2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, dimplescım eline sağlık çok güzel olmuş liste.

canım selam tanısmadık ben senı yenı gordum .ankarada hangı hastaneye gıdıyosun acaba.ogretmensın sanırım bransın ne benımkı felsefe.hangı semttesın ben yenımahalledeyım

yesimark, berayna, eflatun24, serap86, fundab giriyolardı yanlış hatırlamıyosam. Ama bir grup var akşam geç saatlerde girip yazıyolar. Ben görüyorum bazende kim olduklarını hatırlamıyorum geçmişi okumak lazım laelaelaelaelae

Evet gece 12de falan yazışan bi grup var..Ama kim ben de bilmiyorum.Zaten ben isim hiç aklımda tutamıyorum herhalde

Dimples ya herkes ayrı şey istiyo ama listenin niye yarısı siyah yarısı pembe oldu

canım selam tanısmadık ben senı yenı gordum .ankarada hangı hastaneye gıdıyosun acaba.ogretmensın sanırım bransın ne benımkı felsefe.hangı semttesın ben yenımahalledeyım

Merhaba canım, canım ben kontroller için 1 yıldır HRS kadın doğuma gidiyordum Prof.Dr. Tarık hocaya, bir-iki ay klomen tedavisi görmüştüm sonuç alamayınca tedaviyi bıraktım 2. ayında hamile kaldım. Yine HRSye gittim ama muayene ücreti 240tl tahlillerinde bir kısmını ödemem gerekiyor, doğumda baya pahalı orada nedenle vazgeçtim. 29 Mayısa devam ediyorum şimdi ama bir dahaki kontrol için Gazi Tıpta Aydan hoca var ona gideceğim. Baya karışık oldu benim bu hastane işi. Canım ben Gölbaşındayım, branşımda ingilizce. Sen hangi hastaneye gisyorsun?

funda yı daha iyi hatırladım o da ankarada öğretmen ama düşük tehlikesi var diye yatmak zorundaydı 3-4 gün önce girmişti en son galiba çok kötüyüm bilg.başında oturamıyorum falan yazmıştı

Merhaba canım, canım ben kontroller için 1 yıldır HRS kadın doğuma gidiyordum Prof.Dr. Tarık hocaya, bir-iki ay klomen tedavisi görmüştüm sonuç alamayınca tedaviyi bıraktım 2. ayında hamile kaldım. Yine HRSye gittim ama muayene ücreti 240tl tahlillerinde bir kısmını ödemem gerekiyor, doğumda baya pahalı orada nedenle vazgeçtim. 29 Mayısa devam ediyorum şimdi ama bir dahaki kontrol için Gazi Tıpta Aydan hoca var ona gideceğim. Baya karışık oldu benim bu hastane işi. Canım ben Gölbaşındayım, branşımda ingilizce. Sen hangi hastaneye gisyorsun?

ben özel kecıoren hastanesıne gıdıyorum.ama gecen hafta balgattakı akrapol hastanesıne gıttım .ıkısıde cok ıyı bencde ama balgat bana uzak kalıyo.kecıorene devam edıcem.bıde benım eltım 3 ay once kecıoren hastanesınde dogum yapytı cok memnun kaldı.fıyatlarıda cok ıyı canım .normal dogum 500 falan.sezeryan 750 sanırım.ama akrapolude cok begendım

Yesimark Funda_B ve Tomurcuk ilbaşlarda yazıyolardı sonradan kayboldular. Diğerlerini bende görmedim

aaaaaaaaaaa ben hergün burdayım sayfa okumaktan canım çıkıyor hatta hergünde yazıyorum yazıktır ya daha dün dedim dr kontrolumu yazdım sıze bennnnnn burdayımmmm:enbuyukkk:

ben özel kecıoren hastanesıne gıdıyorum.ama gecen hafta balgattakı akrapol hastanesıne gıttım .ıkısıde cok ıyı bencde ama balgat bana uzak kalıyo.kecıorene devam edıcem.bıde benım eltım 3 ay once kecıoren hastanesınde dogum yapytı cok memnun kaldı.fıyatlarıda cok ıyı canım .normal dogum 500 falan.sezeryan 750 sanırım.ama akrapolude cok begendım

merhaba canım ben daha önce gaziden aydan hocaya gidiyordum (daha doğrusu ilk gebeliğimde) özel hastası olmamıza rağmen saatlerce sıra beklemek ve hastane ortamı beni çok gerdi çok iyi bi dr olmasına rağmen bu sebeplerden dolayı bıraktım akrapole gitmeyi bende düşünüyorum şimdiki doktorumda iyi ama akrapolü çok övdükleri için merak ettim sence nasıl tavsiye edermisin orda hangi dr la görüştün

Şule sen maşallah tanıyosun herkesi Şeniz

ah görkemciğim canım ah benim hafızam acayipti bi gördüğümü duyduğumu bi daha unutmam normalde ama bu hamileleikten beri acayip bişey oldu bana anlık olayları unutuyorumbenneyaptımki

Keçiören bana uzak kalır ama balgat yakın. Yalnız ben yinede tıp fakültesi olmasını istiyorum, erken doğum falan olursa Allah korusun tıp fakültelerinin yeni doğan üniteleri iyidir diye düşünüyorum. Bir de Aydan hanıma gidenler çok iyi olduğunu söylüyor.

yesİmark, berayna, lavİnİa00, burmİrze, eflatun24,hanımagam,serap86,melİh,fundab,ddderya,İncİmİnİ,doudou,dudu8683,gÜlÜmse35,avestam,gorken,dloŞ04,esmergÜnay,nefretbunları tanıyan varmı hİÇ gİrmeyenler bunlar

Ben tanıorum bazılarını.. özellikle de funda b yi i hatırlıorum. Onun kanaması vardı doktor tam istirahat verdi bi dahaki kontrune kadar hatta yazmıştı bi süre gelemicem kanamam arttı die...

merhaba canım ben daha önce gaziden aydan hocaya gidiyordum (daha doğrusu ilk gebeliğimde) özel hastası olmamıza rağmen saatlerce sıra beklemek ve hastane ortamı beni çok gerdi çok iyi bi dr olmasına rağmen bu sebeplerden dolayı bıraktım akrapole gitmeyi bende düşünüyorum şimdiki doktorumda iyi ama akrapolü çok övdükleri için merak ettim sence nasıl tavsiye edermisin orda hangi dr la görüştün

Evet canım Aydan hanım çok kalabalık oluyormuş. Bizim okuldan bir arkadaş gidiyor ona doğumuna da az kaldı, çok memnun, verdiği saatten biraz daha geç gidiyorum o zaman çok beklememe gerek kalmıyor dedi.Ben de öyle yaparım herhalde.

X