2010 Mayıs Anneleri

selam kızlar ya iş yerinde elektrik gitti aniden çıkmak zorunda kaldım..
dimples hayır olsun rüyanCADIARZU

bende bende:CüvCüv:

ama kazınma gibi böle midem kazınıyo sanki soonra başlıyo bulanmayaadelikafadulden

canım nasılsın?
bende iki gündür midem kazınıyo ama bişey yiyemiyodum ya bulantıdan nilay sağolsun elmalı soda tavsiye etti onu içtim anında kesti bulantımı ve arkasından hemen iştahım tekrar yerine geldi ayıptır söylemesi güzel bi tost yedim şimdide çok iyi hissediyporum kendimicokacimcoook
sende dene elmalı soda:içelim:

geçmişe baktım daa şule aynı durumdayız vala yavaş yavaş kaçayım diyorum ben de

öylemii bilmiyodumm öğle arası alayım ben de ozaman sağol tatlım vala benim bulantılarla başım dertte iyice azdı gece gündüz bulanıyo mübarek. bebişim için katlanıyos bakalım buna da şükür. kıslar aynı dönem hamiş kaldığımız bi ark vardı gectiğimiz cumartesi boş gebelik olduğunu öğrenmiş kürtaj oldu. Allah korusun hepimizi:Saruboceq:

dimples Hayırdır inşallahh :) bu arada benim bebişimin de kalbi pıt pıt atıyor eklersen sevinirim

Şule bence o meyveli sodaları içmeyin.Üstlerinde maden suyu benzeri ürün yazıyo zaten.Ne olduğu belli değil bence.Normal maden suyu içemiyorsan içine azıcık meyve suyu dök.Vişneli çok severim ben mesela.BAna sa dr mide bulantını maden suyuyla bastırabilirsin dedi

slm arkadaşım sana özeldende yazdım burdanda sormak istedim böyle bir tabloyu nasıl yapıyorsun başka bir topikte bu tarz bir tabloyla liste hazırlamaya ihtiyacım var yardımcı olabilirsen çok memnun olurum

nidah TIFF dimples hoşgeldiniz a.s.

hoşbulduk anacım kızlar işe başlamam için son 2 günüm, bundan sonra akşamları katılırım artık buraya. dün bizde doktora gidince fikfik meselesini sorduki haftada bir ideal dedi doktorum. siz naapıyorsunuz valla ben benim herüfü zor zaptediyorum desem yeri yane hahahahaaa

Nidah ya hep sabah bulantısı diye duyardık benim de bütün gün bulanıyor.Araba tutmuş gibi sersemleten bi bulantı.Benim düşük falan duyduğumda moralim çok bozuluyo.Allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:

kızlar günaydın dün akşam yine fazlasıyla kustum ama bu seferki çok farklıydı çatır çatır boğazım ve yemek borum yandı herhalde fazla tahriş olduğu için kanda geldi
dr'umu aradım hastaneye yatırcaz serum takıcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…