2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim elvoscan benim bebişim süpriz yumurtadan çıktı kaydirigubbakcemile3 3 senedir bebeğim olmuyordu testlerim yarım kaldı tedaviye geçemedik ama benim fındık kurdum bize süpriz yaptı :nazar: Allah kimseye aratmadan versin inşallah :Saruboceq:
tebrik ederim canım. amin allah kimseye aratmasınn

neyse arkadaşlar sata göre haziran gözüktüğüm için kabullenilmedim pek..olsun....
sağlıklı doğumlar diliyorum..güzel hamilelik geçirirsiniz inşallah...

kızlar önemli bir bilgi vereyim size hamileyken maydanozu çok fazla yemeğin benim bir arkadaşım yeni doğan bölümünde başhemşire o anlattı 6 aylık bir gebe çok fazla maydonoz tüketmiş bebeği karnında ölmüş yapılan araştırmalarda maydanozdan olduğu tespit edilmiş ve ben bundan önceki hamileliğimde çok maydonoz yemiştim bebeğimi kaybetmiştim aklınızda olsun

DıMPLES tesekur cnm ama ben listeyi silemedım nasıl sılınıyo

kızlar önemli bir bilgi vereyim size hamileyken maydanozu çok fazla yemeğin benim bir arkadaşım yeni doğan bölümünde başhemşire o anlattı 6 aylık bir gebe çok fazla maydonoz tüketmiş bebeği karnında ölmüş yapılan araştırmalarda maydanozdan olduğu tespit edilmiş ve ben bundan önceki hamileliğimde çok maydonoz yemiştim bebeğimi kaybetmiştim aklınızda olsun
evet cnm katılıyorum bende duydum duşuk ede sebeb oluyo bende ilk bebegımı kaybettım kalbı durmuştu.senağlama

neyse arkadaşlar sata göre haziran gözüktüğüm için kabullenilmedim pek..olsun....

haziran olurmu hıc 5haftalık degılmısın sen mayıstır o hazıran bıle olsan arada kaynamıstır yazdıkların

aşk olsun güzelim ya.. gitme biyere ya hu.. gözden kaçmıştır. alıngan hamile seniii :eek:klava: opuyorumnanaktan

evet cnm katılıyorum bende duydum duşuk ede sebeb oluyo bende ilk bebegımı kaybettım kalbı durmuştu.senağlama

canım Allah kaybettiğimiz bebeklerimizin ömrünü yeni gelen bebişlerimize versin uzun ömürlü sağlıklı olsun bebişlerimiz bu sefer daha bilinçliyim ve umudum var inşallah olacak bu sefer

yeni gelen arkadaslar ya da listede adını göremeyen arkadaslar
sadece bir mesajınızla dimples arkadasımıza söylemeniz yeterli olucaktır
liste ilk sayfa da sabit olarak kalıcaktır çok gerekli olduğu takdirde dimples arkadasımız alıntı yapacaktır

kızlar haftaya salı kontrolüm var 11 haftalık olmus olcak bebişim gittiğimde bisürüde tahlilim var. 8 tane. işin kötüsü kan tutuyor beni:KK70: neyse bebegim için katlancam artık napalıım ayıla bayıla veririm artık kan...

mayıs 2010 annelerinin önceki konu baslıgında yani buraya tasındamadan evvel slm kızlar bende mayıs annesiyim gibisinden bir yazım vardı... dün yazmıstım bugun buraya tasındıgını gördüm ona istinaden söledim.. ayrıca kızar gibi soru işaretleri yapmanda bir anlam bulamadım...

son satı vermemişim haklısın ama baştan yazayım.. 24 temmuz satım.. tahmini doğum tarihi 3 mayıs .. suan 11 haftamdayım. kalp atısını ve keseyi net olarak 6 haftalıkken görmüştük teşekkürler.. hamileliğimi güzel bir sekilde benimle aynı anda aynı duyguları paylaşan hamişlerle geçirmek istiyorum.. biraz korkak bir insanım ve gerçekten benim gibi hamile olanlardan cesaret almam gerekiyor. yardımlarınızı bekliorum kızlar

canım Allah kaybettiğimiz bebeklerimizin ömrünü yeni gelen bebişlerimize versin uzun ömürlü sağlıklı olsun bebişlerimiz bu sefer daha bilinçliyim ve umudum var inşallah olacak bu sefer[/QUOTEinşallah cnm bende herseyı arastırıyorum yedıgımı içtigimi ben daha keseyı gormedım perşembe gıdıcem dr inşallah gorurum bende bu seher umutluyum rabbım bıze bagışlasın bebişlerimizi amin:Saruboceq:

hımmm..:) daha yeni kullanıyorum siteyi napim :) mesaj atmam gerektiginden haberim bile yok:KK70:
neyse öğrenmiş olduk

sevgili misafirimiz kendinizi tanıtında bizde rahatlayalım üye olmanız 5 dakikanızı almaz...

X