kızlar günaydın dün akşam yine fazlasıyla kustum ama bu seferki çok farklıydı çatır çatır boğazım ve yemek borum yandı herhalde fazla tahriş olduğu için kanda geldi
dr'umu aradım hastaneye yatırcaz serum takıcaz dedi
kızlar ben hiç süt içemiyorum midemi bulandırıyor ne yapmalıyım?Lütfen cevap.........
kızlar günaydın dün akşam yine fazlasıyla kustum ama bu seferki çok farklıydı çatır çatır boğazım ve yemek borum yandı herhalde fazla tahriş olduğu için kanda geldi
kızlar ben hiç süt içemiyorum midemi bulandırıyor ne yapmalıyım?Lütfen cevap.........
kızlar bi soruuuuuu sorcamm sağınıza mı solunuza mı yatıyosunuz? ya da sırt üstü?
Nidah ya hep sabah bulantısı diye duyardık benim de bütün gün bulanıyor.Araba tutmuş gibi sersemleten bi bulantı.Benim düşük falan duyduğumda moralim çok bozuluyo.Allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:
sağol cnm benim bu kanama çok takıldı aklıma tahrişten dolayı olmuştur demi tıff cımay kıyamam sana canım yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun canımcım. hastanede daha iyi bir gözetim altında olursun. az kaldı geçicek bu bulantılarda canımcım yaaa üzülme. hem bulantı ultrason yerine geçiyormuş kızlar, yani bulantı varsa bebekte sorun yok demekmiş hamileliği bulantılı geçenler için diyorum ama. benim akşamları çok nadir oluyor o bile yetiyor valla..
Ayran içsen.Yoğurdu da öğünlerde al mutlaka.Ben de abarttım heralde sütü yarım litre içiyordum.Dün karın ağrısından ölüyodum kafamçokkarıştı
valla hamilelikte ilerleyen haftalarda sola yatmak gerekiyormuş, sırtüstü ya da sağ taraf uygun değil bebeğe oksijen gitmesi açısından. ama şimdi sen nereye istersen oraya yat anacım yüzükoyun olmadığı müddetçe..
eskiden bende içemiyordum. Nescuic ile karıştırına harika oluyor içiyorum şimdi
eskiden bende içemiyordum. Nescuic ile karıştırına harika oluyor içiyorum şimdi
sağol cnm benim bu kanama çok takıldı aklıma tahrişten dolayı olmuştur demi tıff cım