- 24 Şubat 2009
- 457
- 2
merhaba arkadaslar bizde hala dis yok grip durumlarimiz yeni gecti ama bende 1 haftadir karnimda sislik var ve acayip gaz sancisi regl oldum uzun surdu acayipte halsizim bakalim doktora gittim idrar testi yaptilar yarin belli olacak ne oldu bilmiyorum off ya kadin olmak ne zor
Merhaba,
Benim bebisim yasitlarina gore cok az sey yapiyor. Acaba doktora mi gitsem, bir sorun mu var. En iyi yaptigi sey desteksiz oturmak ve el cirpmak. Ama kendi isteyince el cirpiyor ben yap diyince degil. Ellerinden tutunca yuryor. Kendisinin hicbir cabasi yok. Yuz ustu koyunca hic emeklemeye calismiyor, bir yere tutunup kalkmaya calismiyor, yuzustunden oturma pozisyonuna gecmiyor, isaret parmagiyla birsey gostermiyor, mama-baba-dada gibi seyler de soylemiyorHepinizin bebekleri bunlari yapiyor mu? Meraklanmali miyim?
slm kızlar uzun bi aradan sonra ben geldim face2te takılıyoırdu kızlar genelde oralarda olyorum daha hızlı akyo diye ama bugün baktm orası da yavaş bi de buraya bakym dedim az kişi kaldı burda da diyordum ama varmış yine eskilere bakmakla bitiremem diye son sayfaya baktm sadece
belki kış diye az sıvı tüketiyordur bu da çiş yapmasını engelliyordur benim sütüm ne zaman az olursa o zmn gece az ıslatyo bezini toprak verdiğin sıvı şeyleri arttırmayı dene bence bi[/Q
UOTE]
Aslinda sivi tuketimini azaltmadim ama beni emmesine dikkat ediyim. Sivi gidalar tuketiyor ama su cok icmiyor. Sizinkiler cok su iciyor mu?
selamlar biz yine uykusuz gecelerdeyiz galiba üstteki dişler geliyo huysuzlanıyo gün içindede birde göğsümü ısırıyo artık)yüremesinin eli kulağında artık hep ayakta olmak istiyo birde alkış yapmayı öğrendi teyzeleri
slm kızlar uzun bi aradan sonra ben geldim face2te takılıyoırdu kızlar genelde oralarda olyorum daha hızlı akyo diye ama bugün baktm orası da yavaş bi de buraya bakym dedim az kişi kaldı burda da diyordum ama varmış yine eskilere bakmakla bitiremem diye son sayfaya baktm sadece
belki kış diye az sıvı tüketiyordur bu da çiş yapmasını engelliyordur benim sütüm ne zaman az olursa o zmn gece az ıslatyo bezini toprak verdiğin sıvı şeyleri arttırmayı dene bence bi[/Q
UOTE]
Aslinda sivi tuketimini azaltmadim ama beni emmesine dikkat ediyim. Sivi gidalar tuketiyor ama su cok icmiyor. Sizinkiler cok su iciyor mu?
suyu seviyor benimki gün içinde toplam 150 cc falan su içiyo aklıma geldikçe veriyorum..
iyi haftasonları mayıs annişleri biz dışarı çıktık oğluşuma alışveriş yaptık yemek yedik geldik tabi şimdi can uykuya teslim oldu uyuyo ya benimki arabasında hiç uyumuyo ya he kucaktaydı bugünde öyle uykusu geldi öyle uykusu geldiki ama yinede uyumadı arabasında sizin bebişler uyuyomu arabalarında nasıl uyutuyosunuz dışarda olunca ???? inşallah biraz fazla uyurda bizde dinleniriz çünkü kollarımız koptu taşımaktan :))
bugün kontrole gittikçok şükür problem yok.doktorumuz demir ilaçlarından ferrumun dişlerde lekelenme yapmadığını söyledi.bir de kesinlikle yattığı yerden kollarından tutarak kaldırmayın koltukaltlarından tutarak kaldırın dedi.
canım ne güzel bebişin gelişimi iyi gidiyormuş bizde şubat ayında gidicez bu ay kan ve idrar testi olcak umarım temiz çıkar onlarda şimdiden aklıma takılıyo valla bende ferrumu hep meyve suyuyla falan karıştırıyodum verirken iyi oldu söylediğin
Benim oğluş ne bebek arabasında ne de arabamızda uyuyor fıldır fıldır gözleri ayrıca alışveriş merkezlerinden nefret ediyor basıyor yaygarayı doğa dostu oğluşum
UOTE]
biz küçükkken enfeksiyon olmuştu doktor su içirin demişti,erkenden başladığımız içinmidir nedir o kadar fazla su içiyor ki babası oğlum yine bezler bitti,ne olacak diyor şimdi.:) tabi sadece çiş değil, diş nedeniylede kaka yapıyor sürekli,bezler bitiyor hemen.ayakta olduğunda baktım kızarıyor kaka yapacakken otur oğlum diyorum kakası gelince ,hemen oturma pozisyonuna geçiyor.kanal d söylemişti doktorlar,oturma pozisyonunda oradaki kapakçığın açıldığını,bu arada bugünlerde dizlerinin üzerinde oturmayı öğrendi,yanımızda dizlerinin üzerine oturuyor oynuyor.
canım benimkide alışveriş merkezlerinde ay ne güzel bebek diye gülmelerine ,onunla oynamalarına bayılıyor.yerim seni fıstık diyorlar,o kadar alıştı ki fıstık diye seslenince bakıyor bize:)
öncelikle maaşallah bebişlerinize
birşey sormak istiyorum
kanguru kullandınızmı?rahat oluyormu?
pusete ana kucağı(oto)takılanmı olsun yoksa ayrı ayrı alsak olurmu?puseti ne zaman kullanmaya başlıcaz.
yani ben oto koltuğu olarak alıyım diyorum sonra başka marka puset alsamm olurmu?
napıcam karar veremiyorum.
değerli tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum teşekküler
maşallah kuzuna annesi:)bu zamanın bebekleri daha bir akıllı babaannem bular ünversiteyi bitirmiş öyle doğmuşlar diyor
öncelikle maaşallah bebişlerinize
birşey sormak istiyorum
kanguru kullandınızmı?rahat oluyormu?
pusete ana kucağı(oto)takılanmı olsun yoksa ayrı ayrı alsak olurmu?puseti ne zaman kullanmaya başlıcaz.
yani ben oto koltuğu olarak alıyım diyorum sonra başka marka puset alsamm olurmu?
napıcam karar veremiyorum.
değerli tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum teşekküler