2010 Mayıs Anneleri

beni almadınız hala aranıza ben naptımki o kadar şey yazdım kimse görmemiş mafoldumben mafoldumben mafoldumben

beni almadınız hala aranıza ben naptımki o kadar şey yazdım kimse görmemiş mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım ben başka işlerle uğraşıyordum görmedim ayrıca topiğimiz biraz kopuk malesef bana da çoğu kez cevap veren olmuyor hamileyizya o yüzden bu kadar hassasız sanırım,hormonlarımız zirvede ne de olsa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.

kızlar naneli vivident aldım ağzım burnum yandı resmen ya şekersiz drajeler var ya midemi alt üst etti:eek:klava:

tugba ve umutluyuzzz coookkkk tesekkur ederimmm :))) inşallahhh hepimizin sağlıklı bebeklerimiz olurr mutlulugumuzu burdan paylasabilmek cok guzell

canım ben başka işlerle uğraşıyordum görmedim ayrıca topiğimiz biraz kopuk malesef bana da çoğu kez cevap veren olmuyor hamileyizya o yüzden bu kadar hassasız sanırım,hormonlarımız zirvede ne de olsa

Evet ya kopukluk var hakikaten.Burmize hayırlı olsun.Kaç haftalık

kızlar bugün 9+0 oldum sanırım 10. haftanın içinde oluyorum dimi? yarından sonrada doktora gidiyorum umarım bebişimin pıtpıtlarını net bir şekilde görürüm kimbilir ne kadar büyümüştür inşallah sağlıklıdır meleğim :nazar:

X