- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 40
poffffffffffffffffff İÇİM SIKILIYOOOOOO
al benden de o kadar(ve üşüyorum...ve Doğa bi garip son 1 saattir...ve kocam dışarıya çıkıyor((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
poffffffffffffffffff İÇİM SIKILIYOOOOOO
ben geldim..........
hoşgeldin nerminnnnn:81::92:
hoşgeldin nerminnnnn:81::92:
ay ben bunu beyaz bayrak sandım..sütyenmiş..pardon nermin
menopozlu gibi dolaşıyorum ortalıkta sıcak basıo falan
depresif tavırlarım arttı çok fenayım allah sonumuzu hayır etsin
6. ayda olursunuz oyle hıssedıyorum:) benım ablam 1bucuk sene sonra oldu ama onun yumurtalıklarında kıst varmıs o yuzden gec olmus gercekten rahatlatıcı bısey adet olmak ama gobuste bı degısıklık olmadı bende
canım kum düşürüyo olabilirmisin idrarında yanma varmı o da kasıklara vuruyo böbreklerinde ağrı oldumu hiç vebde özledim canımm öptüm minayıda senide eve net bağlatınnmı çok sevindimm:92:Bilmiyorum ki tuğbacım.Utanmasam ağlıycam burda.Daha yeni gittim dra 2 hafta oldu herşey normal dedi.Ama 2 gündür böyleyim tam geçti diyorum yine giriyo.Genelde kasık ağrılarım hep var ama bu başka bişey zıplatıyo beni.Bayılıcak gibi oluyorum.sen nasılsın canım.Çok özledim seni.Akşam evden girmeye çalışıyorum ama fazla vaktim olmuyo mina geç uyuyo.Uyumadan da fırsatım olmuyo.
canım küçük değil mi o da ben de gördüm de babannemizde uyyoruz diye oraya da bi tane almayı düşünbdük biraz küçük geldi istese içnde yatrken enine boyuna dönebilir mi?
Kimse yok.Kendi kendime yazıcam ama e-bebekten bu park yatağı aldım.100liraya.Fiyatı da süper.Çok da kullanışlı.Sepet beşik almıştım park yatakları beğenmiyorum diye ama artık sığmıyo bebeğim.Düşünen varsa tavsiye ederim
aynı sorun bende de var bilmiyrum ne yapacağığmı sen bi cevap bulşursan benimle de paylaşTadı kötü oluyomuş heralde.Yapmadım ben hiç.Normal süt ve yoğurtla yap bence.Sonra yaptığın yoğurttan mayalık ayırırsın.
Bu gece alıp emzirmiyim kendisi uyansın dedim ama emzirdiğim saatlerde ağlayarak uyandı bu sefer de.Gece yatmadan önce ne veriyosunuz?Muhallebiye başlamadım.Tok tutucu bişey versem de uyanmamaya mı alışsa yoksa gündüz zaten işteyim, emzirmiyorum gece en azından emzirsem mi.Sütümün azalmasından da korkuyorum:78::94::92: yeni smileylar çıkmış eneeee çok tatlı.Ben süt sağmaya gidiyorum möööööööööö:82:
canım kabızlık gibi bi sorunun var mı bu sıralar kansızlığın en yoğun olduğu dönemdeyiz bağırsaklarınla ilgili bişeyler yaşyo olablrsin ben anlattığın gibi yaşyorm genelde bağırsak sorunlarımı2 gündür feci canım yanıyo.eremden olduğunu anlayamadığım bi sancı giriyo.Rahim değil sanki ama alt taraftan bi sancı giriyo bayılıcak gibi oluyorum soğuk ter boşalıyo bikaç dk sürüyo geçiyo 10 15 dk sonra tekrar oluyo bi süre duruyo sonra yine.Hastalandım gibi ama tam olmadı da ondan mı acaba.Benim bu acılarım nezaman geçicek ya.Doğumdan beri ağrım sızım bitmedi.Hiçbi acıya tahammülüm kalmadı.İyice bunalıma giriyorum bu böyle sürdükçe.Keşke sezeryan yaptırsaydım
hey maşşallahhkizlar bende adet olamadim daha ama genelde altinci aydan sonra olunuyormus.ek gida baslanip sutte azalma olmasi etkiliyor diyorlar ama tabi ne kadar dogru bilmiyorum.benim bi yakinim dort yil olmazmis dogumdan sonra.ve sutu korudugundan cocuklarinin arasi hep dort yil..
kıskandırın bizi kıskandırınankaralı anneler pazar 1de ankamalde,mothercare mağazasının önünde buluşuyoruz
Günaydın kızlar.Dün acele çıktım kusura bakmayın.Cvp yazamadım kimseye.Sağolun, yazmış herkes.Sabah 1 kez yine girdi sancı.Bakıyım devam edicek mi.Eşim çıbanda öyle oluyo diyo ama görünürde yok bişey.İçerde çıkıyo mu acaba o
Günaydın kızlar.Dün acele çıktım kusura bakmayın.Cvp yazamadım kimseye.Sağolun, yazmış herkes.Sabah 1 kez yine girdi sancı.Bakıyım devam edicek mi.Eşim çıbanda öyle oluyo diyo ama görünürde yok bişey.İçerde çıkıyo mu acaba o