2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

dogum yapan annelerimizin gözü aydın olsun . Bebecikleriyle saglıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum .Darısı bizlere :)

beray,layrax ve selma tebrik ederim taze anneler saglıkla buyutun bebıslerınızı darısı bızlere zamanında ınsallah:Saruboceq:

beray layrax selma gözünüz aydınnn

selmacım hep aklımndaydın kuşum almışsın bebişi kucağınaaa...doğrumu okuyorum dedim bir an tebrik ederim canım ben,immm.....en kısa zamanda daha fazla bilgi istiyorum kuşumm.....

ay cok heyecanlandım vallahı selma gozun aydın cok sasırdım senı gorunce.ne cabuk basladık dogumlara ya ben daha cok var dıye rahat rahat oturuyorum ama farkında olmadan gunmuz bıtmıs bıle..darısı basımıza hepımız saglıklı sıhhatlı kucagımıza allaım bebeklerımızı ınsallha..

yaaaaaaa herkes mi sezeryan oluyo normal yok mu?ben korkmaya basladım.bütün bebişleri öpüyorum annelerini tebrik ediyorum darısı başımıza.az kaldı bizde bebişlerimizi kucamıza alcaz inş.

benide ekleyinnnnnnn 15 05 de kızımı kollarıma aldım biraz zayıf doğdu ve erken tabi. gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryana girdim ama maşallah ikimizde turp gibiyiz evimize geldik bileeee :nazar: darısı başınıza kızlarr
selma gözün aydın cnm,ilk sen doğurursun diyordum ama senden aceleciler oldu :)
sağlıkla mutluluka büyüsün kızın

yaaa iki gün nete girmedim doğuran doğurana gene vallaaa.. selma, layrax çokkk çokkkk tebrik ederim. bizim de evimiz melek koksun artık!!delikafadulden

SELMA canım gözün aydın...uzun zamandır da girmiyordun bi sürprizle gireceğini tahmin ediyodum..
Allaha analı babalı büyütmek nasip etsin..iyi olmanıza çok sevindim...

kızlar bütün doğum yapan arkadaşlarımı kutluyorum,bebişleri allah anneli babalı büyütsün inşaallah.bu arada selmacım,seninle aynı haftadaydık erkenden gelmiş bebişin,kutlarım.kızlar bu arada bebişlere kaç kilo denildi, kaç kilo doğdu?

doğum yapan anneler hepiniz tebrik ediyorum darısı başımıza inş.şulecimde bugün doğurucak inş.bi meleğimiz daha geliyoo

inş nevincim sabırsızlıkla bekliyorum suleden bir haber allahım kurtarsın onu acılarını hafifletsin inş

doğum yapan annelerin gözü aydınn..çok heyecanlı yaa darısı tüm bekleyenlerin başına :lepi:

şuleyi de çok tebrik ediyorum şirin mi şirin kendine benzeyen fıstık gibi bir bebişi olmuş maşallah hem de normal doğum

gözün aydın suleeeeeeee fıstıkına hayırlı sağlıklı bir ömür nasip eder rabbim inş

gözü aydın olsun hayırlı olsun şulenin bebeği...maşallah bebişe de şuleye de..:nazar:

şule hayırlı olsun tatlım çok sevindim yaaaa Allah bağışlasınnn heyecan bastı iyice şimdi bana:)

endlıgt gozunaydın analı babalı buyutun ınsallah bebısınızı saglıkla bende normal dusunuyoırum dogumu ınsallah.kolay olmustur ınsallah yazarsın bıze hıkayenı tekrar tebrık ederım senı

Şule, gözün aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Allah güzel yazılar yazsın güzel kızına inşallah.... ikinize de maşallah :nazar:

X