2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

dilos04 tebrikler canim,gozunaydin.insallah tez zamanda kavusursunuz minisinle
gamze inanamiyorum yaaa,duru bebek gelmis...gozunaydin canim.tebrikler...Allah anali babali buyutsun insallah.

herkese çok teşekkür ederiz kızımla:) darısı bekleyenlerin başına inşallah:))

Diloş, Allah bebeğine uzun güzel yazsın inşallah... ınşallah bir an önce bebeğini evine götürdüğünün haberini de alırız senden...

maşallah meleklerimiz gelmeye başlamış rabbim saglık sıhhat versin allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına :)

çok mutlu oldum ya hepsi çok sağlıkla büyürler inşallah...

arkadaşlar bu topiği yeni gördüm tugba arkadaşımız söylemese haberim olmayacaktı...

bebişimiz 2250 gr yarın sabah taburcu oluyoruz çok şükür sağlık problemimiz yok. Dualarınız için hepiniz çok sağolun darısı sizlerin başına sağlıkla kucağınıza alın meleklerinizi...
çok fazla heyecanlıyım :)

diloş hayırlı olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşuru kızın küvezden çıkar ve kollarına alırsın

arkadaşlar bu topiği yeni gördüm tugba arkadaşımız söylemese haberim olmayacaktı...

bebişimiz 2250 gr yarın sabah taburcu oluyoruz çok şükür sağlık problemimiz yok. Dualarınız için hepiniz çok sağolun darısı sizlerin başına sağlıkla kucağınıza alın meleklerinizi...
çok fazla heyecanlıyım :)
şimdi bebişin kucağındadır şükür bugünümüze benim yerimede kokla miniğini boynundan içine çek ohh annesi çok sıkıntı çektin ama allah yüzünü güldürdü darısı bize inş sağlıkla alırız kuzucuklarımızı eksik bilgilerinide verirsen listemize eklerim canım:nazar:

incimini arkadaşım gözünaydın Allah baska sıkıntı vermesın ınsallah sıze güle güle saglıkla büyüt bebeğini

incimini canım maşallah kuzuna kavuşmuşsun...hep aklımdaydın...çok sevindim evde olmanıza..benim için okşa yavrunu..

Diloş Allah analı babalı büyütsün inşallah ve inşallah en kısa zamanda evinize gidersiniz meğer 4 kuzumuz doğmuş haberimiz yokmuş

Mayıs bebekleride geliyooo opuyorumnanaktan ayyyy 41 kere :nazar: :nazar: ALLAHIM saglıkla büyütmek nasıp etsın kızlarrr :CüvCüv:

ıncimini ilk annemiz, anneliği tam anlamıyla yaşamaya başlamışsındır artık, oh yavrun sağlıklı bir şekilde koynunda artık, çok şükür, gözün aydın, darısı sağlıkla bizlere inşallah

X