2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kımsecıkler yok heralde ya ben burayı daha cok sevıyom aslında faceden face karısıyo cok yazılan oluyo bende fırsat bulamıyorum her zaman okumaya

Günaydın kızlar.Moralim çokbozuk.Tüp bebek yaptıran bi arkadaşlarımız vardı.2011 Mayıs annesi olacaktı.Siyam ikiziymiş.Tek vücut 2 kafası varmış.Yarın alınacak.12 haftalıktı.Dünden beri aklım hep onlarda.Ben bebeğim 1 saat erken uyandı dıye kızarken insanlar neler yaşıyolar

off çok üzücü gerçekten yaa allah yardımcısı olsun..rabbim tekrar nasip etsin kucağına almayı..

günaydın kımsecıkler yok heralde ya ben burayı daha cok sevıyom aslında faceden face karısıyo cok yazılan oluyo bende fırsat bulamıyorum her zaman okumaya

sorma arzu yaa gece yarısı yazmış kızlar neyş okucamı şaşırdım..arada kaçanlarda oluyo ama napak millet orda..bu arada sandalyemiz geldi dünden beri kullanıyoruz oğluş çok sevdi ama ben orda yedirmeyi beceremedim yaa hep döküyo inş. alışır zamanla..çok büyük olmamasına rağmen yer kaplıyo tabi oda ayrı

sorma arzu yaa gece yarısı yazmış kızlar neyş okucamı şaşırdım..arada kaçanlarda oluyo ama napak millet orda..bu arada sandalyemiz geldi dünden beri kullanıyoruz oğluş çok sevdi ama ben orda yedirmeyi beceremedim yaa hep döküyo inş. alışır zamanla..çok büyük olmamasına rağmen yer kaplıyo tabi oda ayrı

bende hala karar veremıyorum mama sandalyesı konusunda aklım chıcco nunkılerde ama kullanmazsak hem yer kaplıycak hemde 230 tl gıdıcek bakalım napıcaz

selamm...
görkem Allah sabır versin ya o arkadaşa çok üzüldüm..

günaydın kızlar

şeyma mama sandalyeniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

görkem arkadaşına üzüldüm Allah sabır versin.İnşallah bir dahaki sefere Allah onlara tedavisiz bebek sahibi olmayı nasip etsin.

554716_200-200.jpg

Kimse yok.Kendi kendime yazıcam ama e-bebekten bu park yatağı aldım.100liraya.Fiyatı da süper.Çok da kullanışlı.Sepet beşik almıştım park yatakları beğenmiyorum diye ama artık sığmıyo bebeğim.Düşünen varsa tavsiye ederim

ya ne zaman ogrendın sen alerjısı oldugunu ek gıdaya baslayıncamı kıyamam ya yavrum benım. pekı gecıcekmıymıs ne kadar surucekmıs bu boyle
2 yaşına kadar tamamen geçmiş olur dedi doktorumuz..alerjisi olduğu 15 günlükken anlaşıldı..sadece emiyordu ama benim yiyp içtiğim süt ve süt ürünlerinden geçiyormuş:KK43:(kestim bende aylardır yoğurta süte hasretim..bugün biraz daha hafifledi bakalım kızarıklıklar...
gecmıs olsun canım bızımkınden de cok ıdrar almaya calıstık beceremedık hep dısarı tasıyo hemsıre becerebıldı 2 saat bekledık te.yuzustu yatması cok saglıklı tedırgın olmana gerek yok bızım kız 2 aylık oldugundan berı yuzustu yatıyo daha uzun surelı uyuyo bıde ayrı odada yatmasına ragmen ben hıc tedırgın olmadım.
masallah kılosu cok ıı kızının bızde sadece yogurt verıyoruz ben kendım yogurt yaptım bıkac gun olmadı arzumun yogurt yapma makınasını aldım cok memnunum pastorıze sutten yada mamadan yapıyorum guzel oluyo tavsıye ederım.ben yogurdu aksam 120 cc cıvarında verıyorum
ya sen de mamadan yapıyordun değil mi zeynep?ben şu mamadan bi türlü beceremiyorum sanırım yaa...çok sıvı oluyor..tadı da yoğurt gibi değil bildiğin saf mama:KK43:
arzu ben chicco polly aldim memnunum, yer sorunum yok ama senin varsa kaplayabilir.

