2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bebeğimin ultrason resimlerini koymayı düşünüyodum 2li testten sonra ama koymamaya karar verdim. çünkü burayı sadece biz okumuyoruz malesef. nazar diye bişey var ve ben artık yazmıcam bebeğim çok iyi harika falan diye. insanlarda ne gözler var biliosunuz. sadece biz okusaydık keşke bu topiği:sinifsinif:

bence de ya.Hatta farkında olmadan nazar değirenleri bırak, kötü kalpli, fesat insan bile okadar çok ki.Ben ne zaman midem bulanmıyo, iyi gidiyo desem istifra ediyorum ertesi sabah.Doğumdan sonra sütün varsa bile yok demek gerekiyomuş.Süte bi de çocuğun uykusuna çok nazar değermiş.:nazar:

Şimdi güncel liste hep 1. sayfada mı olucak?Peki başkasının yazısı üzerinde değişiklik nasıl yapabildiniz ki :bbo: Liste olduğu için mi?Bu sadece adını yazdırıp bidaha uğramayanlar nolucak?

kızlar bi arkadaş bacağım ve kalçam ağrıyo diye yazmış az önce okumuştum ama kiimin yazdığını unuttum kusra bakmayın:kedi:
bende arife günü temizlik yapmıştım evde ve çok yorulmuştum ama aldırış etmeden devam ettim o gün benim kalçamın içine iğne saplanması gibi ve bacağıma kramplar girmeye başladı zaten bende önceden de bel ve kalçamdan aynı şekilde rahatsızlanıp 3 gün yatmıştım neyse yine aynısı oldu yani ve o günden beri hergün kalçamın içi ve bacaklarıma kramplar giriyo ilk ayağa kalktığımda bi sendeliyorum bazen yatarken uyuştuğunu hissediyorum doktora söyledim
zaten hamilelikte olurmuş böyle şeyler ama benim daha önceden de şikayetlerim olduğu için artmış fizik tedaviye gitmen gerek aslında ama ilaç kullanamayacağın için gitmenin bi anllamı yok çekiceksin bunu dedi.

canım ben yazmıştım kalça ve bacak ağrılarımı hamileleikten diyor zaten herkes doğru canım yapıcak bişeyimizde yok napalım sanada geçmiş olsun ağrısız bi hamilelik geçirelim inşallah. :CüvCüv:

hakikaten listede adı olup uğramayanlar onlar ne olcak...
biraz bekleyelim olmazsa silelim..

kızlar bi arkadaş bacağım ve kalçam ağrıyo diye yazmış az önce okumuştum ama kiimin yazdığını unuttum kusra bakmayın:kedi:
bende arife günü temizlik yapmıştım evde ve çok yorulmuştum ama aldırış etmeden devam ettim o gün benim kalçamın içine iğne saplanması gibi ve bacağıma kramplar girmeye başladı zaten bende önceden de bel ve kalçamdan aynı şekilde rahatsızlanıp 3 gün yatmıştım neyse yine aynısı oldu yani ve o günden beri hergün kalçamın içi ve bacaklarıma kramplar giriyo ilk ayağa kalktığımda bi sendeliyorum bazen yatarken uyuştuğunu hissediyorum doktora söyledim
zaten hamilelikte olurmuş böyle şeyler ama benim daha önceden de şikayetlerim olduğu için artmış fizik tedaviye gitmen gerek aslında ama ilaç kullanamayacağın için gitmenin bi anllamı yok çekiceksin bunu dedi.

Geçmiş olsun canım benim.Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri temizlik yapmıyorum valla.Şule sen miydin eşim çorabına kadar benim vermemi ister diyen?Biraz hasta numarası yap yanında.Belim ağrıyo diye yat.O yapsın kaydirigubbakcemile5 Bel ağrısı bende de oluyo.Böyle gidicek herhalde bu.Bi de benim göbek deliğimin oralar acıyo.Ablam fıtık vardır dedi.İnşallah yoktur.:sinifsinif:

Kızlar doğumdan önce tetanoz aşısı yaptırmayı unutmayın.Bazı drlar yapmıyomuş, gerek yok diye.Ama tetanoz oldu mu tedavisi olmayan bir hastalık.Allah korusun

Geçmiş olsun canım benim.Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri temizlik yapmıyorum valla.Şule sen miydin eşim çorabına kadar benim vermemi ister diyen?Biraz hasta numarası yap yanında.Belim ağrıyo diye yat.O yapsın kaydirigubbakcemile5 Bel ağrısı bende de oluyo.Böyle gidicek herhalde bu.Bi de benim göbek deliğimin oralar acıyo.Ablam fıtık vardır dedi.İnşallah yoktur.:sinifsinif:

evet canım bendim
ya alıştırmışım bi kere napim :sinifsinif:

kızlar kanalturk acabilenlr acsın..Diş doktoru konuşuor hamilelik için..

kızlar ben bebeğimin ultrason resimlerini koymayı düşünüyodum 2li testten sonra ama koymamaya karar verdim. çünkü burayı sadece biz okumuyoruz malesef. nazar diye bişey var ve ben artık yazmıcam bebeğim çok iyi harika falan diye. insanlarda ne gözler var biliosunuz. sadece biz okusaydık keşke bu topiği:sinifsinif:

ya dimples ben koymuştum korktum şimdi haklısın aslında misafiri bilmemnesi de giriyo ya.. büyük heyecanla paylaşmıştım vala dediğin gibi bişi mişi olur diye hiç düşünmedim salak kafam:mymeka: Allahım korusun bebişlerimzi Ya Rabbim..benneyaptımki

şulecim aynı ağrı bende de oluyo. doktor kilo artışına dikkat et dedi bana ya her lafta kiloyu soktu kadınkaydirigubbakcemile3 ama normal dedi hamilelikte oluyomuş. ablamda da oluyodu benim ayağını basamıyosun bi anda bişiler saplanır gibi oluyoCADIARZU

hakikaten listede adı olup uğramayanlar onlar ne olcak...
biraz bekleyelim olmazsa silelim..

