2010 Mayıs Anneleri

senden alıntı yapıp diğer topikte mi kopyalıcam bunu yaptım denemek için ama mesaj bölümüne kopyaladığım zaman bu tablo şeklinde çıkmıyor bakalım ya sağol yinede bebişine sağlık diliyoırum

canım nescuic in bir zararı olmaz dimi benim aklıma geldi ama içinde katkı maddesi vardır diye karıştıramıyorum

vardır canım vardır içme bence. hatta süt içemiyorsan bu 3 ay geçene kadar hiç içme süt. benim doktorum süt içemiyorsan yoğurt yee zorlama dedi. ilk trimestr bitince içmeye başlarsın dedi. bu arada sokak sütleri hakkında ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama kızlar pastörize sütlerin hiç bir besin değerinin olmadığı söyleniyor. %70 süt tozundan yapılıyormuş ve kalan kalsiyum ise kutu sütlerin iç duvarlarına yapışıyormuş yani bize zerre kadar kalsiyum kalmıyo, hijyenik temizler fakat içlerinde süt yok kızlar!!:sm_confused:

sağol canımcım. marka sütlerde belki öyle değildir canım ya doğaldır bazıları belki araştırmak lazım

canım nescuic in bir zararı olmaz dimi benim aklıma geldi ama içinde katkı maddesi vardır diye karıştıramıyorum

sağol canımcım. marka sütlerde belki öyle değildir canım ya doğaldır bazıları belki araştırmak lazım

valla marka süt diye de bişey yok canımcım yaaa lütfen araştırın, ahmet aydın isminde bir profesör tüm bu paket sütlere savaş açmış durumda. dereotunda sütten daha fazla kalsiyum var diyor. beslenme bülteni diye bir sitesi var inceleyin derim ben. valla ben güvendiğim bir mandıradan açık süt alıp yoğurdumu kendim yapıyorum, sütü şimdilik içemiyorum ama tiksinmem geçince açık süte devam edicem kesinlikle.

pregnology com a girdim for along tıkladım muhtemel doğum tarihini girdim sağda üç tane çizelge çıkıyo ona tıkladım 650&120 de bb code ortadaki şeyi kopyalayıp kilo doğum takip kısmıına yapıştırıyorum olmuyo yaaa

günaydın kızlar, bugün erken kalktım naniknanik
geçmişe bakmadım daha ama süt muhabbetine gireyim hemen, çocukluğumdan beri ne açık süt ne de evde yapılmış yoğurt yiyemiyorum, hep hazır pastörize olcak illa öbür türlü mümkün değil

kızlar tünaydınnn. işler yoğun geç kaldım buğün beraycım çok geçmiş olsun canımmmm

kız hulya marketin hepsini toplamışsındelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…