2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

aman yarabbı
herkesler doğurmuş tubam bile doğurmuş
allah herkesın bebeğini hayırlı etsın analı babalı büyütsünnn inşalahhhhhhhhhh

Eveeeetttt!! hihoyyyt
Kızlar sonunda ben de oğlumu dünyaya getirdim! :sm_cool:
11 Mayıs Salı sabah 11:37'de Epidural Normal Doğumla bebişimiz dünyaya geldi. Doğum sürecim ağrıların başlamasıyla 5 buçuk saat sürdü. Doktorlara göre kolay bana göre ise zor bir doğum oldu. 3560 gr., 51 cm doğdu bıcırığım. İlk fırsatta detayları yazıcam. Herkesi kocaman öpüyoruzzzz..
zemuszemusopuyorumnanaktan

merhaba;

11 Mayıs ta saat 12:15 te kızıma kavuştum,..Genel sezeryanla ,3420 gr.50 cm olarak dünyaya geldi...çok şükür evdeyiz...biraz ağrılarım var.detayları daha sonra anlatırım...:nazar:

5 mayızda sezeryan ile bende bebeğimi kucagıma aldım 35 haftalık doğan oğlum 2800 gr ve 48 cm çok şükür ikimizde turp gibiyiz

Kızlar hepinizin kuzucukları hayırlı uğurlu olsun, analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah.

görkimmmmmmm gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş

Eveeeetttt!! hihoyyyt
Kızlar sonunda ben de oğlumu dünyaya getirdim! :sm_cool:
11 Mayıs Salı sabah 11:37'de Epidural Normal Doğumla bebişimiz dünyaya geldi. Doğum sürecim ağrıların başlamasıyla 5 buçuk saat sürdü. Doktorlara göre kolay bana göre ise zor bir doğum oldu. 3560 gr., 51 cm doğdu bıcırığım. İlk fırsatta detayları yazıcam. Herkesi kocaman öpüyoruzzzz..
zemuszemusopuyorumnanaktan

merhaba;

11 Mayıs ta saat 12:15 te kızıma kavuştum,..Genel sezeryanla ,3420 gr.50 cm olarak dünyaya geldi...çok şükür evdeyiz...biraz ağrılarım var.detayları daha sonra anlatırım...:nazar:

5 mayızda sezeryan ile bende bebeğimi kucagıma aldım 35 haftalık doğan oğlum 2800 gr ve 48 cm çok şükür ikimizde turp gibiyiz

hepınızın gozu aydın olsun kızlar.. allahım saglıklı uzun omurler versın meleklerınıze.. darısı bıze ınsallah..

darısıda bize olsun inşallah bende 3 mayıs bebekikimmm ama 3 mayısta kimse dogmamış:gitme: allah bagıslasın canlarımmmmmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

SELNA VE TIFFFFF gözünüz aydın kızlar Allah bebişlerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar:

Arkadaşlar selamlar, herkese sağlıklı doğumlar diliyorum, mayıs ayında olmamız itibariyle mutlaka anlaşan anlaşmıştır diye size bir sorum olacak. Doğum fotoğrafçılarıyla anlaştınız mı, kiminle, fiyatı vs vs. Lütfen paylaşır mısınız?

kızlar ben dogum yaptım 13 mayıs ta 39+2 3840 gr 53 cm sezeryan bugun eve cıktık cok sukur ıyıyız

yeni bebeklerimiz gelmiş..kimseyi atlamak istemiyorum..isim yazamıcam gelen bütün kuzular hoşgelmişler anne-babalarının gözü aydın olsun....

kizlar bende dogum yaptim bebisimi aldim nihayet kucagima ve hic birakmak istemiyorum cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin darisi gunsayanlarin basina kizim berra 2850gr sezeryanla 14 mayis cuma gunu dunyaya geldi bizide ekleyin listeye teyzoslari

kızlaaar sonunda ben de doğurdum hamd olsun:) 12 mayısta 3700 gr 52cm oğlum kucağımızda hamd olsunn..:) diğer doğum yapan tüm arkadaşlara da hayırlı olsunn

Yeni doğum yapan arkadaşlarrr gözünüz aydın olsun Rabbim bebişlerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

bebeiişleriini kucağına alan anişler gözünüz aydın listeye eklrdimsizi yarın memlekete gidiyorum yeni doğum yapacak arkadaşlarımız bir nefeste kurtulur inş darısı başınıza allah cennet kokulularınızı size bağışlasın inş

X