2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

konuyu görünce merakla daldım içeri valla.
ayy inşallah sağlıkla annecine kavuşur küvezden çıkıp bir an önce küçük melek...
allah hepinizi hayırla kurtarsın arkadaşlar...

abooo baya erken gelmiş ben bile ikiz olduğum halde geçen senenin ikinci bebekleri olarak geldi kuzularım
anneye hayırlı olsun bebeğine geçmiş olsun dilerim kuzusu çabuk toplanır ve annesine babasına kavuşur
kilosu çokda kötü değil kızlar eğer ciğer sorunu çok fazla değilse 2 kilo olur olmaz annesine kavuşur bebekcik...
rabbim kimseyi küvez önünde bekletmesin...

bende bu sorunun cevabını merak ediyordum acaba kaç kiloya kadar küveste tutarlar diye aldım cevabımı. Geçen senenin güzel mayıs anneleri ilginizden dolayı hepinize teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyinvereliniortak

ay çok duygulandım hoşlar getirmiş sefa getirmiş minik bebek
dualarımız onunl ainşallah sağsalim alır kucağına annnesii
rabbim tüm melekleri korusun

aman allah cok sevindim cok üzüldüm iki duygu bir arada alahım ikisinede acil şifalar versin.şuan cok kötü ağlıorum cok etkilendim hiç beklemiyorduk böyle bir haber.allahım yardımcıları olsun

herkes gibi ben de çok duygulandım annemiz de bebeğimiz de iyi durumdadır inşallah..
umarım en yakın zamanda bebişimiz annesini fazla bekletmeden toparlanıp gülücükler saçmaya başlar..

gece gece uykum kaçtı. mayıs annelerine bakim dedim bir de ne göreyim. şoktayım. Allahım o minicik yavrucuuğa güç ver, tez zamanda annesinin koynuna verilebilsin. amin...

aman Allah ımmmmmmmmohaoldumsmile
kızlarrr bugünleri de gördük artık topicimiz de açıldıı gelsinn mayıs kuzularııııkaydirigubbakcemile2

canımmmmm inş sağlıcakla atlatır bebeğin tez zamanda kollarında olur.dualarım seninle.

Allahım bu minik meleğe sağlık versin ailesine hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

oyy oyy sizinn bebişler bizimkilerden hızlı cıtı anlaşılannn :))
aceleci oğluşş sağlıcakla çıksın küvezdennn annesinin sıcak kollarına girsin inşAllahh..Allah bağışlasınnn...

aceleci kuzu inşallah biran önce sağlıkla evine çıkar....:Saruboceq:
allahım anneye kuzusunu kavuştursun sağlıkla..sonra annesi popişinden ısırsın...

artk teker teker listeye eklenmeye başlıycaz Allah hayırlısı ile hepimizi bebeğimize sağlıcaklar kavuştursun, ınşallah aceleci bebişide rabbim en kısa zamanda sevenlerine kavuşturur.

Allah bir an önce sağlıkla eve gitmeyi nasip etsin anne babalı
yani haber var mı? kilo sağlık durumu vs?

Allah bir an önce sağlıkla eve gitmeyi nasip etsin anne babalı
yani haber var mı? kilo sağlık durumu vs?
tabloya ekledim ondan başka haber yok incimini inş burayı görürde yazar diye düşündüm ama bekleyelim bakalım gelir yazar inş

çok heyecanlandım bendee eyvahedigeldismile Umarım en kısa zamanda bebişle annesi birbirine kavuşur,Allah'ım incimini ve yavrusunu en kısa zamanda toparlanmayı nasip eder inşallah..

Maaşallah bebişe

ınşallah bi an önce küvözden çıkıp annesinin kollarına kavuşur

Allahm sağlıkla annesine babasına kavuşmayı nasip etsin.Bu topici gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamadım .

Allahım yardımcısı olsun biran öçnce anneciğine kavuşur inşallah bizim şafakta 62 (31+3) doğum 7mayıstı ama geçen gün kanamam oldu bebeğin sıvısıda azalmış doktor riskli su iç istirat et dedi çok korkuyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

Allahim korusun kuvezdeki aceleci oglumuzu...
Dualarimizi eksik etmeyecegiz insallah biran once annesine kavusur minik melek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…