:roflol:çok hoşumsa gitti sizi hayal etim çok hış sunuzbu gece kuşlarının kocaları kızmıyomu bunlara valla benim kociş zorla uyutuyo beni kavga ede ede uyuyorum
merhaba kızlar topigi yeni buldum yaw:)
bende ailemin yanındaydım dun akşam sancım oldu bizde biizm kız gelcek sanırım dedik hemen eve geldik son hazırlıkları yaptık sancı geçti.gece de bir kaç kez sancım oldu.şimdi turp gibiyim sevinmiştim doguruyorum diye nedense...[/QUOTE
senin kız geliyorum diye sinyal vermiş olmasın seni sıraya koyalım olmazsa
kızlar dun ne oldu bana anlatır mısınız kısaca :kedi:
benım sıvrı zekalı esım yuzunden ben topıce yazamadım hatta bakamadım..
bılgısayara resmen el koydu yaaa vermedı hıc bana.klava:
gunduz temızlık vardı aksam esım geldı bılgısayarı alınca ben kaldım ortada...
umarım hersey yolundadır..
:1shok: ben daha agirlasmadim o zaman en azindan kendim yapabiliyorum banyomu ama belim agriyor,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol tatlım ben de cok ozledım sızı bır turlu adapte olamadım gecen haftadan berı!!özletiyorsun kendini gel artık aramıza zaten eskilerden pek kimsede kalmadı
selam kızlar nediyonuz bugün bakalım benimde camlarım kapılarım yarına kaldı halılarım bugün gidecek ama taa pazartesi gününe gelecekmiş ya ben perşembe doktora gittiğimde doğur artık sen derse bana evde halı yok bişiy yokbende derim çarşambaya kadar dursun halılarımgelsin mis gibi öle doğırıyım derim bende halıları yaz zamanında vermem gibi sandım havaları hiç hesaba katmamıştım kuruma olayını yaniii aman bee her işimde aksi gitmese olmaz zaten bi doğuracam bi bağlatacam bi temizlik ne bitmez dertlerim varmış benim bee off offf
kıbelesr hosgeldın cnm
anlamadım kım senlen dalga gectı
abla lafı dinlemedim böyle oldu işte ablam demişti bayrama ver halıalrını akdında gelsin son dakkaya bırakma işlerini zaten doktorun sana önden gidiyon ayına göre dedi demişti ama ben dinlemedim ah başımı nerelere vuram benay canım benım de oyle senı cok ıyı anlıyorum bır yoluna koyamadım su temızlık olayını yaaa!! sınır oldum cok!!
korkuyorum aynen ben de doguracagım..
cadoloz sende hosgeldın
valla bende halıları teker teker yıkamaya verıyorum
bıtanesı aksam geldı
mutfagın kını verdık
sırayla anam
hemde daha yazın yıkatmıstım
ama evım sobalı
hemen toz dusuyor ustune
aşkitom kullandığın odanın halısının üstüüne örtü ser kaldırırsın sonra tertemiz durur benmde ev boya olucak ne yapıcam bilemiyorum benim gerçi doğuma kendi ailemden başka gelenim olmaz yaptırmım dursun sobalar çıkınca yaptırırım diyorum
dün akşam girmişti sanırım,ben giremiyorum falan yazmıştıkızlar korene85 nerelerde
yada gırdıde benmı gormedım
cadoloz sende hosgeldın
valla bende halıları teker teker yıkamaya verıyorum
bıtanesı aksam geldı
mutfagın kını verdık
sırayla anam
hemde daha yazın yıkatmıstım
ama evım sobalı
hemen toz dusuyor ustune
selam kızlar nediyonuz bugün bakalım benimde camlarım kapılarım yarına kaldı halılarım bugün gidecek ama taa pazartesi gününe gelecekmiş ya ben perşembe doktora gittiğimde doğur artık sen derse bana evde halı yok bişiy yokbende derim çarşambaya kadar dursun halılarımgelsin mis gibi öle doğırıyım derim bende halıları yaz zamanında vermem gibi sandım havaları hiç hesaba katmamıştım kuruma olayını yaniii aman bee her işimde aksi gitmese olmaz zaten bi doğuracam bi bağlatacam bi temizlik ne bitmez dertlerim varmış benim bee off offf
opuyorumnanaktan sagol canım yaa temızlıkcı teyze sorma yaa
5 gunde duvarları anca sılermıste onu dıyorum
tabııı bu 5 gun genel temızlık yapmayacakmısız..
zaten 3 haftadır yapmadık ben de once sıl supur duvarları sonra yaparsın dedım de onunla cekısıyoruz..
evde yasıyoruz her yer toz ıcınde olur mu oyle yaa!!
5 gun daha beklersem tozdan bogulacagız halıların pamucukları sabah agzımıza gırmıs sekılde uyanacagız valla..
:roflol:
perdelerı yıkamak zor gelıyo sılmek zor gelıyo anlamadım kı ne yapmayı sevıyo bu kadın!!
dun supurmeyı benden ogrendı zaten..
halıları kaldırıp supurup sılıyormus o halıları supurmuyo hava guzelse sılkelıyormus!!!!
ben hem ustunu hem altını supurttum zor geldı!!
yok bole bısey halı saggy dıye uzerı tozlu degılmıs temız gorunuyormus
olecem ben yaaa!!
aşkitom kullandığın odanın halısının üstüüne örtü ser kaldırırsın sonra tertemiz durur benmde ev boya olucak ne yapıcam bilemiyorum benim gerçi doğuma kendi ailemden başka gelenim olmaz yaptırmım dursun sobalar çıkınca yaptırırım diyorum
abla lafı dinlemedim böyle oldu işte ablam demişti bayrama ver halıalrını akdında gelsin son dakkaya bırakma işlerini zaten doktorun sana önden gidiyon ayına göre dedi demişti ama ben dinlemedim ah başımı nerelere vuram ben
ya benim evim sobalı değil doğalgazlı ne biliyim yazın yıkatırmıştım 2 seferde yazdan sora eşim sişmişti doğuma hepsini bir veremde tertemiz olsunlar diye düşünmüştüm ama iyice ağırlaştım oturduğum yerden kalkasım gelmiyo nedense bi doğırıyım güldür güldür iş yapmayı özledim vallahi tabii bebeden fırsat kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?