2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben hiç yapmadım oradan alışveriş..bilmiyorum valla..nasıldı akşam kestaneler?oh götürdünüz valla yinekaydirigubbakcemile3..nasıl zayıflıcan kızım sen?

sorma valla bide güzelmişki..akşam haşlama yaptık şimdi fırına attım koca şahsı gelene kadar olur..amannn sıkıldım ben rejimden yaa zayıflayamadıkça sinir oluyorum..zaten bu gecede hamsi tava çekiyo canımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnicokacimcoookcokacimcoook

internetten çok alışveriş yaptım ama hiç hepsi burada dan yapmadım. ama yapan bir kaç arkadaşım memnun kalmadı nedense hatta bir tanesi facebookta grup kurmuştu ve bununla ilgili birkaç tane grup var diye biliyorum!!!

ay benım canımda hamsı cekıyo kac gunudr.anneme yada ablama yaptırıyımda yıyım barı ben hıc balık yapmadım yapamam heralde

p.tesi kadar cvp gelmezse iptal ettiricem...bende adını çok duyduğum için ordan aldım nebiliyim böyle olcana zaten eşimi zor ikna etmiştim netten almaya bide sorun çıkarsa sinir eder beni

ay benım canımda hamsı cekıyo kac gunudr.anneme yada ablama yaptırıyımda yıyım barı ben hıc balık yapmadım yapamam heralde

bende yapmadım ama demeyi düşünüyorum..gerçi buranın hamsisini beğenmiyorum marmara hamsisi..karadeniz olcak ki hıımmmmm tadına doyamıcaksıncokacimcoook

ıyı akşamlar herkese, şeymacım eşim 1 hafta önce cep telefonu aldı o siteden 3 gün içinde geldi hergunde kargo takıpteydı bı sorun yaşamadık , stokta olmayan urun aldın galıba:S stokta olmayanıda koyuyolar sıteye

daha balık yapmadınızmı uyyy:))
şaka bı yana ben bekarken asla elımı suremezdım surmezdımde eee eşim balık hastası olunca ılk bır yıl dokunamadım ama sonra mevcburen her balık geçer elımden:))

deneme lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Eklentiler

• $Fotoğraf0281.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

bende 15 ay sonrasında dokunmayı düşünüyorum bakalım...ancak içimden geldi

3-4 ay öncesinden buzlukta balık vardı bayatmdır yenirmi falan filan deikten sonra eşimle pişirmeyi düşündük onlarda alabalıktı ben dirak aldım kızarttım eşim yedi ben emziriyom diye riske atmadım ne olur ne olmaz diye eşim yedikçe bunda bi acılık var heralde tadı bozulmuş yada ii temizlenmemiş dedi bende ne temizlenmesi onları yıkadım direk kızarttım dedim adam direk lavaboya gitti ne bileyim ben o büyük balıkları temizlendiğini bilmiyodum ben hep hamsi pişiriyom büyük balıktan anlamamki herkesin diline sakız etti beni :kedi:

bende yapmadım ama demeyi düşünüyorum..gerçi buranın hamsisini beğenmiyorum marmara hamsisi..karadeniz olcak ki hıımmmmm tadına doyamıcaksıncokacimcoook

unv.deyken ev arkadasım karadenızlıydı bır balık yapardı harıka valla.o olsada yapsa yesek ya

ben ve esımde balık cok severız ama bıze hem benı annem hem onun annesı cok yakın ablamda cok yakın 4 yıllık evlıyım 1 kere bıle yapmadım hep onlar yapar bız yerız ne guzel demı:)sempatiksalakcinni

ben ve esımde balık cok severız ama bıze hem benı annem hem onun annesı cok yakın ablamda cok yakın 4 yıllık evlıyım 1 kere bıle yapmadım hep onlar yapar bız yerız ne guzel demı:)sempatiksalakcinni

valla süpermişbenim eşim sabretmez vede ben balığı hiç sevmem hamıleyken yedım ölede bıraz alıştım her temızleme aşamasında mıdem bulanır ama eşim için yapıyorum:) ahh ahh bıde kıymetımızı bılseler:)))

ecrin şu anda midem göçtü alemsin:))))

harikasın sen yaa...bitirdin beni...sempatiksalakcinni

ay bu beğendim beğenmedim işi pek bi güzel oldu...ben çok kullanıyorum...

balık bizde karı koca çok severiz..genelde temizlenmiş alırız...küçük balık temizlemesi zor olduğu için pek tercih etmiyorum açıkçası...sardalyenin temizlenmişi denk gelirse alıyorum:)

cilivim diye bi site var kızlar..güzel bebek ihtiyaçları var.alışveriş sitesi..parayı teslim alınca ödeyebiliyormuşsun...

uykum var ben yatmaya gıdıyorum kızlar gorusuruz .yarın gıremem esımle gezerız aksama gırerım esım derbı ızlemeye gıdecekmıs
kızım uyumusken bende yatayım barı

cilivim diye bi site var kızlar..güzel bebek ihtiyaçları var.alışveriş sitesi..parayı teslim alınca ödeyebiliyormuşsun...

ya evet canım ben o sıteyı cok begenyrum cok guzel kıyafetler falan var ama guvenemedım hıc netten bısey alamam. bılmıyorum valla belkıde alırım ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…