Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün okuyucuyum yazmıcam..
evet ikimize ceza verdim 1 lt sütkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıseni seni ceza kesmek lazım ama bende kola içtim hehehe:asigim:
bende yiyorum etsiz çiğköfte opuyorumnanaktan aşırıya kaçmadıkça birzararı yok hem bulgurda çok faydalı bişey
Kızlar ben de zayıfladım yaa( Yüzüm filan çöktü. Her gören de söylüyor moralimi bozuyolar valla(
Kızlar ben de zayıfladım yaa( Yüzüm filan çöktü. Her gören de söylüyor moralimi bozuyolar valla(
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir
hanımlar sizde kaşınıyormusunuz. benim belim , karnım çok kaşınıyor ya
evet benimde kaşınıyo nötrocinanın vucut kremini kullanıyorum ismi doğru yazdımmı emin değilimhanımlar sizde kaşınıyormusunuz. benim belim , karnım çok kaşınıyor ya
bende bir kilo almışım mafoldumben
hanımlar sizde kaşınıyormusunuz. benim belim , karnım çok kaşınıyor ya
ben zayıftım sanırım kilo olarak bilmiyorum ama yüzüm çökmüştü hatta kvalidem kilo acalağına zayıflıyoröusun demişti bana gerçi şimdide çok almadım sadece 1 kiloPeki kızlar sizde 7.haftadayken zayıflamışmıydınız??
ben de içemiyorum yoğurt yiyorum onun yerineben hiç süt içmiyorum kızcaksınız ama midem çok bulanıyo içemiyorum
ben kaşınmıyorum anlamadım ki kaşınmak normal mihanımlar sizde kaşınıyormusunuz. benim belim , karnım çok kaşınıyor ya
ben de birzcık zayıflamış gibi hissediyorumPeki kızlar sizde 7.haftadayken zayıflamışmıydınız??