2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

ay maşallahhhhh..allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.......

benim bu topik den daha şimdi haberim oldu çok duygulandım hepimizin bebekleri zamanında hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah hepimize bebişlerimize eşlerimize sevdiklerimize sağlık huzur versin rabbim

benim bu topik den daha şimdi haberim oldu çok duygulandım hepimizin bebekleri zamanında hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah hepimize bebişlerimize eşlerimize sevdiklerimize sağlık huzur versin rabbim
aminnnnn inş

maşallah bebeklerimize dayanamadılar erken gelmişler inş saglıkları yerindedirler zaman geçtikçe korku ve heycan başlıyo :ecrin_bebek:

maşallah bebişlerimize allah analı babalı büyütür inşallah

Masallah. Allah anali babali buyutsun arkadasim...sira bize geliyor ay heyecanlandim simdiieyvahedigeldismile

çok duygulandım yaaaa çok heyecanlandım da tabiii sağlıkla büyüsün 2. yavrumuz da inş. bakalım 3.kim

ayy
allahım hayırlı evlat etsin inşallah sağlıklı huzur dolu ömürler versin

ne mutlu ya Allah hepimize tattırsın bu mutluluğu hayırlı olsun bebişi olanlara

tebrik ederi yeşımark allah analı babalı büyütsün inş. darısı başımızaaa aminn :)

yesımark hayırlı ugurlu olsun bebısın Allah hayırlı uzun ömur versın ınsallah darısı bizlere sag saglım

yeşimmark tebrik ederim cnm gözün aydın
bizim bebekler pek aceleci çıkdılar :)

allah gamzenın bebeğinide bağışlasın
hoşgeldiiii

3. bebiş hoşgeldiii...sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah....

gamze arkadaşımızın da kızı olmuş maşallah kıızımıza allahım ikisinedesağlık sihhat versin

mayısın sabırsız melekleri hoşgelmiş:) allah analı babalı uzun ömürler versin bebişlere...

bebeklerimiz hayırlı uğurlu olsun....anneyle babayla büyüsünler inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…