[Dimples ile konuşup silelim dedik ama bazı arkadaşlar tepki verdi ondan sonra kaldı öyle. En iyisi oylama yapalım :umursamaz:

ben valla her cumartesi eve gidince bide temzilik yapıyorum
bırak cumartesiyi her akşam eve gidince ev topluyorum ya sizinde oluyomu benim evim çok dağılıyo sabah alel acele çıkıyoruz ev dağınık kalıyo sinir oluyorum ya acaba benmi dağınığım

ya ben öyle hatırlıyodum sanki
dün görümceme dedim ikili test renkli de yapılıoymuş falan diyo yok öyle bişey dedi saadece kan alıyolar dedi.

3 boyutlu ultrasonu diyosun canım sen di mi.Tabi, bebeğin ense kalınlığını ölçüyolarmış.Sonra da kan alıyolarmış.Ama ölçüm için çok güvenilir değil yazıyor nette.2 farklı dr 2 ayrı ölçüm yapabiliyormuş.

Son düzenleme:
ya dimples ben koymuştum korktum şimdi haklısın aslında misafiri bilmemnesi de giriyo ya.. büyük heyecanla paylaşmıştım vala dediğin gibi bişi mişi olur diye hiç düşünmedim salak kafam:mymeka: Allahım korusun bebişlerimzi Ya Rabbim..benneyaptımki

şulecim aynı ağrı bende de oluyo. doktor kilo artışına dikkat et dedi bana ya her lafta kiloyu soktu kadınkaydirigubbakcemile3 ama normal dedi hamilelikte oluyomuş. ablamda da oluyodu benim ayağını basamıyosun bi anda bişiler saplanır gibi oluyoCADIARZU

evet canım aynen kalçama bişey saplanıyo bacağıma kramp giriyo ilk ayağa kalkmam çok kötü oluyo her seferinde ahhh diye inleyerek yamuluyorum sonra kendime geliyorum oda ilk adımlar topallıyorum
ya benim ablmada da olmuştu ama ablamda kalça erimesi olmuştu

bırak cumartesiyi her akşam eve gidince ev topluyorum ya sizinde oluyomu benim evim çok dağılıyo sabah alel acele çıkıyoruz ev dağınık kalıyo sinir oluyorum ya acaba benmi dağınığım

sen iyisin tatlım ya bide akşamları topluyosun benim haftaiçi full dağınıktır evim. çamaşırları yıkadım içeri astım 3 gündür kurudular toplayamadımkaydirigubbakcemile3

cumartesi yapcam bende inş:hulya:

En azından eşin evi süpürsün sen toz al.Süpürgede beli falan zorluyosun.Olmaz mı?Benim evim de dağılıyo, akşam eve gidince topluyorum, yemeği hazırlıyorum.Sonra yan gel yat Osman kaydirigubbakcemile3 Zorlama ama kendini.Kovaları falan taşıma bence.Toz alıp viledayla yerleri siliyorum ben de işte.Üstten bi temizlik.E yeter.

3 boyutlu ultrasonu diyosun canım sen.di mi.Tabi, bebeğin ense kalınlığını ölçüyolarmış.Sonra da kan alıyolarmış.Ama ölçüm için çok güvenilir değil yazıyor nette.2 farklı dr 2 ayrı ölçüm yapabiliyormuş.

evet canım 3 boyutlu ama görümcem onda yapmıyolar dedi anca 7. aylarda doopler den bakıyolarmış bebeğin organlarına falanCADIARZU

kızlar tubatbadan sonra bi süredir nilayıda göremedim ben bilgisi olan var mı??

En azından eşin evi süpürsün sen toz al.Süpürgede beli falan zorluyosun.Olmaz mı?Benim evim de dağılıyo, akşam eve gidince topluyorum, yemeği hazırlıyorum.Sonra yan gel yat Osman kaydirigubbakcemile3 Zorlama ama kendini.Kovaları falan taşıma bence.Toz alıp viledayla yerleri siliyorum ben de işte.Üstten bi temizlik.E yeter.

olmuyoki evde ben temizlik yaparken ben c.tesi erken çıkıyorum diye yapıyorum o gelene kadar pazara kalmaması gerekiyo
bende öyle süpürüyoum viledeyla siliyorum toz alıyorum o kadar ya bide benim evin yerleri fayans her yeri halılarımda küçüktür altdan ısıtma var o yüzden ama bu seferde fayansın üstü 2. gün hemn toz oluyo kıl oluyo sanki hiç yapmamaışım zorluyo yani benisenağlama

X