha aynı mahrumiyeti yaşamasınlr diye eminim dikkatli olcaklardır

inşallah dediğiniz gibi olur kızlar bizimde 6 senedir eşim korunuyodu koluma implant diye bişiy taktırdım 7. ayda çıkartırdım adetimi bozdu hapta oğlumu emzirmeyi bırakınca kullandım ama oda bende çok şiddetli başağrısı yaptı sorasında 5yıl kendimiz korunduk yani eşim korundu aradakondom arada kendi korundu ama bir gecelik bir kaçamağında ben hamile kaldım aman dedik zaten 2. bi çocuğu 2 sene soradüşünüyoduk rabbim 2 sene önce verdi dedik ama şimdi aynı şeyi 3. bi çocuk için düşünemiyom ya kocamın ekşını tutarsa gene kaçamak olursa ilk bir sene ameliyat olcağım için aldırmak gibi bir şansımda olmuyor ilk doğumumda bende çok rahattım ama bu seferolamıyorum içim hep huzursuz tek mantıklı yöntem bağlatmak gibi geliyo ama böcük arkadaşamında dediği gibi vicdan da yapmıyo değilim rabbim hayırlısını yapmayı nasip eder inşallah

kızlar çok ceviz yemek zararlı mıdır var mı biyerdn duyan eden?akşama kadar ceviz poşeti elimin altın yiyip duryorum. günde iki ceviz diyolar ama ne ikisi ben ohooooookaydirigubbakcemile3

haklısınız en ıyı yontem bencede gerı cekme yontemı
bızde 2 yıl bole korunduk

hıcte bısey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…