2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu gece kuşlarının kocaları kızmıyomu bunlara valla benim kociş zorla uyutuyo beni kavga ede ede uyuyorum
:roflol:çok hoşumsa gitti sizi hayal etim çok hış sunuz

özletiyorsun kendini gel artık aramıza zaten eskilerden pek kimsede kalmadı

:1shok: ben daha agirlasmadim o zaman en azindan kendim yapabiliyorum banyomu ama belim agriyor,

bende bel ağrısı yok hiç
sadece sakardım daha da sakarlaştım
geçen yataktan sırtüstü düşüyordum otururken
bi de gece yatakta dönerken dolapla yatak arasına sıkışıyordum
göbeğimi kapılara mı çarpmadım iki arabanın arasından geçerken sıkışmadım mı
daha sayiim mi

bocuk hosgeldın

ecrın cnm sende hosgeldın

sanırım ıkımızınde 5 ocak
hayırlısıyla gelsın annesı
son haftalarda daha cok buyuyomus bebekler

özletiyorsun kendini gel artık aramıza zaten eskilerden pek kimsede kalmadı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol tatlım ben de cok ozledım sızı bır turlu adapte olamadım gecen haftadan berı!!
kafayı yıyecegım sekercım (
temızlık yaptıralım dedık soyle duvarları fılan sılsın cok oldu cunku
once genel bır supur sıl sonra perledı cıkaralım duvarları sılerız dedım;
kadın benımle dalga gecer gıbı yerlerı nıye supurmusuz nıye sılmısız duvarlardan once dıye kafa tutuyo onunla ugrasıyorum..
yaa 3 hafta oldu temızlık olmadı yapamadım yerler leş gıbı pamucuk pamucuk oldu kırler..
bız yasıyoruz herhalde bu evde.
duvarlar bıtınce yıne sılersın supurup de mı yaaa!! cok sınırlerım bozuldu..
sankı ınsaat temızlıyo..
5 gunde anca sılecek zaten!!!
yok bole bırsey!!

sagolun kızlar..sevinmiştim çok agırlaştım artık dogsun bir an önce demiştim ama geri kaçtı biizm kız:)))cuma gunu tekrar nst var bakalım dogurmazsam ozamana..

selam kızlar nediyonuz bugün bakalım benimde camlarım kapılarım yarına kaldı halılarım bugün gidecek ama taa pazartesi gününe gelecekmiş ya ben perşembe doktora gittiğimde doğur artık sen derse bana evde halı yok bişiy yok bende derim çarşambaya kadar dursun halılarımgelsin mis gibi öle doğırıyım derim bende halıları yaz zamanında vermem gibi sandım havaları hiç hesaba katmamıştım kuruma olayını yaniii aman bee her işimde aksi gitmese olmaz zaten bi doğuracam bi bağlatacam bi temizlik ne bitmez dertlerim varmış benim bee off offf

ay canım benım de oyle senı cok ıyı anlıyorum bır yoluna koyamadım su temızlık olayını yaaa!! sınır oldum cok!!
korkuyorum aynen ben de doguracagım..

cadoloz sende hosgeldın

valla bende halıları teker teker yıkamaya verıyorum
bıtanesı aksam geldı
mutfagın kını verdık
sırayla anam
hemde daha yazın yıkatmıstım
ama evım sobalı
hemen toz dusuyor ustune

kıbelesr hosgeldın cnm

anlamadım kım senlen dalga gectı

opuyorumnanaktan sagol canım yaa temızlıkcı teyze sorma yaa
5 gunde duvarları anca sılermıste onu dıyorum
tabııı bu 5 gun genel temızlık yapmayacakmısız..
zaten 3 haftadır yapmadık ben de once sıl supur duvarları sonra yaparsın dedım de onunla cekısıyoruz..
evde yasıyoruz her yer toz ıcınde olur mu oyle yaa!!
5 gun daha beklersem tozdan bogulacagız halıların pamucukları sabah agzımıza gırmıs sekılde uyanacagız valla..
:roflol:
perdelerı yıkamak zor gelıyo sılmek zor gelıyo anlamadım kı ne yapmayı sevıyo bu kadın!!
dun supurmeyı benden ogrendı zaten..
halıları kaldırıp supurup sılıyormus o halıları supurmuyo hava guzelse sılkelıyormus!!!!
ben hem ustunu hem altını supurttum zor geldı!!
yok bole bısey halı saggy dıye uzerı tozlu degılmıs temız gorunuyormus
olecem ben yaaa!!

