arkadaşlar yardımınıza çookkk ihtiyacım var bana neler oluyor bilmiyorum 3 yıl bebeğimin olması için yapmadığım kalmadı nihayet Rabbim bana layık gördü ve 12 mayısta dünya tatlısı ve sessizi bi kızım oldu ne hamileliğimde ne bebekliğinde bana hiçbir zorluk yaşatmadı ama şu ek gıdalara geçtikten sonra hayatımız alt üst oldu her annenin sorunu bu biliyorum ama ben artık sabırlı davranamıyorum hırpalamaya başladım bebeğimi sonra oturup deliler gibi ağlıyorum.o yemekten tiksindi ben de yedirmekten ikimiz içinde işkence saatleri gibi geçiyor.yemeyip ağzında bekletiyor yarım saat ve ben artık kendimi kaybediyorum zorla kaşığı tepiştirmye burnunu sıkıp yutmaya çalışmasın bekliyorum sonra kusuyor ve ben hepten kendimi kaybediyorum vurduğum oluyor 4 aydır annemlerdeyim yakında eve döneceğim bu manzarayı eşim görünce haliyle aramızdaki gerginlik kat kat artacak tlfda anlatınca bile kavga ediyoruz gerçi işin bu kısmını düşünmüyorum benim düşündüğüm tekşey herşey bu kadar imkansızken Rabbim bana bi evlat nasip etti ben neden böyle canavar bi anne oldum çıktım nasıl yemek yemeyi sevdirebilirim nasıl sabretmeyi öğrenebilirim (
canım el kadar bebeyi hırpalamak nedemek..onlar bize emanet dikkat et sabırlı ol canım,emziriyomusun? yemiyosa bırak emzir 4-5 saat verme bişey sonra azar azar dene tekrar illaki sevdiği bişeyi bulursun,tarhna,yoğurt çorbası fln denedinmi ? muz bisk. ez vermeyi dene. pilav dene.. ne bileyim sürekli yeni denemediğin tatları dene.. benim oğlum doğduğundan beri uyku sorunu var. benim 10 aydır gece kesintisiz 2-3 saat uyuduğum, 2-3 kezdir heralde.uykusuzluktan bazen bağırdığımo oluyo ama çok az..
#arkadaşlar yardımınıza çookkk ihtiyacım var bana neler oluyor bilmiyorum 3 yıl bebeğimin olması için yapmadığım kalmadı nihayet Rabbim bana layık gördü ve 12 mayısta dünya tatlısı ve sessizi bi kızım oldu ne hamileliğimde ne bebekliğinde bana hiçbir zorluk yaşatmadı ama şu ek gıdalara geçtikten sonra hayatımız alt üst oldu her annenin sorunu bu biliyorum ama ben artık sabırlı davranamıyorum hırpalamaya başladım bebeğimi sonra oturup deliler gibi ağlıyorum.o yemekten tiksindi ben de yedirmekten ikimiz içinde işkence saatleri gibi geçiyor.yemeyip ağzında bekletiyor yarım saat ve ben artık kendimi kaybediyorum zorla kaşığı tepiştirmye burnunu sıkıp yutmaya çalışmasın bekliyorum sonra kusuyor ve ben hepten kendimi kaybediyorum vurduğum oluyor 4 aydır annemlerdeyim yakında eve döneceğim bu manzarayı eşim görünce haliyle aramızdaki gerginlik kat kat artacak tlfda anlatınca bile kavga ediyoruz gerçi işin bu kısmını düşünmüyorum benim düşündüğüm tekşey herşey bu kadar imkansızken Rabbim bana bi evlat nasip etti ben neden böyle canavar bi anne oldum çıktım nasıl yemek yemeyi sevdirebilirim nasıl sabretmeyi öğrenebilirim (
