2010 Mayıs Anneleri

kızlar bi soruuuuuu sorcamm sağınıza mı solunuza mı yatıyosunuz? ya da sırt üstü?[/QUOTE]

valla hamilelikte ilerleyen haftalarda sola yatmak gerekiyormuş, sırtüstü ya da sağ taraf uygun değil bebeğe oksijen gitmesi açısından. ama şimdi sen nereye istersen oraya yat anacım yüzükoyun olmadığı müddetçe..

kızlar günaydın dün akşam yine fazlasıyla kustum ama bu seferki çok farklıydı çatır çatır boğazım ve yemek borum yandı herhalde fazla tahriş olduğu için kanda geldi
dr'umu aradım hastaneye yatırcaz serum takıcaz dedi

Allah yardımcın olsun canım

kızlar günaydın dün akşam yine fazlasıyla kustum ama bu seferki çok farklıydı çatır çatır boğazım ve yemek borum yandı herhalde fazla tahriş olduğu için kanda geldi

canım çok geçmiş olsun düzelirsin inşallah

kızlar bi soruuuuuu sorcamm sağınıza mı solunuza mı yatıyosunuz? ya da sırt üstü?

valla hamilelikte ilerleyen haftalarda sola yatmak gerekiyormuş, sırtüstü ya da sağ taraf uygun değil bebeğe oksijen gitmesi açısından. ama şimdi sen nereye istersen oraya yat anacım yüzükoyun olmadığı müddetçe..[/QUOTE]

eee ben yüzüstüde yatıyorum zararlımı şimdi genelde sol tarafa değişiyo ben çok dönerim

Nidah ya hep sabah bulantısı diye duyardık benim de bütün gün bulanıyor.Araba tutmuş gibi sersemleten bi bulantı.Benim düşük falan duyduğumda moralim çok bozuluyo.Allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:

amin amin canım.. sorma ya 3.aydan sonra geçer inş diyolar..

beraycım çok geçmiş olsun canım yaa.s.

ay kıyamam sana canım yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun canımcım. hastanede daha iyi bir gözetim altında olursun. az kaldı geçicek bu bulantılarda canımcım yaaa üzülme. hem bulantı ultrason yerine geçiyormuş kızlar, yani bulantı varsa bebekte sorun yok demekmiş hamileliği bulantılı geçenler için diyorum ama. benim akşamları çok nadir oluyor o bile yetiyor valla..

ay kıyamam sana canım yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun canımcım. hastanede daha iyi bir gözetim altında olursun. az kaldı geçicek bu bulantılarda canımcım yaaa üzülme. hem bulantı ultrason yerine geçiyormuş kızlar, yani bulantı varsa bebekte sorun yok demekmiş hamileliği bulantılı geçenler için diyorum ama. benim akşamları çok nadir oluyor o bile yetiyor valla..
sağol cnm benim bu kanama çok takıldı aklıma tahrişten dolayı olmuştur demi tıff cım

Ayran içsen.Yoğurdu da öğünlerde al mutlaka.Ben de abarttım heralde sütü yarım litre içiyordum.Dün karın ağrısından ölüyodum kafamçokkarıştı

canım bana doktorum sabah 1 bardak akşam 1 bardak süt iç dedi ama içincede kusuyorum,,dediğin gibi ayran falan içeyim bari olmayacak böyle kalsiyum lazım bebişlerimize fazlada abartma canımcım rahatsız eder mideni

valla hamilelikte ilerleyen haftalarda sola yatmak gerekiyormuş, sırtüstü ya da sağ taraf uygun değil bebeğe oksijen gitmesi açısından. ama şimdi sen nereye istersen oraya yat anacım yüzükoyun olmadığı müddetçe..

eee ben yüzüstüde yatıyorum zararlımı şimdi genelde sol tarafa değişiyo ben çok dönerim[/QUOTE]

yok yokkk erken gebeliklerde onun da bir zararı olmaz canımcım ama bence sen gene de sola dönmeye alıştır kendini şimdiden, yoksa ilerde uyku problemi yaşayabilirsin..

Beray çok geçmiş olsun canım.
Etelane bence nesquik kullanmayın.Kakao erken doğuma sebep oluyormuş.Bunun için kahve, çikolata zararlı .Ben de kahveyi sevrim ama napalım artık

valla hamilelikte ilerleyen haftalarda sola yatmak gerekiyormuş, sırtüstü ya da sağ taraf uygun değil bebeğe oksijen gitmesi açısından. ama şimdi sen nereye istersen oraya yat anacım yüzükoyun olmadığı müddetçe..[/QUOTE]

hmmmm yüzü koyun yatardım da ben artık rahatsızlık veriyo midem acaip olyo ben de sağ sol yapıyorum..

eskiden bende içemiyordum. Nescuic ile karıştırına harika oluyor içiyorum şimdi

nesquik in bi zararı olmas de mi ben de ancak öle içebiliyorumCADIARZU

Ya ben çok saçma yatıyorum.Yüzüstü yatıp sol bacağımı yandan karnıma kadar çekmeden uyuyamıyorum.Şimdiden yüzüstü yatmak zararlı mıdır ki

sağol cnm benim bu kanama çok takıldı aklıma tahrişten dolayı olmuştur demi tıff cım

kesinlikle canımcım kaç kere istifra etmişsin buna boğaz mı dayanır?? endişe etcek bişey yok hem başka ne olabilir ki? sen gönlünü ferah tutsengözlerimebaksanab

X