2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya benımkıde hıc olmuyo su yapanlar bı anlatsada puf noktasını bızde becerebılsek kendım yapmak ıstıyorum bneeeeen

Şöyle yapıyorum canım cevzede günlük pastörize sütü kaynatıyorum.3 4 dk soğumaya bırakıyorum.1 2 tatlı kaşığı yoğurda kesilmesin diye 1 er kaşık 1er kaşık süt ekleyerek karıştırıyorum.KApaklı cam kasede yapıyorum.Kapağını kapatım sofra bezine sarıyorum.son 2 seferdir kaloriferin üzerine koydum gece.Sabah çok güzel olmuştu.Minimumda yandığı için heralde.gece yapıyorum sabaha hazır oluyo.Ama beze sardığım zaman daha geç tuttuğu oluyodu.

Ama ben 3 gündür mama soruyorum kimse yanıtlamıyo beni kendi kendime mi takılıyorum burda küsücem artık :84: tahıllı mama diyorum gece diyorum muhallebi diyorum

2 gündür feci canım yanıyo.eremden olduğunu anlayamadığım bi sancı giriyo.Rahim değil sanki ama alt taraftan bi sancı giriyo bayılıcak gibi oluyorum soğuk ter boşalıyo bikaç dk sürüyo geçiyo 10 15 dk sonra tekrar oluyo bi süre duruyo sonra yine.Hastalandım gibi ama tam olmadı da ondan mı acaba.Benim bu acılarım nezaman geçicek ya.Doğumdan beri ağrım sızım bitmedi.Hiçbi acıya tahammülüm kalmadı.İyice bunalıma giriyorum bu böyle sürdükçe.Keşke sezeryan yaptırsaydım

sut ne kadar canım kac ml sut

Ama ben 3 gündür mama soruyorum kimse yanıtlamıyo beni kendi kendime mi takılıyorum burda küsücem artık :84: tahıllı mama diyorum gece diyorum muhallebi diyorum

hayırdır canım ben gormedım valla.ben soylıyım gunde 1 kere tahıllı kasık maması verıyorum ben cokda sevıyo.aksam verıyorum genelde ama uyumazsa hemen sora aptamılıde ıcıyo yatmadan .tadıda cok guzel kızım cok sevıyo bebelac yada mılupa deısık verıyorum

ay bende okuyunca sezeyan yerlerın agrıyo sandım normal dogumda bu kadar ne agrısı allah askına bencde tuhaf bı dr a gorun yanı.ben sezeryan oldum cok sukur hıcbı sıkayetım yok

ay bende okuyunca sezeyan yerlerın agrıyo sandım normal dogumda bu kadar ne agrısı allah askına bencde tuhaf bı dr a gorun yanı.ben sezeryan oldum cok sukur hıcbı sıkayetım yok
2 kez gittim dr herşey normal diyo.Spiral taktırdım o da normalmiş.Ağlıycam artık feci ağrım oluyo geçiyo 10dk sonra yine.Kemiğim zonkluyo sanki.Çatıdan falan olabilir mi.Doğumum da çok zordu.6cmle doğurdum offfffffffffffffffff
Gece yatmadan önce tahıllıyı versem tok tutar mı gece maması mı versem.Tahıllıyı çorba yerine mi kullanıyosunuz yoksa yatmadan önce mi
sut ne kadar canım kac ml sut

Orta boy cevzeyle yapıyorum ml bilmiyorum canım.Deneye deneye elin alışır

ben tahıllı mamayı corba nıyetıne vermıyorum zaten hıc corba vermedım daha sebze denedım hıııııc sevmedı bulandı.normal ogum olarak verıyorum.gece ıcın onlar tok tutar.ırmıklısınıde cok sevıyo kızım dunde armutlu muhallebı aldım bu gece yatamadan verıcem bakalım onuda sevecekmı

