2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

arkadaşlar merhaba. bende doğum yaptım.sılam kollarımda şükür.. 3 mayısta 13:30da dünyaya geldi. epiduralli normal doğum. 3470 gr 53 cm. beklenen doğum tarihi 13 mayıstı. 38+5 de doğdu.. ikimizde çok iyiyiz. sütüm bir gün sonra geldi. kızım çok güçlü.. ilk gece ağladı ama hep emdide. mama verdik onuda reddetti.sonraki gün emişmeye başladık. karnı yok ve altı temizse mışıl mışıl uyuyor. bugün ilk doktor kontrolümüz vardı.. doktor abisi kara gözlü kızımı kuş üzümüne benzetti.. ve çok iyi bakmışsınız herşeyi gayet iyi dedi. bizden haberler böyle teyzoşlar.. gün içinde giremiyorum çok..görüşmek üzere..

Tubisim beyaz bebegimin Kilosu 3620 gram boyu da 51 cm .kuzu dolmama ayvalar cevizler yaramis

maşallah kızınma gözün aydınn kuşüzümünü sevsinler opuyorumnanaktan
Tubisim beyaz bebegimin Kilosu 3620 gram boyu da 51 cm .kuzu dolmama ayvalar cevizler yaramis
uyyy yerim o kuzuyu ben maşallah oğluşuna bal sürmeyide unutmakaydirigubbakcemile3

Kayra 07.05.10 da dogdu. 3126g ve 47cm bir kizim oldum. Tam 40 haftalik dogdu.

Gerci boyunu daha olcmediler, biz kendimiz olcmeye calistik ama tam olmadi. Normal dogum.

Konu sahibi Tubişim dee kızınaa kavuştu...zemuszemus
En güzel anneler günü hediyesi kucağında şimdii.....

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallahh...Annesine de kuzusuna da öpücüklerrropuyorumnanaktan

öylemii ayy hadi gözü aydınnn ne güzell,

diğer tüm doğum yapan anneler hayırlı olsun darısı başımıza..

ne güzellopuyorumnanaktan analı babalı büyüsün

Gözün aydın Tugba'cım minik kızçeni Allah analı babalı büyütsün, kızlar anneler günümzde kutlu olsun opuyorumnanaktan

tubişim doğum yapmış.Öykü bebeğimiz gelmiş.Tüylerim diken diken oldu.Canım Allah bağışlasın.Analı babalı büyüsün.Mutlu biş bebek olsun

Hay Allah yaaaaaaa bak görüon mu tubinin yaptığını daha ben doğurmadıydım.ohaoldumsmile
Dünyanın en güzel anneler günü hediyesini almış, Allah onları hiç ayırmasın inşallah, analı babalı büyütsün. Çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkk
:teytey::hooray::dance:a.s.

:1hug:

TUĞBA,,,Allah analı babalı büyütsün canım....günlerimiz aynıydı ben hala beklemedeyim:))))

MUTLUYUM1111 arkadaşım 03.05 tarihinde oğlu uğur u sağlıklı bi şekilde sezeryanla dünyaya getirdi hihoyyyt
rabbim sağlıklı ömür versin :Saruboceq:

ayyy yeni bebişlerimizde geldi allah nazarlardaan saklasın hepsini....

yeni doğum yapan annelerimizi kutluyorum. TUĞBAAA aferim kız korkuyorum diyordun en güzel günde çatır çatır doğurmuşsun

Arkadaşlar ben de anneler gününde anne oldum.Dün sabah 5 te oğluma kavuştum.Doğum bilgilerimiz
39+1 52 cm 3800 gr oğlumun adı Ahmet Alperen normal dogumla dünyaya geldi çok şükür sağlığımız yerinde

yeni annelerimizi tebrik ediyorum.....Allah bebişleriyle hayırlı ömürler versin inşallah......

kızlar bende anneler gününe kızımla girdim
08.05.2010 saat 00:06da kızım geldi çok şükür.
2930 gr maşallah çok sağlıklı bi kızım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…