- 2 Ekim 2009
- 670
- 0
ayyy benimde canım istedi....
hani söylemiycektik bende istiyorummmmmmmmm
bende istiyorum:umursamaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy benimde canım istedi....
hani söylemiycektik bende istiyorummmmmmmmm
çok tuz ileriki dönemlerde ödem yapabilr dikkatli tüketmek lazım bence
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm arkadaşlar bende geçen perşembe fena halde grip oldum eşim acile götürdü doktor minoset yazdı ama ben kullanmadım. eve döndüğümüzde kayınvalidem önce sıcak bi çorba kaynattı onu içtim ardından nane limon kaynattı onu içtim. yatarkende sırtıma wicks, diğer bütün eklemlerimede aspirinleri toz haline getirip limon suyu ile karıştırıp sürdü. başımda çok ağrıyodu başıma ve ensemede sürdü. bir kocabardakta limonata içirdi sıkıca üzerimi örtüp yatırdı. biraz yapış yapış oldum ama sabah kalktığımda gayet iyiydim cuma günüde işe gitmedim evde dinlendim maşallah hiç bişeyim kalmadı. :CüvCüv:
ben çok bilmiyorum ama biri gösterirse yaparım internetten beğendiklerrim var o günler bir gelse hazır da güzel şeyler var ben de çok örgü yapmam bir kaç şeyne güzel ya kızlar maş. ben anlamam hiç örgüden. keşke bebişime örebilseydimmirmirmirmir
maşşallah canımmkızlar bebişimin boyu 1,53 cm
ben süpürüyorum ama dinlene dinlene tek koltukları eşim çekiyo kenara altını o alıyo ben de viledayla siliyorum eşim yapar ama hafta sonu dersaneye gidiyo onu beklerken yava yavaş yapıyom ogelincede salonu çekiyoMaşaallah.Allah hiç bozmasın iyiym canım saol mide bulantıları olmasa daha iyi olacağım.
birde evi süpürebiliyormusunz makinayla onu soracaktım..
ben yapmıyorum.eşim süpürüyor.yapan arkadaşlar varmı acaba??
iyi haberlerini bekliyoruzslm kızlar nasılsınız
bugün 2'de doktor amcamıza gidiyoruz bakalım baksın bizimkine ne yapıyor ne ediyor
bugün ikili tarama testimiz var pazartesi hastaneye yattığımda kan sayımı ölçümleri yapılmıstı
alt sınırlarında altına düşmüş bakalım dr amcamız kan iğnesi ya da kan hapı vericek mi
çünkü ayakta bile durmakta zorlanıyorum o kadar halsizim
evet tuz zararlıymış çoğu çubuğu azalttım o yüzden maden suyu içiyorum midem kötü oluncakızlar kıyamam yaa mafoldumben.söylemicektik demi.kusura bakmayın ne olur..ama çok şükür msırı bulabilirsiniz.yapmasıda kolay.hemencecik yapın yeyin.banada haber verin.bak içime oturdu..
çok tuzda serpmeyin.tuz gerçekten zararlıı
geçmiş olsun canımm kayınvalidende rabbim razı olsun ne güzel biz hastalansak bir eşim yanımda gurbet ellerde çok zor ben de memlekette kayınvalidemle altlı üstlü otururduk çok iyiydi benim ki de ama şimdi yalnız olmak çok kötümafoldumbenslm arkadaşlar bende geçen perşembe fena halde grip oldum eşim acile götürdü doktor minoset yazdı ama ben kullanmadım. eve döndüğümüzde kayınvalidem önce sıcak bi çorba kaynattı onu içtim ardından nane limon kaynattı onu içtim. yatarkende sırtıma wicks, diğer bütün eklemlerimede aspirinleri toz haline getirip limon suyu ile karıştırıp sürdü. başımda çok ağrıyodu başıma ve ensemede sürdü. bir kocabardakta limonata içirdi sıkıca üzerimi örtüp yatırdı. biraz yapış yapış oldum ama sabah kalktığımda gayet iyiydim cuma günüde işe gitmedim evde dinlendim maşallah hiç bişeyim kalmadı. :CüvCüv:
bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum
ne oldu kızzkaydirigubbakcemile3
mısır mısır....şaka şakaespiri olsun diye yaptım
kızlar bende deli gibi haşlanmış mısır yiyorum tuzlayıp...
lekelenme oluyo ama benim doktorum kan gibi olursa bekleme den geleceksin demişti bazı insanda sürüyomuş bile doğuma kadar benim geçmişti 4 gündeama progestan kullnmıştım benKizlar benim dun azicik kanamam oldu yine Biktim ya.....Tam seviniyorum bitti diye bir sorun dah acikiyor. Su 12 haftalik ultrason gelse de herseyin yolunda oldugunu bir gorsem.