2010 Mayıs Anneleri

canım sen bana özelden msn versene link kopyalanmıyo ordan haletmeye çalışalım olmadı sana adım adım anlatırım

Tugbacım derdetme bence.Gelmezlerse kendi ayıpları.2 aylık bebekle Gümüşhane'ye düğüne gitmek sıkıntı olabilir belki

Selam kızlar ya aranızda hiç miğdesi bulanmayan yok mu? benim bulanmıyor diye neredeyse endişe edeceğim.

günaydın cnm ben bulantı hapı kullanmama rağmen bulanıyor gün boyu yatana kadar hemde endişe etme 3. ayda bitiyomş benim bir ayım kaldı kaydirigubbakcemile3

maşallah benimkide öyle

vajinal ultrasonun bi sakncası yokki doktorda söledi bende çok araştırdım.hem daha ayrıntılı ve daha erken bilgi veriyor.ben 7+4 de biile vajinal ultrasonla baktırdım

Benimki tüp bebek olduğu için dr bu konuda ısrar etmiyor bizde düşük tehlikesi çok daha fazla bu yüzden alttan bakmıyorlar. Ben de kesinlikle riske girmek istemiyorum.

canende ben de karından baktırdım.5 haftalıktı.E haftaya git ozaman kalp atışını da duy.Benim dr 3 hafta sonra 8. haftada gel garanti olsun dedi.1 2 hafta sonra tekrar gitmektense haftaya git bence

Bu hafta da giderim haftaya da bana kalsa her gün girerim ultrason hem bu hafta bazı tahliller istedi dr, onları da yaptırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…