arkadaşlar yardımınıza çookkk ihtiyacım var bana neler oluyor bilmiyorum 3 yıl bebeğimin olması için yapmadığım kalmadı nihayet Rabbim bana layık gördü ve 12 mayısta dünya tatlısı ve sessizi bi kızım oldu ne hamileliğimde ne bebekliğinde bana hiçbir zorluk yaşatmadı ama şu ek gıdalara geçtikten sonra hayatımız alt üst oldu her annenin sorunu bu biliyorum ama ben artık sabırlı davranamıyorum hırpalamaya başladım bebeğimi sonra oturup deliler gibi ağlıyorum.o yemekten tiksindi ben de yedirmekten ikimiz içinde işkence saatleri gibi geçiyor.yemeyip ağzında bekletiyor yarım saat ve ben artık kendimi kaybediyorum zorla kaşığı tepiştirmye burnunu sıkıp yutmaya çalışmasın bekliyorum sonra kusuyor ve ben hepten kendimi kaybediyorum vurduğum oluyor 4 aydır annemlerdeyim yakında eve döneceğim bu manzarayı eşim görünce haliyle aramızdaki gerginlik kat kat artacak tlfda anlatınca bile kavga ediyoruz gerçi işin bu kısmını düşünmüyorum benim düşündüğüm tekşey herşey bu kadar imkansızken Rabbim bana bi evlat nasip etti ben neden böyle canavar bi anne oldum çıktım nasıl yemek yemeyi sevdirebilirim nasıl sabretmeyi öğrenebilirim (
Canım öncelikle sakinleş tabiki sen kötü bir anne değilsin üzüldüğün için böyle davranıyorsun ama bu davranış sorunu çözmez biliyorsun. Bneim oğlum da 1,5 ay kadar yemekleri ağzında bekletmeyi huy edinmişti sanırım diş falan etkiliyor bu durumu, sabret istemiyorsa verme sık sık ama az az yedir, gerekirse saat başı birkaç kaşık yedir ama sabırlı ol en önemlisi bu. Allah yardımcın olsun
Bana kızacaksın belki ama ben yazıdklarına anlayışlı yorum yapamıycam.Benim Mina' m da 12 mayısta doğdu.Yaşıtlar senin kuzunla.Ve daha dün akşam eşimle konuştuk ki mutlu bir bebek Mina.Ek gıdada hiç sıkıntı yaşamıyoruz.Bebeğini depresyona sokarsan yemez.Sen gerginsen o da gerilir.Ve kaldı ki vurduğum oluyor yazmışsın.O masumun canı ne ki vuruyorsun.Eşin senden güçlü.O da sana vursa ne hissedersin.9 aylık bir ebbeğe vuruyorsun.Kusura bakma, ben seni anlıyorum falan yazamıycam.Seni anlamıyorum.Sorunun bebeğin yemesi olduğunu da sanmıyorum.Başka sorunların varsa kiminleyse onunla hallet lütfen.Şimdi kendi bebeğimin yerine koyuyorum da içim acıyo.Bebeğimin tırnağını acıtan olsa yıkarım ortalığı sen kendi bebeğine vurup hırpalıyorsun.Ben çalışıyorum.Mina ananeyle kalıyor gündüzleri.Ama kapıdan içeri girdiğim andan itibaren sürekli beraberiz.Yeri geliyo wc gitmiyorum, yemek yemiyorum.bebeğini mutlu edersen beraber oyun oynayıp sevip okşarsan yemeğini de yiyecektir.Şuanki davranışların bebeğini ömür boyu etkileyecek.Mutsuz bir insan yetiştirmek ister misin.Sevdiği şeylerle başlatmaya çalış.4 saat 5 saat üstüne ver.O bebek mutlu ve kendisini sevgiyle kucaklayan bir anneyi hakediyor.arkadaşlar yardımınıza çookkk ihtiyacım var bana neler oluyor bilmiyorum 3 yıl bebeğimin olması için yapmadığım kalmadı nihayet Rabbim bana layık gördü ve 12 mayısta dünya tatlısı ve sessizi bi kızım oldu ne hamileliğimde ne bebekliğinde bana hiçbir zorluk yaşatmadı ama şu ek gıdalara geçtikten sonra hayatımız alt üst oldu her annenin sorunu