Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ndk cim hosgeldim
aman ağzını hayra ac bulantı giç hos değil
ama 6, haftada sonra baslar
insallah hepimiz bulantısız hamilelik geciririz
fatmacım sende hosgeldin
sağlıkla alırsın inssallah bebişini
canım benimmm hep derdim ki bi hamile kalayım herşeye razıyımm... büyük konuşmuşumm dolgum düştüü 1 haftadır çekiyorumm yanağım şişti davul gibi oldumm 5 tane hastane gezdim kimse 3 ay dolmadan bişey yapmıyor, bugün akşam doktorum suratımı görürse anlar halimi bi yöntem söyler inşallah uyuyamıyorum kaç gündürr şiddetli bir ağrı varrr senağlamasenağlama
canım doktoruna gittin mi peki
oyy canım yaaaaa
minosette bişi demez ki zaten kaç mg
canım soğuk kompleks yapsan iyi gelmezmi :uhm:
sizin topic neresiiiiiiiii :) 2010 ocak die bi topic daha mı var yoksaa??merhaba yeni anne adayları nasılsınz bakalım bizim topik boş buaraya bakayım dedim :))
masallah 2010 ocak annelerimiz de cogalmis,Allah artirsin.
saglicakla dogurur kucaklarsiniz insallah bebisleri.
sat 27 mart dogum tarihimi 1 ocak gösteriyo bende aranıza katıldım arkadaşlar sitede yeniyim topigide yeni gördüm hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar...
hadi yaaaaaaaaaa :roflol::roflol:ndk benim de yilbasi gecesi sancim tutmustu sevniyordum ilk yilbasi bebeisi olcak diye ama meger yalanci sanciymis.taaaaa 21 inde geldi kizim:)
bizim topik tembel olcak biraz sanırım:)ayy midem bulanıyor kahvaltı yapamadım açımmmmm aççç,
ne olcak böyle...