2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

On gündür yazamadım kızlar annemde yatıyordum, dr istirahat vermişti.Kızlar size kötü haberlerim var malesef bebeğin kalp atışlarını hala duyamadık dört boyutlu dopler ile bile bakıldı ama sonuç böyle işte, sanırım salı günü dr bu gebeliğe son verecek, umarım sizler hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.

canım çok üzüldüm gerçekten.bende böyle bir durum yaşamıştım.önceki gebeliğimde.seni çok iyi anlıyorum.Allah yardımcın olsun.İnş herşey yolundadır.
ama öyle olmasa bile Allah bir daha nasib eder.hiç üzme kendini...:teselli:

On gündür yazamadım kızlar annemde yatıyordum, dr istirahat vermişti.Kızlar size kötü haberlerim var malesef bebeğin kalp atışlarını hala duyamadık dört boyutlu dopler ile bile bakıldı ama sonuç böyle işte, sanırım salı günü dr bu gebeliğe son verecek, umarım sizler hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.

arkadaşım geçmiş olsun.. inşallah çok beklemeden tekrar bir melek daha gelir.. :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et ve güzel haberlerle tekrar yazarsın inşallah...zemuszemus

günaydın kızlar
yine cumartesi kargalarla kahvaltı yapanlar grubu olarak burdayız:sinifsinif:

günaydın hanımlar cumartesi calışanları olarak biz yine burdayız benim işlerim bugün aşırı yoğun çok katılamayabilir fırsat buldukça yazıcam canende çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inş,

X