2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gereksiz alınganlık gösteriyorum galiba kusura bakmayın kızlar napalım hamilelik yaptırıyo sanırım bunları :CüvCüv:

Canım 10.haftadan sonra biraz biraz rahatlarmış diye duydum ben. İnşallah senin de şimdiden öyledir. Bende de mide bulantısı fazla kalmadı. Ama yediklerimi çıkartıyorum hemen. Allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah nuremcimmm dediğin gibidir tekrar eskiye dönmem seninde bu kusmalar geçer inşallah canım hemencik

schatzi canım çok güzel olmuş..duygulandım valla...

kızlar sizi ouyorum ama yazamıyorum bu bulantılı halim ne olcak benim yıkılıyorum tavsiyeniz varmi limondan çubuktan leblebiden hariç bunlar beni artık hiç kesmiyo..

ben ıkı gundur cok acıkıyorum ztn acıktıgım hıssını kaybettım mıdem bulanmaya baslıyor o zmn yemek yıyorum ve gecıyor ztn kılo problemım var daha fazla alısam rısklı olur

kızlar sizi ouyorum ama yazamıyorum bu bulantılı halim ne olcak benim yıkılıyorum tavsiyeniz varmi limondan çubuktan leblebiden hariç bunlar beni artık hiç kesmiyo..

şuan 'kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi' modundayım.

Bana dr maden suyu iç dedi

dr maden suyu zararlı degıl dedıgıne gore ıcebılırız bende gecen gun zaralı dıyenler oldu dıye ıcmıyordum ben lımonla karıstırıp ıcıyorum hem lımondakı vıtamınlerıde alıyorum

şuan 'kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi' modundayım.

haklısın ne zor bişey evde yanlızım kimse yokhalim yok kalkıp yapmaya inanın çok zor atlatıyorum hayattan zevk almamaya başladım...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

dr maden suyu zararlı degıl dedıgıne gore ıcebılırız bende gecen gun zaralı dıyenler oldu dıye ıcmıyordum ben lımonla karıstırıp ıcıyorum hem lımondakı vıtamınlerıde alıyorum

2 dr gittim ikisi de bulantını maden suyuyla bastır dedi.Ben sade seviyorum.Ama o meyveliler iyi değildir bence.Maden suyu benzeri ürün ya da gazlı içecek yazıyo zaten üstlerinde.Sevmeyen varsa normal bi meyve suyundan içine az katarak tavsiye ederim.Vişne falan

haklısın ne zor bişey evde yanlızım kimse yokhalim yok kalkıp yapmaya inanın çok zor atlatıyorum hayattan zevk almamaya başladım...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben de işteyim. biyandan sizi takip ediyorum. biyandan uğraşıyorum. ama şuan evde olsam yatağa gömülürdüm. bide şuan bişey canım çekiyo ama yazmayayım. onu yapardım. allah yardım etsin arkadaşım...

canım hastanedeydim düşük riskim var fazla oturamıyrm dr devamlı yat dedi slm sölersin 2010 mayıs annelerine iyi olunca aranızdayım

ben de işteyim. biyandan sizi takip ediyorum. biyandan uğraşıyorum. ama şuan evde olsam yatağa gömülürdüm. bide şuan bişey canım çekiyo ama yazmayayım. onu yapardım. allah yardım etsin arkadaşım...

rabbim hepimize yardım etsin şu bulantı dönemini atlatsak ta hamileliğin tadını çıarsak ne güzel olur..kaydirigubbakcemile5

kızlar linki sildim olmamış

Son düzenleme:
2 dr gittim ikisi de bulantını maden suyuyla bastır dedi.Ben sade seviyorum.Ama o meyveliler iyi değildir bence.Maden suyu benzeri ürün ya da gazlı içecek yazıyo zaten üstlerinde.Sevmeyen varsa normal bi meyve suyundan içine az katarak tavsiye ederim.Vişne falan

meyveli değil evde kendim limon karıştırıp içiyorum ben

X