2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

senin için hayırlısı olur inşallah Allahtan annende kayınvalidende bebeğin bakımı için sorun çıkarmamış Allah razı olsun şimdiden diyelim

eim hala işten eve gelemedi burdada kimse yok bebeğimde uyudu bu akşam yalnızım hemde çoookkkkk

ben de yalnızım..kitap okuyorum..arada da bi face e bi buraya bakıyorum...deprem olmuş bide izmir de..baya sallanmışız ama ben hissetmedim allahtan...

valla şaka maka bayramda geldi eşimle ilk defa bebeğimizle bayram ziyaretine gidicez daha bişey almadım heryerde ana baba günü düşünüyorum şimdi ne alıcam ne zaman alıcam

kimsecikler yok fatmagülü mü izliyosunuz yoksa??:)))

canım onun suçu ne,bunun günahı ne,boşver gitsin ,vakit çalmaktan başka bir işe yaramıyor.açıkcası ben hiç bir bölümünü izlemedim,izlemeyide düşünmüyorum. bugünlerde bebeğimi konuşturma olayına taktım,bu arada çocuklar doğduğu andan itibaren dokuz dile kadar öğrenebilirmiş,önce bir anadili öğrensinde.

hayırlı akşamlar nasılsınız güzel anneler biz fazla uğrayamıyoruz kızım tam iyleşemdi hala mızmız antibiyotiğin 5 günü kaldı fecide balgam hırıltı öksürük var bi hafta sonra kontrole götürücem kaynanalardan çok dert yanmışsınız ne yapalım atsak atamıyoz satsak satamıyoz idare edeceğiz en önemlisi bi arkadaşın dediği gibi heriflere çaktırmıycaz yoksa haklı iken haksız oluyoruz tecrübeyle sabit görkemcim aynı sorunu ben de yaşadım büyük oğlumda gerçi benim kayınvalidem görümcelerim(6 tanecik)çok iyiler ama iş konusunda gerçekten delircektim artık bayramlarda seyranlarda kaynanam tek oturuyo eşide yok oturduğu v bizim ama o kalıyo 6 kızı 5 gelini var herkes istediği zaman gidip istediği kadar kalıyo temizliğe gelince tık yok neymiş benim evimmiş her bayram yemek bulaşık temizlik delircektim artık oğlumu okadar açbırakmışımdırki uykusuz deliymişim eşimlede papaz olurduk yeteeeeer be dedim en sonunda allahın enayisi benmiyim iş se çağırın yardıma gelirim dedim üç bayramdır sofra kurarım çekilirim kenara bende ortada sofra duracak çatlarım hayatta oturarmam kalkar toplardım şimdi el sürmüyom isterse saatlerce kalsın yeter bbeeee of çok uzattım ama dertliyim görkemcim sende sıkma canını eşine belli etme bebeğini al çekil ne derlerse desinler hasta oldunmu bakacaklarmı sana bebeğine eşin bişey dedimi bebeği bahane et konu çocuklar oldumu babaların nutku tutuluyo

canım geçmiş olsun ,umarım kısa sürede iyileşir bebişin,onlar hasta olunca ben çok üzülüyorum.

canım geçmiş olsun ,umarım kısa sürede iyileşir bebişin,onlar hasta olunca ben çok üzülüyorum.

teşekkür ederiz teyzesi gerçekten çok üzücü bişey acı içinde kıvranıyo ama bişey yapamıyorum çok üzülüyorum rabbi bütün bebeklere sağlık sıhhat versin çalış ma konusunda bence anneler çalışmasa devlet heray düzenli bebek parası verse bide temizlikçi gönderse annelerde bebekleriyle ilgilenip geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirse süper olur fazla hayal ediyorum galibaa :) ama olsa süper olmazmıydı

canım süpermiş:))))...

Sağol canıminşallah güzel geçer.Dün şeker hamurunu denedim oldu pembiş kurabiyeler yapıcam.Bizim kredi var şimdi ücretsiz izin alamadım.Ama çok isterdim bebeğim 1.5 yaşına kadar en azından yanında olmayı.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah şifalar versin kuzumuza.Sessiz bulunca eziyolar işte.Biraz cadı olmak lazım

İngiltere'de doğum izni 9 ay mı neymiş babaya da aynı süre veriliyomuş.Bizde doğum sonrası 8 hafta ama ilk 6 ay anne sütü projesi yürütüyolar :95:

günaydıınn ,görkemm nasılsın canımm görüşemiyoruzz

Ayyy Nevincim nasılsın canım.Ben iyiyim işte bildiğin gibi.Faceye arada giriyorum ama kimse olmuyo.Bitek Tuğbayla denk geliyoruz.E siz de buraya gelmiyosunuz İşyerinde msn face yasaklanmış açılmıyo.Kerem nasıl canım?Diş çıkardınız mı?

günaydın kızlar...öpüyorum hepinizi...
görkem bu şeker hamuru nerede satılır
?hiç bi bilgim yok bu konuda.

günaydın kızlar...öpüyorum hepinizi...
görkem bu şeker hamuru nerede satılır
?hiç bi bilgim yok bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…