2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah kabul etsin. Yusuf suresini neden okuyosun. Bir özelliği mi var. Merak ettim yaa:)):emir_bebek:

vala canım ahlaklı güzel yüzlü olması niyetiyle okuyayım diyorum Allah tan tabi herşey:Saruboceq:

meraba annişler nasılsınız bakem....kaydirigubbakcemile3

kızlar ben maydonozu vananeyi cumartesi doktora gittiğimde sordum...
aşırıya kaçmadıkça yiyebilirsin dedi..
ama adaçayı rezene papatya çayı gibi bilinmedik bitkisel çayları içme dedi..kafeinden çiğ etten sakatattan ve uzak doğu mutfağından uzak dur dedi...

kızlar ben maydonozu vananeyi cumartesi doktora gittiğimde sordum...
aşırıya kaçmadıkça yiyebilirsin dedi..
ama adaçayı rezene papatya çayı gibi bilinmedik bitkisel çayları içme dedi..kafeinden çiğ etten sakatattan ve uzak doğu mutfağından uzak dur dedi...

evet banada çiğ etten hazır gıdalardan dondurulmuş gıdlardan bi de kedilerden uzak dur demişti

hoşgeldin misafir....seni tanımak istiyoruz artık:eek:lmaz:

çok tuz ileriki dönemlerde ödem yapabilr dikkatli tüketmek lazım bence

ya ne güzel herkes bişeyler yiyebiliyo. ben sabah kahvaltısını bile midemde tutamıyorum. zayıflamış bile olabilirim. sadece meyveler ile besleniyorum :gitme:mafoldumben

selam kızlar ne var ne yok bakalım görüşmeyeli. mayısın tatlı annişlerini ve kardeşlerini özledik biz bebişimle. yoğun bir programım var bu sene ve eve geldiğimde posam çıkmış oluyor eve gelince son sayfaları okuyup pc başında mayışıyorum. listemiz ne kadar uzamış anacım öyleee bak bak bitmio valla.. aman maaşallahhh.. ben çok sık acıkmaya başladım sizde durumlar ne? 1 kg almışım galba valla durduramıyorum kendimi. siz naaptınız?zemuszemus

X