2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meltem delf maşallah oğluslara
acaba ben cokmu kıvamlı yapıyorum yaa :uhm: ondan mı fazla yemiyor
100 cc sudan yapıyom onu bitiriyo
 
zeynep yeni birşey öğrendi, lastik kız gibi kafasını öyle bir geriye atıyor ki neredeyse, ayaklarına değdirecek. ve bunu ağlayarak yapıyor.
dün misafirliğe gitmiştik, nasıl sıkıldı, nasıl uykusu geldi ama bir türlü uyumadı, durmadı da. devamlı yukardaki pozisyonda, ağlaya ağlaya evi gezdik. kaynanam, görümcem, ev sahibi, eniştemiz, yani kısacası herkes, sanki onların kucağında susacakmış gibi kucağımdan alıyolar. çocuk perişan oldu valla. en sonunda dedim yani, ben de durmuyor sizde nasıl duracak. bi durun yaaa.... alsanaalsanasmile. sonra arabaya biner binmez uyudu yavrum. eve geldik uyandı, çok mıncıkladılar orda hemen banyoya soktum yıkadım, nazara karşı okudum, uyuttum. ama dün gece bi kabustu. bi kere daha aynı kadının yanında beni çok üzmüştü, belkide ondan nazar mı aldı nedir...
 

hoşgeldin canım bu arada ben feyza nick değişti
evet sen buraya gelmiyosun nie söyle baıyım facede konuşuyor ama bura başka biliyosun ihmal etme bizi :asigim:
 
Benimkinin biberonla arasi olmadi ya simdi suyu kasikla verdim biberon elinde alisisn diye ama alisacak gibi görünmüyo aksamda mamayi kasikla yiyor .

Frangipani
Hosgeldin canim bende iki tarafta acik nereyi görsem yaziyorum :)))
 
sulu biberona yapıosun dimi canım


evt canım

hoşgeldin canım . tatil bitti herhalde. bizde seni ösledikkkkk

meltem delf maşallah oğluslara
acaba ben cokmu kıvamlı yapıyorum yaa :uhm: ondan mı fazla yemiyor
100 cc sudan yapıyom onu bitiriyo

biraz cc yi artır bakalım. daha rahatiçer belki
 
meltem delf maşallah oğluslara
acaba ben cokmu kıvamlı yapıyorum yaa :uhm: ondan mı fazla yemiyor
100 cc sudan yapıyom onu bitiriyo

canım ben 180cc biberonla vereceksem yapıyorum muhallebi gibi yapacaksam 130 cc fln yapıyorum.koyu kıvamlı oluyor.sende az yap kıvamını kendine göre ayarla üzerindede nasıl olsa yazıyor tercihe göre koyu yada sulu yapılabilir diye.130 cc olunca keremede tam geliyor
 

hoşgeldin canım.
 
delf kasıkla veriyorum.. ama bu akşam biraz arttırayım bakalım...

frangpani hosgeldin a.s.

ceyce bide 130 deneyim bakeyim...
 
4+ beze geçen var mı? biz hala 4 teyiz.

ben molfixteken 4+ kullanıyodum ama 1.5 aydır primaya geçtim 4 kullanıyorum idare ediyoz işte
jullii kaşık maması alacam markete gidip ne marka alam hacı ben gürhana nestleninkini kullanmıştım hala varmıdır acaba bide kaşık mamasını kaşıkla veriniz demi bugün tarhana çorbası yaptım kendi yaptımızdan onu yedircem çağana ilk kez çorba vercem ne kadan veriyim
kestane kebap acele cevap
kocama akşama fırında tavuk yapcam bide yaşpasta alcam
bdnen bide blacbery telefon istii onun yerineden öepcem bende nerde okadan para:)))
 
hoşgeldin canım bu arada ben feyza nick değişti
evet sen buraya gelmiyosun nie söyle baıyım facede konuşuyor ama bura başka biliyosun ihmal etme bizi :asigim:

işler yoğun, evde de fırsat olmuyor.. facebook daha rahat takip edilebiliyor.. ama mümkün olduğunca buraya da girmeye çalışıcam yine..

evt canım

hoşgeldin canım . tatil bitti herhalde. bizde seni ösledikkkkk

Evet canım bitti tatil, çok şükür herşey yolunda gitti.. :) Yaradı hepimize..

Frangipani
Hosgeldin canim bende iki tarafta acik nereyi görsem yaziyorum :)))

hoşbulduk meltem abla, sen 2 çocukla heryere iyi yetiyorsun, maşallah sana.. :lepi:
 
canım ben şuanda primanın 4+nı kullanıyorum 4 ü bacaklarını çok sıkıyo aslında 4+biraz büyük ama rahat edio kuzum. şunu dikkat ettim molfiksin 4 yle primanın 4+sı aynı beden ölçüp test ettim birde molfikste kaka yaparken dışarı sızdırmıyordu prima sızdırıyor herhalde gene molfikse dönerim bu paket bitsin
 
Julim
Ben tekbasina yedirmiyorum bizide yerken görünce yiyor.Kasik dolaniyo abi yiycek cabuk oglum baba yicek en son 3 kasikta emzigi gösteriyorum agzini aciyo kasik giriyor :)))))

Masallah 4 numarami kullaniyorsunuz biz daha 3 üz uzun sürede 3 kaliriz herhalde 4 olsakta ucuzlasa burda kücük nolar pahali. Dogudugumuzda popo bile yoktu bi cimdik ay bu ne ya demistim büyük oglani hatirlayinca simdi biraz et var neyse.

Frangipani
Canim 6 dan beri ayaktayim bu laptopta evin ortasinda iki is yapip bi oturup size bakiyorum :))) Ortalik batti bi temizlim gene gelir size bakarim :)))))
 

bebelac veriyorum ben . tahıllı memnunum. kutusu mavi renkte canım. kaşık maması ister bibebronla ister kaşıkla verilebiliyor yoğun muhallebi kıvamı dersen kaşıkla yok biraz daha sulu olsun dresen biberonla. arkasında tarifi yazıyor zaten. ilk defa çorba vereceksen 10-15 kaşıkla başlat istersen .tarhana acı değil di mi?


sağol canım
 
görüyorum ki mamalardan konuşuluyor..
Süt depolarım bitti, iş yerinde günlük olarak sağıp Ege için bırakıyorum ama bazen çok az oluyor diye Milupa Aptamil devam sütü aldım.. Hani şu toz halinde suya karıştırılandan.. Dün ilk kez bunu vermiş babannesi akşama doğru acıkınca çok.. Ama maalesef bize yaramadı, önce yediklerini çıkardı, sonra vücudunda kabarıklıklar çıkmaya başladı.. Sonra ben emzirdim, onları da çıkardı.. Doktoruyla konuştuk, kabartılar artınca acile gittik.. "Akut ürtiker" denen bir rahatsızlıkmış, devam sütündeki bişeyler alerji yapmış.. Doktor bundan bir daha vermeyin dedi..
Ben de kahvaltıya başlayınca da bu sütü kullanırım malzemeleri ezmek için diyordum..

Siz hangi mamaları kullanıyorsunuz? Mesela milupa sütlü pirinçli mamayı da beğenmedi hiç Ege. Alternatif ne verebilirim?
 

canım geçmiş olsun. ben hiç milupa kullanmadım. benim drum bebelac çı. ben devam sütü kullanıyorum. zaten biz kahvaltı öğlen çorba akşam meyve şeklinde gidiyoruz 2 aydır. akşam ise bebelac tahıllı kaşık maması veriyorum. yine bebelac. yani şöyle devam sütü dışında yaptıklarımız hep evde kendimiz hazırlıyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…