aşkitom kullandığın odanın halısının üstüüne örtü ser kaldırırsın sonra tertemiz durur benmde ev boya olucak ne yapıcam bilemiyorum benim gerçi doğuma kendi ailemden başka gelenim olmaz yaptırmım dursun sobalar çıkınca yaptırırım diyorum

ay canım benım de oyle senı cok ıyı anlıyorum bır yoluna koyamadım su temızlık olayını yaaa!! sınır oldum cok!!
korkuyorum aynen ben de doguracagım..
abla lafı dinlemedim böyle oldu işte ablam demişti bayrama ver halıalrını akdında gelsin son dakkaya bırakma işlerini zaten doktorun sana önden gidiyon ayına göre dedi demişti ama ben dinlemedim ah başımı nerelere vuram ben

ya benim evim sobalı değil doğalgazlı ne biliyim yazın yıkatırmıştım 2 seferde yazdan sora eşim sişmişti doğuma hepsini bir veremde tertemiz olsunlar diye düşünmüştüm ama iyice ağırlaştım oturduğum yerden kalkasım gelmiyo nedense bi doğırıyım güldür güldür iş yapmayı özledim vallahi tabii bebeden fırsat kalırsa

bencede boya işine hiç girişme canımcım zaten doğuma ne kaldıki sobadavar zaten diyosun yapsanda gene batacak yaza mis gibi sobanı kaldırınca yaparsın evine gelen boyaya bakmaya gelmiyoya boya işi daha çok oyalar vede yorar ben olsam girişmem o işe kokusuda hemen gitmez zaten yaza hem bebende toparlanmış olur daha iyi olur mis gibi ohhh

kızlar korene85 nerelerde
yada gırdıde benmı gormedım
dün akşam girmişti sanırım,ben giremiyorum falan yazmıştı

ben de yazın yıkamaya vermiştim,oturma odamdaki halının üzerine örtü gibi bişey serdim öyle kullanıyorum 2 aydır,
kirlenmesin diye,bu halimle silemem çünkü,
kızlar siz niye sık sık yıkamaya veriyorsunuz,yıpranır,rengi solar..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bebefix.com u aradım viskolex yatak ıcın..
bır kere hat kesıldı yanı ben oyle sandım!!
ıkıncıye aradım bır bayan actı kımle gorustuysen ona baglayayım dedı ben de
ıyıde telefonu acarken ısım soylemıyorsunuz kı bılmıyorum bay mı bayan mı dedı bay dedım beklettıler beklettıler acan yok. kapadım ben de..
ben o yatagı begenmıstım ama yaa..
hala park yatak mınderı konusunda karar veremeyen bır ben kaldım galıba!!
vısco olsun dedık ondan bulamıyorum suan
fıkrı olan var mı???
bebefıx yardım etmıyo kı alalım!!

ahh cadaloz ahh çok dertlisin yav
elimden gelse temizleyeyim evini
bebeni de doğurayım diyecem ama lafta kalacak

kibele canım başka birini bulsan
ne biçim kadın yaa o
ben sinir oldum şimdi
kararlı dur karşısında
çok bilmişlik yapmasın
belki de fazla gün gelip fazla paraalmak için yayıyordur işleri

evet canım bence de halının uzerıne ortu sermek cok mantıklı oluyo..
esımın bılgısayarının onundekı halıyı bu sayede kurtardım ben de :))
yoksa pamucuklardan yol oluyordu evde yun oldugu ıcın halı..
sankı camasır cıgnıyo bılgısayar oynarken adam yaaa!!!:roflol:

ayrıca boya kalsın canım ccok az kaldı hem boya kokusu olmasın hem de temız temız yaptıtırısın havalar duzelınce..
ben de mısafır odasındakı perdelerı cıkarmayacagım bebek orada olmayacak nasılsa temız gorunuyorlar az once oyle karar verdım..

canım
ahhh aynen allhtan ben halıları ramazan bayramının ertesı hemen verdım havalar sıcakken ama perde fılan yıkamadım keske o zaman yıkatıp duvarları sıldırseydım kapı pencere acılmıyo suan!!
ben ıs yapmayı sevmem ben bıle ozledım canım yaa ne dıyosun valla..
soyle bol suyla tertemız mıs gıbı..
kucuk odayı temızledım gecen gun ne guzel koktu..
esım bıle farkettı sen mı yaptın nasıl da bellı oluyo dedı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…