2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mervecim sanada sorayım ya doktor sana 2 li test de ultrasonla ilgili herhangi bişey söyledimi 3 boyutluya gireceksin veya normal ultrason damı bakıcaklar:uhm:

kızlar yavaş yavaş cinsiyetlerini öğrenmeye az kaldıı yaa kaydirigubbakcemile2

evet kızlar bende ayın 26 sında gidicem dr banada o gün cinsiyetini görürüz belki dedi gelirken bol bol ciktolata ye bebek hareketlensin dedi.

kızlar arkadaş aradı bana akşama misafir gelecekmiş eşleriyle birlikte ev için hayırlı olsuna ben biraz tariflere takılcam akşama yapmak için haberiniz olsun 5 evde olucam pratik bişeyler bulmam lazım,

kızlar hulya gelmiyo bu aralar sanki farkındamısınız tubatubatuba zaten bayağı kayboldu

yaa niye benim yazdıkalrıma cvp vermiyosunuzdelikafadulden
merve sana diyorum doktor bişey söyledimi 2 li testte hangi ultrasano gireceğini falan
nida sanada küstüm o kadar yazdım sabah kustum çok kötüyüm dedim c.tesi 2 li teste gidicem dedim
niye teselli etmiyosun benimafoldumben

yaa niye benim yazdıkalrıma cvp vermiyosunuzdelikafadulden
merve sana diyorum doktor bişey söyledimi 2 li testte hangi ultrasano gireceğini falan
nida sanada küstüm o kadar yazdım sabah kustum çok kötüyüm dedim c.tesi 2 li teste gidicem dedim
niye teselli etmiyosun benimafoldumben

valla ben ara ara bakıyom bazılar gözden kaçabiliyo benim 2 kasımda 2 li test ama sormadım hiç nasıl bakıcağını ,geçmiş olsun bu arada miden bulanıyomu ondanmı kusuyosun yoksa hazımsızlıkmı var

EVET AMA BENİM ERKEK OLCEK BİLİYORUMyerimseniben

hayırdır kız nerden biliyon
hıı bende biliyorum benimki de erkek olacakta, kaydirigubbakcemile3 ben öyle hissediyorum niyeyse kendimi bir kız annesi olarak hayal edememişimdir pek, fallarımdada hep erkek çıkıyo, çin takvimide erkek görcez. herşeyden önce hayırlısı. kaydirigubbakcemile5

valla ben ara ara bakıyom bazılar gözden kaçabiliyo benim 2 kasımda 2 li test ama sormadım hiç nasıl bakıcağını ,geçmiş olsun bu arada miden bulanıyomu ondanmı kusuyosun yoksa hazımsızlıkmı var

ben nidaya küstüm zaten
:1hug:
bulantı da var hazımsızlık ta var ben her sabah aç karnına kusuyorum yani ikiside değil aslında nedeni hamilelikte ne desen ne sorsan cevabı olur normaldir oluyo o yüzden bende tam sebebini bilmiyorum

ben erkek hissediyorum sen ne hissediyorsun ?

ben senin bebeğini görünce erkek olucağını düşündüm yanş öyle geçti içimden
ya bana herkes senin kızın olucak diyo hatta topiktekiler bile
ama bana erkek gibi geliyo rüyalarımda hep erkek bebeği görüyorum
bide çin takviminde erkek çıkıyo bide biri görümceme fal bakmış
hamile biri gözüküyo arkasında da asker var bunun oğlu olucak hemde çok kısmetli doğacak demiş
tabi Allah bilir ama açıkcası bende oğlum olsun istiyorum bide kendimi oğlum olucak gibi alıştırdım ne bileyim Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize:Saruboceq:

X