bu biliyorum ama ben artık sabırlı davranamıyorum hırpalamaya başladım bebeğimi sonra oturup deliler gibi ağlıyorum.o yemekten tiksindi ben de yedirmekten ikimiz içinde işkence saatleri gibi geçiyor.yemeyip ağzında bekletiyor yarım saat ve ben artık kendimi kaybediyorum zorla kaşığı tepiştirmye burnunu sıkıp yutmaya çalışmasın bekliyorum sonra kusuyor ve ben hepten kendimi kaybediyorum vurduğum oluyor 4 aydır annemlerdeyim yakında eve döneceğim bu manzarayı eşim görünce haliyle aramızdaki gerginlik kat kat artacak tlfda anlatınca bile kavga ediyoruz gerçi işin bu kısmını düşünmüyorum benim düşündüğüm tekşey herşey bu kadar imkansızken Rabbim bana bi evlat nasip etti ben neden böyle canavar bi anne oldum çıktım nasıl yemek yemeyi sevdirebilirim nasıl sabretmeyi öğrenebilirim (
Bana kızacaksın belki ama ben yazıdklarına anlayışlı yorum yapamıycam.Benim Mina' m da 12 mayısta doğdu.Yaşıtlar senin kuzunla.Ve daha dün akşam eşimle konuştuk ki mutlu bir bebek Mina.Ek gıdada hiç sıkıntı yaşamıyoruz.Bebeğini depresyona sokarsan yemez.Sen gerginsen o da gerilir.Ve kaldı ki vurduğum oluyor yazmışsın.O masumun canı ne ki vuruyorsun.Eşin senden güçlü.O da sana vursa ne hissedersin.9 aylık bir ebbeğe vuruyorsun.Kusura bakma, ben seni anlıyorum falan yazamıycam.Seni anlamıyorum.Sorunun bebeğin yemesi olduğunu da sanmıyorum.Başka sorunların varsa kiminleyse onunla hallet lütfen.Şimdi kendi bebeğimin yerine koyuyorum da içim acıyo.Bebeğimin tırnağını acıtan olsa yıkarım ortalığı sen kendi bebeğine vurup hırpalıyorsun.Ben çalışıyorum.Mina ananeyle kalıyor gündüzleri.Ama kapıdan içeri girdiğim andan itibaren sürekli beraberiz.Yeri geliyo wc gitmiyorum, yemek yemiyorum.bebeğini mutlu edersen beraber oyun oynayıp sevip okşarsan yemeğini de yiyecektir.Şuanki davranışların bebeğini ömür boyu etkileyecek.Mutsuz bir insan yetiştirmek ister misin.Sevdiği şeylerle başlatmaya çalış.4 saat 5 saat üstüne ver.O bebek mutlu ve kendisini sevgiyle kucaklayan bir anneyi hakediyor.
sevgili SCHATZİ sana kızmıyorum neden kızayım öncelikle konuya bi açıklık getireyim o an fazla duygusallığın etkisiyle eksik ifade etmiş olabilirim başka bi sorunum yok sorunum anneliğin acemiliği olabilir belki vurduğum oluyor derknde elinin üstüne vuruyorum biliyorum bu bile çok kötü ayrıca inan bana arkadaşların yazıları çok yardımcı oldu bana herşey daha güzel hani gong etkisi yaratır ya bazı şeyler yöntem duymak çok etkili mesela ben direk yemek yemesine konsantre oluyordum konuşmuyordum bebeğimle şimdi konuşuyorum pc açıyorm en azından yol deniyorum üstelemiyorum çok sevindm ayrıca kızımla aynı gün doğan bi arkadaş bulduğum için