Teşekkür ederim canım.Deniyim ben de.Sen bilirsin ama bence çorbalara başla.En azından patates havuç kıyma ya da kuşbaşı et koyup haşlarsın hem et de yemiş olur.O an istememiş olabilir dene bence yer belki.Yemediği meyveye falan pekmez koyuyorum öyle yiylmadı şekerkoy çorbasına bence

olabılır canım evet denemeye baslasam ıyı olcak evet.

ayaklarını üşütüyomusun görkim doktora gitsne iltihap falanmı var

ayaklarını üşütüyomusun görkim doktora gitsne iltihap falanmı var

Bilmiyorum ki tuğbacım.Utanmasam ağlıycam burda.Daha yeni gittim dra 2 hafta oldu herşey normal dedi.Ama 2 gündür böyleyim tam geçti diyorum yine giriyo.Genelde kasık ağrılarım hep var ama bu başka bişey zıplatıyo beni.Bayılıcak gibi oluyorum.sen nasılsın canım.Çok özledim seni.Akşam evden girmeye çalışıyorum ama fazla vaktim olmuyo mina geç uyuyo.Uyumadan da fırsatım olmuyo.

gecmıs olsun canım ya ben sezeryan oldum bı sıkıntım yok ama koca gobegım var normal dogumda gobek cok kalmıyor dımı acılar da gecer ıns.muhallebıyı sormussun ben ırmıklı hazırlardan almıstım 3 gun verdım yedı ama o 3 gun cok kustu bende onu bıraktım ulker googlenın pırınç unları var suyla pısırıp yapılıyo vıtamınlı fılan ondaan yapıyorum artık yaptıgım zamanlarda

mehtap mamadan yogurdu yogurt yapma makınasıyla yapıyorum ben bardakta hıc denemedım. bıldıgın sıcak suyla mamayı hazırlıyorum ama ıyce karıstırmak lazım yosa olmuyo, ıcıne bı tatlı kasıgı yogurdu sutle yada suyla sulandırıp koyuyorum makınada 8 saatte fılan oluyo. normal sutle yaptıgımdan daha cıvık oluyo ama mamayla, onu da bıberonla ıcırıyorum rahat oluyo.hatta ıcıne damlatamadıgım kan damlalarını d vıtamınını fılan da koyuyorum eksı gıbı gelırse pekmez elma suyu bıseyler karıstırabılırsın.ıykı sutun var mehtapcım yoksa bebegın bu zamana kadar hıc sut alamıcaktı 2 yasında gecıcegıne sevındım ne kaldı surda 1bucuk senecık

gecmıs olsun canım nekı acaba bı doktoru arayıp sorsan.bırde muhallebı sormussun ben pırıncunundan yaptım bıkac kez ıcıne aptamıl koydum yıyodu ama su ara yapmıyorum tahıllı da aldım ama 7 tahıllı elmalı dıye bısey o da 6 aydan ıtıbaren oldugu ıcın beklıyorum acmadım daha yanı

yedır canım 1 hafta kalmıs 6 aya.hem tadları aynı bıseycık olmuyo ben dun verdım 6 aylık olandan bızımde daha 6 aya 9 gunumuz var

görkem geçmiş olsun başka hastanelere git eğitim araştırmaya falan bi git. ihmal etme. doğumla alakalı olduğunu sanmıyom ama inş bişey yoktur.

ya benımkıde hıc olmuyo su yapanlar bı anlatsada puf noktasını bızde becerebılsek kendım yapmak ıstıyorum bneeeeen
valla yapıyorum baya sıvı oluyor..ama Doğa onu da yiyor..olmuyosada mamaya yoğurt koymuşum gibi oluyordur..napiimm:)))
canım biz tahıllı gece kaşık mamasıyla başladık..gece daha tok tutuuyormuş sözde..bizimki aynı saatlerde uyanıp emdi yine..sonra değişiklik olsun diye sütlü pirinçli aldım ben..bir iki keredirde pirinçunundan muhallebi yapıyorum..hergün veriyorum artık..bugün içine balkabağı katıp pirinçunundan yapacağım yine...

çok geçmiş olsun..ihmal etme canım bu kadar dayanılmazsa..başka doktora git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…