- 24 Şubat 2009
- 457
- 2
çalıştığım hastanede uzun süreli raporlara problem çıkarıyorlar...ben de işi yokuşa sürmek istemedim açıkçası...bayramsonu kayınvalidem gelecek..annemle sıra sıra eylül 2011 e kadar idare edecekler..sonra çalıştığım yerdeki kreşe vereceğim..çok yakın ..gün içinde gidip onu dolaşabileceğim böylelikle...
senin için hayırlısı olur inşallah Allahtan annende kayınvalidende bebeğin bakımı için sorun çıkarmamış Allah razı olsun şimdiden diyelim
valla şaka maka bayramda geldi eşimle ilk defa bebeğimizle bayram ziyaretine gidicez daha bişey almadım heryerde ana baba günü düşünüyorum şimdi ne alıcam ne zaman alıcam
ben de yalnızım..kitap okuyorum..arada da bi face e bi buraya bakıyorum...deprem olmuş bide izmir de..baya sallanmışız ama ben hissetmedim allahtan...
kimsecikler yok fatmagülü mü izliyosunuz yoksa??:)))
cidden ya, minicik bebekleri evde bırakıp sabahın köründe işe gidiyoruzişte de yoruluyorum eve dönünce hiç enerjim takatim kalmıyor çocukla gönlümce ilgilenmeye..[/QUO
valla size hak vememek mümkün değil çalışmayan anneler olarak daha şanslıyız heralde ama yinede bebişe verdiğin sevgi daha önemli bence o kısacık zamanda en güzel şekilde ifade ediyosan sevgini bebeğine geçiyodur o mutluluk diye düşünüyorum ben
canım çalışan anneler kadar , çalışmayan annelerinde işi zor,gün boyu koştur koştur bebeğin peşinden,akşam eşin eve gelince bebekle uğraştım de,işin ne tabi uğraşacaksın,tabi bebeğe bakıcaksın olur.sankim dışarıda çalışmadığın için cezaymış gibi.kendileri fazla dayanamazlar ama,sabah akşam,annesi uyut bunun uykusu geldi der peşinde koştururlar çocuğu.
hayırlı akşamlar nasılsınız güzel anneler biz fazla uğrayamıyoruz kızım tam iyleşemdi hala mızmız antibiyotiğin 5 günü kaldı fecide balgam hırıltı öksürük var bi hafta sonra kontrole götürücem kaynanalardan çok dert yanmışsınız ne yapalım atsak atamıyoz satsak satamıyoz idare edeceğiz en önemlisi bi arkadaşın dediği gibi heriflere çaktırmıycaz yoksa haklı iken haksız oluyoruz tecrübeyle sabit görkemcim aynı sorunu ben de yaşadım büyük oğlumda gerçi benim kayınvalidem görümcelerim(6 tanecik)çok iyiler ama iş konusunda gerçekten delircektim artık bayramlarda seyranlarda kaynanam tek oturuyo eşide yok oturduğu v bizim ama o kalıyo 6 kızı 5 gelini var herkes istediği zaman gidip istediği kadar kalıyo temizliğe gelince tık yok neymiş benim evimmiş her bayram yemek bulaşık temizlik delircektim artık oğlumu okadar açbırakmışımdırki uykusuz deliymişim eşimlede papaz olurduk yeteeeeer be dedim en sonunda allahın enayisi benmiyim iş se çağırın yardıma gelirim dedim üç bayramdır sofra kurarım çekilirim kenara bende ortada sofra duracak çatlarım hayatta oturarmam kalkar toplardım şimdi el sürmüyom isterse saatlerce kalsın yeter bbeeee of çok uzattım ama dertliyim görkemcim sende sıkma canını eşine belli etme bebeğini al çekil ne derlerse desinler hasta oldunmu bakacaklarmı sana bebeğine eşin bişey dedimi bebeği bahane et konu çocuklar oldumu babaların nutku tutuluyo
Vay beeee 3 misafirle burda yalnız kaldım.2010 Mayıs anneleri pehhhhhhhh
canım geçmiş olsun ,umarım kısa sürede iyileşir bebişin,onlar hasta olunca ben çok üzülüyorum.
teşekkür ederiz teyzesi gerçekten çok üzücü bişey acı içinde kıvranıyo ama bişey yapamıyorum çok üzülüyorum rabbi bütün bebeklere sağlık sıhhat versin çalış ma konusunda bence anneler çalışmasa devlet heray düzenli bebek parası verse bide temizlikçi gönderse annelerde bebekleriyle ilgilenip geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirse süper olur fazla hayal ediyorum galibaa :) ama olsa süper olmazmıydı
bencede süperr eee yetkililere duyrulur ozaman.)))canım süpermiş:))))...
