2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebiş daha 4-5 haftalık ...sanrım haziran annesi olucam... sat 30 ağustos... benide ekleyin listeye arkadaşlar...

aa evet aynıymışız canım :) son iki güne kadar çok zor geçiyordu bulantı kusma falan ama iki gündür iyiyim bende onu merak ettim işte acaba geçici bi durummu yoksa bebekle ilgili bişeymi diye
sende bulantı falan varmı?
zaman zaman bulantı oluyo çok halsiz düşüyorıum ben yemekten sonra uzanıyorum hemen uyuyakalıyorum

Kızlar ben dün akşam 8 de bi yattım. Sabah 8:30 a kadar. Akşam 8 den sonra pilim bitiyo valla...

kızlar sizi ouyorum ama yazamıyorum bu bulantılı halim ne olcak benim yıkılıyorum tavsiyeniz varmi limondan çubuktan leblebiden hariç bunlar beni artık hiç kesmiyo..

ekmek falan ye bastırır belki boş mide daha çok bulanırmış bi dene istersen,umarım geçer Allah kolaylık versinsenağlama

dr maden suyu zararlı degıl dedıgıne gore ıcebılırız bende gecen gun zaralı dıyenler oldu dıye ıcmıyordum ben lımonla karıstırıp ıcıyorum hem lımondakı vıtamınlerıde alıyorum
maden suyu içilebilir diye biliyorum hem doktorlarda için diyo da çok garip benim midemi ekşitiyo sen bi dene iyi gelirse içersin

ben de işteyim. biyandan sizi takip ediyorum. biyandan uğraşıyorum. ama şuan evde olsam yatağa gömülürdüm. bide şuan bişey canım çekiyo ama yazmayayım. onu yapardım. allah yardım etsin arkadaşım...
of aynı durumdayız sabah işe geç kaldım uyumak istiyorum

canım hastanedeydim düşük riskim var fazla oturamıyrm dr devamlı yat dedi slm sölersin 2010 mayıs annelerine iyi olunca aranızdayım
ay canım ya Allah ım acil şifalar v ersin tutunsun bebeği inşallah dua edelim

benim bebiş daha 4-5 haftalık ...sanrım haziran annesi olucam... sat 30 ağustos... benide ekleyin listeye arkadaşlar...
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin

Kızlar ben dün akşam 8 de bi yattım. Sabah 8:30 a kadar. Akşam 8 den sonra pilim bitiyo valla...
bende aynıyım bide progestan içiyorum çok fena uyku yapıyo 12. hafta bitsede kurtulsam şu ilaçtan

aa evet aynıymışız canım :) son iki güne kadar çok zor geçiyordu bulantı kusma falan ama iki gündür iyiyim bende onu merak ettim işte acaba geçici bi durummu yoksa bebekle ilgili bişeymi diye
sende bulantı falan varmı?

canim nasilsin?nasil geciyor hamilelik? bulantilarin kacinci haftada basladi senin?

kızlar bişey sorucam folik asit içmeye ne kadar devam edicez ben 8 haftalığım şuan 1 kasımdan öncede gitmiyicm dr a ozaman randevumuz zeka testi için bana başka hiçbir vitamin falanda vermedi gerek görmedi heralde meyve sebze yiyorum zaten ekstra vitamin takviyesine gerek varmıdır acaba

ben de ancak okuyabildim...yani geldim....selamlar herkese....

zaman zaman bulantı oluyo çok halsiz düşüyorıum ben yemekten sonra uzanıyorum hemen uyuyakalıyorum

evet bulantı çok halsizlik yapıyo bende yemekten sonra uzanırsam hemen uyuyorum o yüzden uzanmamaya dikkat ediyorum bide dr lar hemen uzanmauyın biraz yemeklerin sindirilmesini bekleyin diyolar sonra midede çok ekşime yanma oluyo bende bunun içinde bi şırup kullanıyorum iyi geliyor.

canim nasilsin?nasil geciyor hamilelik? bulantilarin kacinci haftada basladi senin?

canım iyiyim sen nasılsın hamilelik bulantıyla geçiyo işte canım . banim bulantılar 5 hafta bittiğinde başladı canım son hızlada arttı ama iki gündür iyiyim inşallah geçmiştir.

slm hanımlar yeni tpiğimiz olmuş ben pazar günü düşük tehlikesi geçirdim biraz gecikseydik miniğimi kaybedicekmişiz nasılsınız diye bakmaya geldim devamlı yatıyorum arada laptopu laıyorum kucağıma cnm sıkılıyo napim sizler nasılsınız

kızlar yeni sitemiz hayırlı olsun çok taze çok ta güzel olmuş,
schatzi video çok güzel ve bir o kadar da duygulu ellerine sağlık.

ben de bir şeyler yiyiyp yattığım zaman çok kötü oluyorum...ne yattığımdan anlıyorum ne de yediğimden...

slm hanımlar yeni tpiğimiz olmuş ben pazar günü düşük tehlikesi geçirdim biraz gecikseydik miniğimi kaybedicekmişiz nasılsınız diye bakmaya geldim devamlı yatıyorum arada laptopu laıyorum kucağıma cnm sıkılıyo napim sizler nasılsınız

çok geççmiş olsun canım ne şikayetiyle gittin hastaneye? Allah bebişini ve seni korusun:teselli:

X