2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

en kısa zamanda evine annecinin kollarına kavuşursun inş hoşgeldin...

doğan bebeğimizin durumu nasıl acaba merak ediyoruz inşallah tam gaz ilerliyordur küçük meleğimiz...

ayy burayı gorunce nasıl heyecanlandım yaa... allahım bıran once saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.. dualrımız senınle canım..

çok aceleci davranmış minik kuzu,acil şifalar diliyorum inş daha iyidir minik kelebek,annesini kollarına bi an önce gelmesi dileğiyle
bi an topiği görünce inanamadım ama baya erken gelmiş paşa

ıyi geceler güzel mayıs anneleri.

Son düzenleme:
slm mayıs anneleri,ilk bebişiniz doğmuş,hayırlı uğurlu olsun....
biz baya istikrarlı çıktık nisan anneleri olarak baya oluor ilk bebeğimiz doğdu küvezden çıktı şimdi annesinin kollarında inşlh bu bebişimizde sağlıkla annesine kavuşacak ,dualarımız onun için....
bu arada daha bizde doğuran yok:))

slm mayıs anneleri,ilk bebişiniz doğmuş,hayırlı uğurlu olsun....
biz baya istikrarlı çıktık nisan anneleri olarak baya oluor ilk bebeğimiz doğdu küvezden çıktı şimdi annesinin kollarında inşlh bu bebişimizde sağlıkla annesine kavuşacak ,dualarımız onun için....
bu arada daha bizde doğuran yok:))
bende takip ediorum sizleri inş bizim kuzucukta annesinin koynuna kavuşur a.s.

allah analı babalı büyütsün kucağınıza en kısa zamanda almayı nasip etsin yavrunuzu dualarımız siznle

Allah tez zamanda kucagına almayı nasip etsin inşallah.sabırsız bebek hemencecik iyi ol anneciğinin kollarına kavuş inşallaahhh yürekten diliyorumm

baya sabırsız bi melekmiş.Yüce rabbim tez zamanda annesinin koynuna kavuştursun bu mini melegi.hoşgelmiş dünyamıza.Allah analı babalı büyütmeyi nasi etsin.darısı basımıza.

ay maşaallah.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın.heyecanlandım birden..

allah yardımcısı olsun meleğin inşallah kısa zamanda toparlar annesi kucağına alır en kısa zamanda inşallah
bu arada 2 numara boş bekliyo içim ürperdi valla görünce akannehir

çok şaşırdım başlığı görünce. allah bir an önce anne ve babasının eline sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.

Şükür ikinci bebeğimizde geldi annesinin gözü aydın bizim yerimizede kokla kuzunu:nazar:

X