- 27 Nisan 2009
- 2.696
- 0
canım peki dr bir ilaç fln verdimi gribin için ne dedi ?valla gribim ama o sesi duyunca herşey geçti sanki çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım peki dr bir ilaç fln verdimi gribin için ne dedi ?valla gribim ama o sesi duyunca herşey geçti sanki çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
Maşaallah.Allah hiç bozmasın iyiym canım saol mide bulantıları olmasa daha iyi olacağım.
birde evi süpürebiliyormusunz makinayla onu soracaktım..
ben yapmıyorum.eşim süpürüyor.yapan arkadaşlar varmı acaba??
canım peki dr bir ilaç fln verdimi gribin için ne dedi ?
Maşaallah.Allah hiç bozmasın iyiym canım saol mide bulantıları olmasa daha iyi olacağım.
birde evi süpürebiliyormusunz makinayla onu soracaktım..
ben yapmıyorum.eşim süpürüyor.yapan arkadaşlar varmı acaba??
slm kızlar nasılsınız
bugün 2'de doktor amcamıza gidiyoruz bakalım baksın bizimkine ne yapıyor ne ediyor
bugün ikili tarama testimiz var pazartesi hastaneye yattığımda kan sayımı ölçümleri yapılmıstı
alt sınırlarında altına düşmüş bakalım dr amcamız kan iğnesi ya da kan hapı vericek mi
çünkü ayakta bile durmakta zorlanıyorum o kadar halsizim
slm kızlar nasılsınız
bugün 2'de doktor amcamıza gidiyoruz bakalım baksın bizimkine ne yapıyor ne ediyor
bugün ikili tarama testimiz var pazartesi hastaneye yattığımda kan sayımı ölçümleri yapılmıstı
alt sınırlarında altına düşmüş bakalım dr amcamız kan iğnesi ya da kan hapı vericek mi
Canım ben ne görsem ne duysam hemen canım istiyo:)) Sonradan istediğim şeyi yiyecekken de midem bulanıyo yiyemiyorum:))nuremcim günaydın. ben hiç aşermiyorum kızalr hiçbirşeyii kaydirigubbakcemile2
Canımcım ben nette ilk 3 ay aşerme normal diye okumuştum sanırım. Bir de annelerim canın ne istiyo diye devemlı soruyo. Demek ki normal aşermek bu dönemde:))ben de aşeymiyorum ama aşermek için erken değilmi zaten ya yoksa ben de mi bi tuhaflık var ?anlamadım gitti zaten çok şükür hiçbi şikayetim yok...
ne güzel canım ben de başladım güya ama pek ilerlemiyo. yusuf suresini okuyim diyorum ben de bolca. Allah kabul etsin şimdiden.
ay ne güzel canım ya bizde ören mören yokkaydirigubbakcemile3
nuremcanım yazılarının altında bebişim gel artık yazıyo onu nasıl yapıyorsun
slm kızlar nasılsınız
tamam canım saolCanım onun adı imzaymış:))
Onu da sadece Pro Üyeler yapabiliyomuş.kafamçokkarıştı
cnm onu yapabilmen iin bizim gibi kızarman lazımopuyorumnanaktan
inşallah teyzesi tek temennimiz o sevmezmiyim severim tabiicnmmm çok güzel geçsin inşallah:Saruboceq: üzülme doktor seni iyileştiricekopuyorumnanaktan o kuzuyu benim içinde sev yaaaaa