Sağol canıminşallah güzel geçer.Dün şeker hamurunu denedim oldu pembiş kurabiyeler yapıcam.Bizim kredi var şimdi ücretsiz izin alamadım.Ama çok isterdim bebeğim 1.5 yaşına kadar en azından yanında olmayı.görkemcim 6 ay kınasını ne kadar güzel düşünmüşsün..eminim herşey çok güzel olacak...biz yapmayacağız sanırım...ya ama çok özendim bişeyler yapsam mı acaba bende...bugün işyerime gittim..ücretsiz izinden dönmek için dilekçemi verdim..bi dünya koşturmaca..kızımdan 4 saat ayrı kaldım..o bile çok kötüydü yaaa...napıcam ben
bence de erkeklere 2 kat zam yapsınlar bizde evimizde çocuk bakalım...
geçen gün bi yazı okumuştum..kızlar için okuyorlar yükseklisans yapıyorlar hatta doktora yapıp sonra işi bırakıp ev kadını oluyorlar diye eleştiriyordu...versin devlet bana 6 ay izin bebek olduktan sonra şartları daha yaşanır daha uygun yapsın bizde hem çalışalım hem çocuğumuza bakalım...sinir oldum öyle yazan adama
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah şifalar versin kuzumuza.Sessiz bulunca eziyolar işte.Biraz cadı olmak lazımhayırlı akşamlar nasılsınız güzel anneler biz fazla uğrayamıyoruz kızım tam iyleşemdi hala mızmız antibiyotiğin 5 günü kaldı fecide balgam hırıltı öksürük var bi hafta sonra kontrole götürücem kaynanalardan çok dert yanmışsınız ne yapalım atsak atamıyoz satsak satamıyoz idare edeceğiz en önemlisi bi arkadaşın dediği gibi heriflere çaktırmıycaz yoksa haklı iken haksız oluyoruz tecrübeyle sabit görkemcim aynı sorunu ben de yaşadım büyük oğlumda gerçi benim kayınvalidem görümcelerim(6 tanecik)çok iyiler ama iş konusunda gerçekten delircektim artık bayramlarda seyranlarda kaynanam tek oturuyo eşide yok oturduğu v bizim ama o kalıyo 6 kızı 5 gelini var herkes istediği zaman gidip istediği kadar kalıyo temizliğe gelince tık yok neymiş benim evimmiş her bayram yemek bulaşık temizlik delircektim artık oğlumu okadar açbırakmışımdırki uykusuz deliymişim eşimlede papaz olurduk yeteeeeer be dedim en sonunda allahın enayisi benmiyim iş se çağırın yardıma gelirim dedim üç bayramdır sofra kurarım çekilirim kenara bende ortada sofra duracak çatlarım hayatta oturarmam kalkar toplardım şimdi el sürmüyom isterse saatlerce kalsın yeter bbeeee of çok uzattım ama dertliyim görkemcim sende sıkma canını eşine belli etme bebeğini al çekil ne derlerse desinler hasta oldunmu bakacaklarmı sana bebeğine eşin bişey dedimi bebeği bahane et konu çocuklar oldumu babaların nutku tutuluyo
teşekkür ederiz teyzesi gerçekten çok üzücü bişey acı içinde kıvranıyo ama bişey yapamıyorum çok üzülüyorum rabbi bütün bebeklere sağlık sıhhat versin çalış ma konusunda bence anneler çalışmasa devlet heray düzenli bebek parası verse bide temizlikçi gönderse annelerde bebekleriyle ilgilenip geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirse süper olur fazla hayal ediyorum galibaa :) ama olsa süper olmazmıydı
günaydıınn ,görkemm nasılsın canımm görüşemiyoruzz