- 2 Ekim 2009
- 670
- 0
selam annişlerrrrrrrrrr ne güsel kaynatmışsınız valla bende geldim yettim galiiiiiiiiiiiii!! zemuszemus kızlar bulantıları gece olan var mı aranızda, bi rivayete göre gece bulantıları da erkek bebeğe dalaletmiş. benim bebik geceleri hiç huzur vermio bana, sabahları dipçik gibiyim. babasına çekcek sanırım, zombi olcek gece kuşum benimmmm..
hoşgeldin canım
bende senin gibiydim gündüz pek bulantım olmuyordu gece daha çok oluyordu şükerler olsun geç başlamıştı erken bitti şimdi sadece yanma oluyor midemde :CüvCüv:
günaydın güzel hamişler...
kızlar ya şimdi okudum bu haftalarda eğer bebekler yüz üstü yatıyosa merve seninki gibi yani erkek olurmuş yüksek ihtimalle benimki gibi tam tersi yatıyosa kız olurmuşcadıarzu
hemde bi dr. Sitesinde yazıyo du bu genelde yatış pozisyonuna göre tahmin doğru çıkar yazıyo
kızlar ya şimdi okudum bu haftalarda eğer bebekler yüz üstü yatıyosa merve seninki gibi yani erkek olurmuş yüksek ihtimalle benimki gibi tam tersi yatıyosa kız olurmuşCADIARZU
hemde bi dr. sitesinde yazıyo du bu genelde yatış pozisyonuna göre tahmin doğru çıkar yazıyo
arkadaşım geçmiş olsun.. inşallah çok beklemeden tekrar bir melek daha gelir.. :Saruboceq:
kızlar bir sorum var bebişinizin kontrolleri için aylık takip mi yapıyorsunuz?[/QUOT
ben ayın 28 inde gitmiştim şimdide 2 kasım da çağırdı öncesinde 2 haftada 1 gitmiştim şuanda 9 haftalığım 12.haftamda 2li test randevum var