- 10 Şubat 2009
- 2.943
- 4
canım ben hiç yapmadım oradan alışveriş..bilmiyorum valla..nasıldı akşam kestaneler?oh götürdünüz valla yinekaydirigubbakcemile3..nasıl zayıflıcan kızım sen?
off dün sabah netten mama sandalyesi sipariş ettim h.burada dan..bu sa. oldu hala tedarikte diyo..bu nasıl iş stok yoksa niye koyuyolarki..mail da attım cvp verende yok..başka sitelerden de yapmıştım hiç böyle olmamıştı anında dönmüşlerdi..daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı..hepmi böyleler yoksa banamı denk geldiklava: klava:
sorma valla bide güzelmişki..akşam haşlama yaptık şimdi fırına attım koca şahsı gelene kadar olur..amannn sıkıldım ben rejimden yaa zayıflayamadıkça sinir oluyorum..zaten bu gecede hamsi tava çekiyo canımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnicokacimcoookcokacimcoook
internetten çok alışveriş yaptım ama hiç hepsi burada dan yapmadım. ama yapan bir kaç arkadaşım memnun kalmadı nedense hatta bir tanesi facebookta grup kurmuştu ve bununla ilgili birkaç tane grup var diye biliyorum!!!
ay benım canımda hamsı cekıyo kac gunudr.anneme yada ablama yaptırıyımda yıyım barı ben hıc balık yapmadım yapamam heralde
daha balık yapmadınızmı uyyy:))
şaka bı yana ben bekarken asla elımı suremezdım surmezdımde eee eşim balık hastası olunca ılk bır yıl dokunamadım ama sonra mevcburen her balık geçer elımden:))
bende yapmadım ama demeyi düşünüyorum..gerçi buranın hamsisini beğenmiyorum marmara hamsisi..karadeniz olcak ki hıımmmmm tadına doyamıcaksıncokacimcoook
daha balık yapmadınızmı uyyy:))
şaka bı yana ben bekarken asla elımı suremezdım surmezdımde eee eşim balık hastası olunca ılk bır yıl dokunamadım ama sonra mevcburen her balık geçer elımden:))
ben ve esımde balık cok severız ama bıze hem benı annem hem onun annesı cok yakın ablamda cok yakın 4 yıllık evlıyım 1 kere bıle yapmadım hep onlar yapar bız yerız ne guzel demı:)sempatiksalakcinni
3-4 ay öncesinden buzlukta balık vardı bayatmdır yenirmi falan filan deikten sonra eşimle pişirmeyi düşündük onlarda alabalıktı ben dirak aldım kızarttım eşim yedi ben emziriyom diye riske atmadım ne olur ne olmaz diye eşim yedikçe bunda bi acılık var heralde tadı bozulmuş yada ii temizlenmemiş dedi bende ne temizlenmesi onları yıkadım direk kızarttım dedim adam direk lavaboya gitti ne bileyim ben o büyük balıkları temizlendiğini bilmiyodum ben hep hamsi pişiriyom büyük balıktan anlamamki herkesin diline sakız etti beni :kedi:
hahah ecrn alemsin, istavrit bile temizlenir yahu
3-4 ay öncesinden buzlukta balık vardı bayatmdır yenirmi falan filan deikten sonra eşimle pişirmeyi düşündük onlarda alabalıktı ben dirak aldım kızarttım eşim yedi ben emziriyom diye riske atmadım ne olur ne olmaz diye eşim yedikçe bunda bi acılık var heralde tadı bozulmuş yada ii temizlenmemiş dedi bende ne temizlenmesi onları yıkadım direk kızarttım dedim adam direk lavaboya gitti ne bileyim ben o büyük balıkları temizlendiğini bilmiyodum ben hep hamsi pişiriyom büyük balıktan anlamamki herkesin diline sakız etti beni :kedi:
cilivim diye bi site var kızlar..güzel bebek ihtiyaçları var.alışveriş sitesi..parayı teslim alınca ödeyebiliyormuşsun...