2010 Mayıs Anneleri

beni almadınız hala aranıza ben naptımki o kadar şey yazdım kimse görmemiş mafoldumben mafoldumben mafoldumben

beni almadınız hala aranıza ben naptımki o kadar şey yazdım kimse görmemiş mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım ben başka işlerle uğraşıyordum görmedim ayrıca topiğimiz biraz kopuk malesef bana da çoğu kez cevap veren olmuyor hamileyizya o yüzden bu kadar hassasız sanırım,hormonlarımız zirvede ne de olsa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.

kızlar naneli vivident aldım ağzım burnum yandı resmen ya şekersiz drajeler var ya midemi alt üst ettiklava:

tugba ve umutluyuzzz coookkkk tesekkur ederimmm :))) inşallahhh hepimizin sağlıklı bebeklerimiz olurr mutlulugumuzu burdan paylasabilmek cok guzell

canım ben başka işlerle uğraşıyordum görmedim ayrıca topiğimiz biraz kopuk malesef bana da çoğu kez cevap veren olmuyor hamileyizya o yüzden bu kadar hassasız sanırım,hormonlarımız zirvede ne de olsa

Evet ya kopukluk var hakikaten.Burmize hayırlı olsun.Kaç haftalık

kızlar bugün 9+0 oldum sanırım 10. haftanın içinde oluyorum dimi? yarından sonrada doktora gidiyorum umarım bebişimin pıtpıtlarını net bir şekilde görürüm kimbilir ne kadar büyümüştür inşallah sağlıklıdır meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…