- 22 Ocak 2008
- 6.708
- 1.703
Canım Allah kabul etsin. Yusuf suresini neden okuyosun. Bir özelliği mi var. Merak ettim yaa:))
vala canım ahlaklı güzel yüzlü olması niyetiyle okuyayım diyorum Allah tan tabi herşey:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah kabul etsin. Yusuf suresini neden okuyosun. Bir özelliği mi var. Merak ettim yaa:))
allah kabul etsin canım ben arapçadan okumasını bilmiyorum yaa turkçeden okusam olur mu ?vala canım ahlaklı güzel yüzlü olması niyetiyle okuyayım diyorum Allah tan tabi herşey:Saruboceq:
vala canım ahlaklı güzel yüzlü olması niyetiyle okuyayım diyorum Allah tan tabi herşey:Saruboceq:
ben arapça bilmiyorum türkçesini okusamda olurmu acaba?
arapça bilsen daha güzel olurdu. Fakat sen hangi niyetle okursan Rabbim geri çevirmez inşAllah. Oku sen hem ruhende rahatlarsın.
kızlar ben maydonozu vananeyi cumartesi doktora gittiğimde sordum...
aşırıya kaçmadıkça yiyebilirsin dedi..
ama adaçayı rezene papatya çayı gibi bilinmedik bitkisel çayları içme dedi..kafeinden çiğ etten sakatattan ve uzak doğu mutfağından uzak dur dedi...
kızlar bende deli gibi haşlanmış mısır yiyorum tuzlayıp...
kızlar bende deli gibi haşlanmış mısır yiyorum tuzlayıp...
kızlar dün dayanamadım çiğköfte yedimmmmmmmmmmmmmm