- 14 Temmuz 2008
- 17
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaman zaman bulantı oluyo çok halsiz düşüyorıum ben yemekten sonra uzanıyorum hemen uyuyakalıyorumaa evet aynıymışız canım :) son iki güne kadar çok zor geçiyordu bulantı kusma falan ama iki gündür iyiyim bende onu merak ettim işte acaba geçici bi durummu yoksa bebekle ilgili bişeymi diye
sende bulantı falan varmı?
kızlar sizi ouyorum ama yazamıyorum bu bulantılı halim ne olcak benim yıkılıyorum tavsiyeniz varmi limondan çubuktan leblebiden hariç bunlar beni artık hiç kesmiyo..
bu nedir?
ekmek falan ye bastırır belki boş mide daha çok bulanırmış bi dene istersen,umarım geçer Allah kolaylık versinsenağlama
maden suyu içilebilir diye biliyorum hem doktorlarda için diyo da çok garip benim midemi ekşitiyo sen bi dene iyi gelirse içersindr maden suyu zararlı degıl dedıgıne gore ıcebılırız bende gecen gun zaralı dıyenler oldu dıye ıcmıyordum ben lımonla karıstırıp ıcıyorum hem lımondakı vıtamınlerıde alıyorum
of aynı durumdayız sabah işe geç kaldım uyumak istiyorumben de işteyim. biyandan sizi takip ediyorum. biyandan uğraşıyorum. ama şuan evde olsam yatağa gömülürdüm. bide şuan bişey canım çekiyo ama yazmayayım. onu yapardım. allah yardım etsin arkadaşım...
ay canım ya Allah ım acil şifalar v ersin tutunsun bebeği inşallah dua edelimcanım hastanedeydim düşük riskim var fazla oturamıyrm dr devamlı yat dedi slm sölersin 2010 mayıs annelerine iyi olunca aranızdayım
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinbenim bebiş daha 4-5 haftalık ...sanrım haziran annesi olucam... sat 30 ağustos... benide ekleyin listeye arkadaşlar...
bende aynıyım bide progestan içiyorum çok fena uyku yapıyo 12. hafta bitsede kurtulsam şu ilaçtanKızlar ben dün akşam 8 de bi yattım. Sabah 8:30 a kadar. Akşam 8 den sonra pilim bitiyo valla...
Kızlar ben dün akşam 8 de bi yattım. Sabah 8:30 a kadar. Akşam 8 den sonra pilim bitiyo valla...
aa evet aynıymışız canım :) son iki güne kadar çok zor geçiyordu bulantı kusma falan ama iki gündür iyiyim bende onu merak ettim işte acaba geçici bi durummu yoksa bebekle ilgili bişeymi diye
sende bulantı falan varmı?
benim bebiş daha 4-5 haftalık ...sanrım haziran annesi olucam... sat 30 ağustos... benide ekleyin listeye arkadaşlar...
zaman zaman bulantı oluyo çok halsiz düşüyorıum ben yemekten sonra uzanıyorum hemen uyuyakalıyorum
canim nasilsin?nasil geciyor hamilelik? bulantilarin kacinci haftada basladi senin?
slm hanımlar yeni tpiğimiz olmuş ben pazar günü düşük tehlikesi geçirdim biraz gecikseydik miniğimi kaybedicekmişiz nasılsınız diye bakmaya geldim devamlı yatıyorum arada laptopu laıyorum kucağıma cnm sıkılıyo napim sizler nasılsınız