beni almadınız hala aranıza ben naptımki o kadar şey yazdım kimse görmemiş mafoldumben mafoldumben mafoldumben
beni almadınız hala aranıza ben naptımki o kadar şey yazdım kimse görmemiş mafoldumben mafoldumben mafoldumben
benim bebeğiminde pıt pıt atıyor kalbi çokk şükürr eklerseniz sevinirimm :)
benim bebeğiminde pıt pıt atıyor kalbi çokk şükürr eklerseniz sevinirimm :)
Benimki tüp bebek olduğu için dr bu konuda ısrar etmiyor bizde düşük tehlikesi çok daha fazla bu yüzden alttan bakmıyorlar. Ben de kesinlikle riske girmek istemiyorum.
canım ben başka işlerle uğraşıyordum görmedim ayrıca topiğimiz biraz kopuk malesef bana da çoğu kez cevap veren olmuyor hamileyizya o yüzden bu kadar hassasız sanırım,hormonlarımız zirvede ne de olsa
heralde en kilolu da benim 66:1no2:bu arada en yaşlı hamile benmiyim acaba :))))) yaş 34, kilo 65 maalesef
günaydın kızlarrrrr yaaa ayıptır sölemesi gündüz niyetine rüyamda erkek cinsel organı gördüm ben :kedi: