2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Maşaallah.Allah hiç bozmasın iyiym canım saol mide bulantıları olmasa daha iyi olacağım.
birde evi süpürebiliyormusunz makinayla onu soracaktım..
ben yapmıyorum.eşim süpürüyor.yapan arkadaşlar varmı acaba??

evet canım makinamın uzatma kısmını tam açıyorum ayakta dik bir şekilde veriyorum makinaya zor olmuyo yani

slm kızlar nasılsınız

bugün 2'de doktor amcamıza gidiyoruz bakalım baksın bizimkine ne yapıyor ne ediyor
bugün ikili tarama testimiz var pazartesi hastaneye yattığımda kan sayımı ölçümleri yapılmıstı
alt sınırlarında altına düşmüş bakalım dr amcamız kan iğnesi ya da kan hapı vericek mi
çünkü ayakta bile durmakta zorlanıyorum o kadar halsizim

Maşaallah.Allah hiç bozmasın iyiym canım saol mide bulantıları olmasa daha iyi olacağım.
birde evi süpürebiliyormusunz makinayla onu soracaktım..
ben yapmıyorum.eşim süpürüyor.yapan arkadaşlar varmı acaba??

bana ev işini kesinlikle yasakladı. elektirk süpürgesinide üstüne basa basa sakın alma dedi.ama benim düşük tehlikem var

slm kızlar nasılsınız

bugün 2'de doktor amcamıza gidiyoruz bakalım baksın bizimkine ne yapıyor ne ediyor
bugün ikili tarama testimiz var pazartesi hastaneye yattığımda kan sayımı ölçümleri yapılmıstı
alt sınırlarında altına düşmüş bakalım dr amcamız kan iğnesi ya da kan hapı vericek mi

hadi canım güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz

slm kızlar nasılsınız

GüzeL haberLerLe geLirsin inşaLLah:CüvCüv:

nuremcim günaydın. ben hiç aşermiyorum kızalr hiçbirşeyii kaydirigubbakcemile2
Canım ben ne görsem ne duysam hemen canım istiyo:)) Sonradan istediğim şeyi yiyecekken de midem bulanıyo yiyemiyorum:))

ben de aşeymiyorum ama aşermek için erken değilmi zaten ya yoksa ben de mi bi tuhaflık var ?anlamadım gitti zaten çok şükür hiçbi şikayetim yok...
Canımcım ben nette ilk 3 ay aşerme normal diye okumuştum sanırım. Bir de annelerim canın ne istiyo diye devemlı soruyo. Demek ki normal aşermek bu dönemde:))

ne güzel canım ben de başladım güya ama pek ilerlemiyo. yusuf suresini okuyim diyorum ben de bolca. Allah kabul etsin şimdiden.

ay ne güzel canım ya bizde ören mören yokkaydirigubbakcemile3

Canım Allah kabul etsin. Yusuf suresini neden okuyosun. Bir özelliği mi var. Merak ettim yaa:)):emir_bebek:

bende eşimi beklemek zor oluyor.bende yavaş yavaş yaparım artık.bel ağrısı çok oluyor çünkü
beraycımgüzel haberlerle dönersin inş..Allah bebeklerimizi korusun

nuremcanım yazılarının altında bebişim gel artık yazıyo onu nasıl yapıyorsun

beraycım güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla soda içme konusunu sorabilirmisin dr.una daha doğrusu m aden suyunu ?

kızlar hamileyken kuranı kerim okumak çok faydalı.bebeğin ahlakı çok güzel olurmuş.bunun yanında çok hikmetleride var tabi.kuranı kerim okumayı biliyorsak baştan sonra hamileliğimiz boyunca okumak çok iyi olur.birde hergün bir tane yasin suresi..

resim_goster.php

slm kızlar nasılsınız

gelince bize de hemen anlat... opuyorumnanaktan

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

teşekkür ederim arkadaslar inş güzel haberlerle döneriz teyzeleri
maydonoz ve sodayı sorucam arkadaslar
ben hergün soda içiyorum neden içtiğime gelince benim kollarım ayaklarım hamileliğim basladığı andan itibaren ağrımaya basladı soda iiyi geldi
maydonoza gelince de tüketildiği takdir de düşük riski olubileceğini iyi biliyorum ama dediğim gibi sorucam

cnmmm çok güzel geçsin inşallah:Saruboceq: üzülme doktor seni iyileştiricekopuyorumnanaktan o kuzuyu benim içinde sev yaaaaa
inşallah teyzesi tek temennimiz o sevmezmiyim severim tabii
yakında eve ultrason makinesi almazsam iyidir

X