cnm böyle bir tabloyu ypmak biraz zor bende çok zorlandım çünkü tabloyu benden alıntı yapıcan sonra hangi topikte yapıcaksan listeyi temizleyip ekliosun. eğer yapamazsan JNAZ var nisan annelerinde o sana yardım eder
sağol canımcım özeline bi bakarmısın bişey yazıcamkesinlikle canımcım kaç kere istifra etmişsin buna boğaz mı dayanır?? endişe etcek bişey yok hem başka ne olabilir ki? sen gönlünü ferah tutsengözlerimebaksanab
canım nescuic in bir zararı olmaz dimi benim aklıma geldi ama içinde katkı maddesi vardır diye karıştıramıyorum
vardır canım vardır içme bence. hatta süt içemiyorsan bu 3 ay geçene kadar hiç içme süt. benim doktorum süt içemiyorsan yoğurt yee zorlama dedi. ilk trimestr bitince içmeye başlarsın dedi. bu arada sokak sütleri hakkında ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama kızlar pastörize sütlerin hiç bir besin değerinin olmadığı söyleniyor. %70 süt tozundan yapılıyormuş ve kalan kalsiyum ise kutu sütlerin iç duvarlarına yapışıyormuş yani bize zerre kadar kalsiyum kalmıyo, hijyenik temizler fakat içlerinde süt yok kızlar!!:sm_confused:
canım nescuic in bir zararı olmaz dimi benim aklıma geldi ama içinde katkı maddesi vardır diye karıştıramıyorum
sağol canımcım. marka sütlerde belki öyle değildir canım ya doğaldır bazıları belki araştırmak lazım
teşekkür ederim cnmberaycımm geçmiş olsunnn cnm yaaaa umarım kısa süredde düzelirsinmafoldumben
sağol cnm benimberay çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsuna.s.
günaydın kızlar, bugün erken kalktım naniknanik
geçmişe bakmadım daha ama süt muhabbetine gireyim hemen, çocukluğumdan beri ne açık süt ne de evde yapılmış yoğurt yiyemiyorum, hep hazır pastörize olcak illa öbür türlü mümkün değil