2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

Selam arkadaşlar şu an tüylerim diken diken oldu 2010 un ilk mayıs meleği geldi :):lepi:
Şükür Allahıma bugünleride gördük arkadaşlarımız yavaş yavaş anne olmaya başladılar kuzucukları koynunda darısı bizim başımıza yavrularımız vatana millete hayırlı evlat olur inş iki cihanda yüzümüzün akı olur Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım burası mis gibi bebek şekerleriyle dolsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

Ağlayarak dünyaya, Merhaba dedin
Bahtın açık olsun, Hayat sana hep gülsün
Mutlu yaşa bebek
Sevgiyi tat hep sev sevil
Keder uzak dursun senden
Hep gül, gül bebek

:nazar:| Annenin Nicki | Do ğum Haftası | Doğum Tarihi | Beklenen Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | İsmi | Doğum Şekli | Durumu
1| incimini| 29+5 | | 14 Mayıs | 1550gram | Erkek |Hasan Ali| |Turp gibi:nazar:|
2| diloş_04| 31 | 19.03.2010 | 21 Mayıs | | Kız | |Sezeryan | Küvezde:nazar: |
3| yesimark| 35+2 | 30.03.2010 | 3 Mayıs | 50cm-3200gram | Erkek | | sezeryan | Turp gibi:nazar:
4 | durubaby| 35+5 | 03.04.2010 | 3 Mayıs |3150gram | Kız |Duru | sezeryan | Turp gibi:nazar:
5 | durusena| 32+2 | 03.04.2010 | 27 Mayıs |1890gram || | | Küvezde:nazar:
[/QUOTE]
kızım artık evinde dün taburcu olduk bizdeeee :teytey::teytey::nazar:

kızım artık evinde dün taburcu olduk bizdeeee :teytey::teytey::nazar:[/QUOTE]
diloş gözün aydın canım geçmiş olsun

kızlar benimde bebişim dünyaya geldi 32+2 de 03.04.2010 doğum tarihi beklenen doğum tarihi 27 mayıs 2010 du doğum kilosu 1.890 gr küvezde henüz evimize gelmedi..

canım Allah analı babalı büyütsün tez zaman da hayırlısıyla sağlık sıhhat versin rabbim inşallah hayırlısıyla en kısa zaman da iyileşir evinize gelir bebişin

ohhhhh annesi gözün aydın çok sevindim ekledim listeye hemen eksik bilgilerini de verirsen eklerim canım kokla kızını da benim yerime ohhh maşallah:nazar:

Diloş, gözün aydın, Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin....

kızım artık evinde dün taburcu olduk bizdeeee :teytey::teytey::nazar:[/QUOgözün aydın canım her mutluluk sizinle olsun

teşekkür ederim kızlar Allah evlatlarımız bize bağışlasın...
Durusena inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine dualarım bütün annelerle..:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar allah evlatlarımız bize bağışlasın...
Durusena inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine dualarım bütün annelerle..:saruboceq::saruboceq:
diloş boyu ile ismini söyler misin kuzunun canım

diloş gözün aydın
allah analı babalı byütsün başka dert göstermesın inşalahhhh

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :nazar:

kızlar benimde bebişim dünyaya geldi 32+2 de 03.04.2010 doğum tarihi beklenen doğum tarihi 27 mayıs 2010 du doğum kilosu 1.890 gr küvezde henüz evimize gelmedi..

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım,inşallah en kısa sürede kucağına alırsın:nazar:

kızım artık evinde dün taburcu olduk bizdeeee :teytey::teytey::nazar:

maşallah canım,gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin ....:nazar:

gözün aydın, inşallah en kısa zamanda bebeğin küvezden çıkar ve evinizde olduğunuzun haberini de alırız senden... aceleci miniğini öp bizim için :ecrin_bebek:

bol bol öpüp kokluyorum inanın geçmedi o yoğun bakım günleri
gece gündüz ayaktayım kızlar hep gözünün içine bakıyorum
ama inanın hiç yorulmuyo insan:nazar:

X