Bana kızacaksın belki ama ben yazıdklarına anlayışlı yorum yapamıycam.Benim Mina' m da 12 mayısta doğdu.Yaşıtlar senin kuzunla.Ve daha dün akşam eşimle konuştuk ki mutlu bir bebek Mina.Ek gıdada hiç sıkıntı yaşamıyoruz.Bebeğini depresyona sokarsan yemez.Sen gerginsen o da gerilir.Ve kaldı ki vurduğum oluyor yazmışsın.O masumun canı ne ki vuruyorsun.Eşin senden güçlü.O da sana vursa ne hissedersin.9 aylık bir ebbeğe vuruyorsun.Kusura bakma, ben seni anlıyorum falan yazamıycam.Seni anlamıyorum.Sorunun bebeğin yemesi olduğunu da sanmıyorum.Başka sorunların varsa kiminleyse onunla hallet lütfen.Şimdi kendi bebeğimin yerine koyuyorum da içim acıyo.Bebeğimin tırnağını acıtan olsa yıkarım ortalığı sen kendi bebeğine vurup hırpalıyorsun.Ben çalışıyorum.Mina ananeyle kalıyor gündüzleri.Ama kapıdan içeri girdiğim andan itibaren sürekli beraberiz.Yeri geliyo wc gitmiyorum, yemek yemiyorum.bebeğini mutlu edersen beraber oyun oynayıp sevip okşarsan yemeğini de yiyecektir.Şuanki davranışların bebeğini ömür boyu etkileyecek.Mutsuz bir insan yetiştirmek ister misin.Sevdiği şeylerle başlatmaya çalış.4 saat 5 saat üstüne ver.O bebek mutlu ve kendisini sevgiyle kucaklayan bir anneyi hakediyor.
merhaba arkadaşlar benim bebişim henüz 2 aylık sizinkiler neredeyse yaşına girecekler
benim bebeğim bütün gün uyuyor geceleride uyumuyor huysuzluk yapıyor
acaba uykular tam olarak olmasada ortalama ne zamn azda olsa düzene giriyor çok merak ediyorum çünkü okadar yoruldumki hastalanıcam diye korkuyorum bazen
vala cnm ben hastalanmadıysam kimse hastalanmaz:) Allah gücünü veriyo galba,9-10 aydır uyumuyo benim oğlan,dün gece misal 10dan fazla kalkmıştır,2.30tan 4 e kadar hiç uyutamadım zaten offffff neyse sağlıklı olsunlar da.. gerçi ben kötü örneğim:) uykusu düzene grmiş bebişlerimiz de var..
minamin adasinin guzel annesi kucuk cadilari bizler nasil buyutuyoruz off of anlatsak roman olur diymi,,sana sabir konusunda katiliyorum canim en azindan bu arkadasimizin evladi ek gidalara gecene kadar sessiz sedasiz uyuyan bir bebekmis dua etmen lazim ki zamaninda bol dinlenmissindir,,vallahi ben ne uyku biliyorum ne dinlenme ..kizim yasina gelicek pek bisey kalmadi gece 3 kere kalkiyor sabah 5 de de ayakta oyun oynuyor hanfendi ne yaprsak yapalim ayni ama saglik olsun prensesim mutlu olsun yeter elbet buyuyecekler amannnn bu yasa kadar bol bol uyuduk simdi evlatlarimiza feda olsun hersey..schatzim sana tamamen katiliyorum onlar el kadar yahuuu,,,dilerim bu arkadasimiz icin hersey yoluna girer.. bu arada schatzim verdigin tarifler icin cok tsk ederim ..mina mi da seni de opuyorm
vala cnm ben hastalanmadıysam kimse hastalanmaz:) Allah gücünü veriyo galba,9-10 aydır uyumuyo benim oğlan,dün gece misal 10dan fazla kalkmıştır,2.30tan 4 e kadar hiç uyutamadım zaten offffff neyse sağlıklı olsunlar da.. gerçi ben kötü örneğim:) uykusu düzene grmiş bebişlerimiz de var..
Nidah senle aynı kaderi paylaşıyoruz .. neyi var bizim sıpaların anlamıyorum koynuma aldım gene uyanıyor şurada ne kaldı yaşına..neyse canları sağolsun da tek uyumayalım..mesela schatzi ki kırk bin kere maşallah öğlene katar yatıyorduk diyor ya ben rüyamda görsem inanmam oğlumun o kadar uyuduğuna ben 3 saate bile razıyım