canım nasılsın?Can nasıl?ne veriyorsun ek gıda olarak..ben hala sadece meyve uyu,püresi ve kaşık maması veriyorum..bazen kaşık maması yerine muhallebi yapıyorum..yoğurtuda beceremiyorum:KK43:

ya benım mamadan yaptıgım yogurtlarda su gıbı oluyo bı kere normal yogurttan yaptım tadına bakmamıstım yenı aldım dıye cok guzel tutmustu ama eksıydı cocuk yemedi.bugun yıne yapıcam normal sütten bakalım ona da emın olamıyorum vermeyın inek sütü dıyolar dıye

mehtapcim, iyiyiz valla yok bir yaramazlik, dun 6. ay kontrolumuz vardi asilar falan. can bu ay 700 gr almis, ama muhallebiyi birakmisti biliyorsunuz. doktor artik verme zaten cok iyi kilo almis dedi.
kahvaltiya henuz baslatmadi, ek olarak oglen sebze puresine dana eti karistirmaya basliyoruz. ikindi ogunu icin de yogurt ve/veya meyve puresi. diger zamanlar yine anne sutu sadece.

yogurt icin doktor evde yapacaksan pinar organikle yap dedi, yapamazsan sutas babymix sade dedi. dedim benim evin oralarda inekler geziyor yakalasam sagsam alistim zaten :p hic bulasma o islere dedi ne bileyim..

Son düzenleme:
ya benım mamadan yaptıgım yogurtlarda su gıbı oluyo bı kere normal yogurttan yaptım tadına bakmamıstım yenı aldım dıye cok guzel tutmustu ama eksıydı cocuk yemedi.bugun yıne yapıcam normal sütten bakalım ona da emın olamıyorum vermeyın inek sütü dıyolar dıye

Canım bana dr aptamille yap ama sütle yapsan nolur çok da bişey olmaz aslında dedi.günlük pastörize süt ya da keçi sütüyle yapıyorum ben de

canımıste aptamılden yaptım 3 kere fılan guzel olmadı

Tadı kötü oluyomuş heralde.Yapmadım ben hiç.Normal süt ve yoğurtla yap bence.Sonra yaptığın yoğurttan mayalık ayırırsın.
Bu gece alıp emzirmiyim kendisi uyansın dedim ama emzirdiğim saatlerde ağlayarak uyandı bu sefer de.Gece yatmadan önce ne veriyosunuz?Muhallebiye başlamadım.Tok tutucu bişey versem de uyanmamaya mı alışsa yoksa gündüz zaten işteyim, emzirmiyorum gece en azından emzirsem mi.Sütümün azalmasından da korkuyorum:78::94::KK74::92::KK36: yeni smileylar çıkmış eneeee çok tatlı.Ben süt sağmaya gidiyorum möööööööööö:82:

mehtapcim, iyiyiz valla yok bir yaramazlik, dun 6. ay kontrolumuz vardi asilar falan. can bu ay 700 gr almis, ama muhallebiyi birakmisti biliyorsunuz. doktor artik verme zaten cok iyi kilo almis dedi.
kahvaltiya henuz baslatmadi, ek olarak oglen sebze puresine dana eti karistirmaya basliyoruz. ikindi ogunu icin de yogurt ve/veya meyve puresi. diger zamanlar yine anne sutu sadece.

yogurt icin doktor evde yapacaksan pinar organikle yap dedi, yapamazsan sutas babymix sade dedi. dedim benim evin oralarda inekler geziyor yakalasam sagsam alistim zaten :p hic bulasma o islere dedi ne bileyim..[/QUOTcanım ben aldım babymıx ama tadı eksı gıbı bende karınnı agrıtır dıye vermedım ıcıne pekmez kattım yıne eskı ne bılıym bunların tadı boyle oluyomus tuba verıyodu o dedı tadı oyle dıye.hıc normal yogurtlar gıbı deıl tadı kokusu

X