maşallah kızınma gözün aydınn kuşüzümünü sevsinler opuyorumnanaktanarkadaşlar merhaba. bende doğum yaptım.sılam kollarımda şükür.. 3 mayısta 13:30da dünyaya geldi. epiduralli normal doğum. 3470 gr 53 cm. beklenen doğum tarihi 13 mayıstı. 38+5 de doğdu.. ikimizde çok iyiyiz. sütüm bir gün sonra geldi. kızım çok güçlü.. ilk gece ağladı ama hep emdide. mama verdik onuda reddetti.sonraki gün emişmeye başladık. karnı yok ve altı temizse mışıl mışıl uyuyor. bugün ilk doktor kontrolümüz vardı.. doktor abisi kara gözlü kızımı kuş üzümüne benzetti.. ve çok iyi bakmışsınız herşeyi gayet iyi dedi. bizden haberler böyle teyzoşlar.. gün içinde giremiyorum çok..görüşmek üzere..
uyyy yerim o kuzuyu ben maşallah oğluşuna bal sürmeyide unutmakaydirigubbakcemile3Tubisim beyaz bebegimin Kilosu 3620 gram boyu da 51 cm .kuzu dolmama ayvalar cevizler yaramis
Konu sahibi Tubişim dee kızınaa kavuştu...zemuszemus
En güzel anneler günü hediyesi kucağında şimdii.....
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallahh...Annesine de kuzusuna da öpücüklerrropuyorumnanaktan
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallahh...Annesine de kuzusuna da öpücüklerrropuyorumnanaktan
Kayra 07.05.10 da dogdu. 3126g ve 47cm bir kizim oldum. Tam 40 haftalik dogdu.