2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya benimde burnum büyüdü sanki şimdiden böyle şişerse yüzüm doğuma yakın ne olucak (aha gene yakalandım) bide ben patlican burunluyum hemen ağlayınca falan şişer

1 misafirmizde eksikisz burda yani
heyyy sanada günaydınsengözlerimebaksanab

kızlar bişey sorucam size.geçen cumaya kadar benim mide bulantılarım sabah başlardı gece uyuyana kadar devam ederdi.cumadan beri hiç olmuyor.bebeğin kalbi durmuş olabilir mi?bunun hakkında bilgisi olan var mı?

iyi o zaman bende yazmadığım zaman çoğunlukla indiriyorum sayfayı görmesiinler diye ama hep yakalanıyorum kabak gibi ortada pespembe bi sayfakaydirigubbakcemile3
ben bi taktik buldum. sayfayı boydan indiriyorum yani cetvel boyu ile 10 - 15 cm arası oluyo. ekranda açıkkende aşağıda duruyo bi nevze iyi oluyo. sayfanın arkasında çalıştığım program açık olduğu için o daha çok görünüyor. bişey olursa pıt diye de indiveriyom pembe sayfayı...

kızlar bişey sorucam size.geçen cumaya kadar benim mide bulantılarım sabah başlardı gece uyuyana kadar devam ederdi.cumadan beri hiç olmuyor.bebeğin kalbi durmuş olabilir mi?bunun hakkında bilgisi olan var mı?

hayır canım yoktur alakası zaman zaman bulantılar geçer sonra bi ara yeniden başlar benimde geçmeye başladı artık her zaman bulanmıyo hemen böyle endişe etme
sen kaç haftalıksın:uhm:

canım kötü düşünme hemen bak burada bazı arkadaşlarında öyle oldu ben de mesala bir hafta kötüydüm bazen oluyo bulantım bu sabah bulantım oldu yine öyle düşünme bişey yoktur inşallah ben de pimpirik yapıyodum doktora gidene kadar çünkü benim olmuyodu hiç Allaha şükür sağlıklıymış

hayır canım yoktur alakası zaman zaman bulantılar geçer sonra bi ara yeniden başlar benimde geçmeye başladı artık her zaman bulanmıyo hemen böyle endişe etme
sen kaç haftalıksın:uhm:

ben 8+3 üm.Sen kaçsın?Bir de kalbinin durmuş olması belirti verir mi acaba?Bençok tedirgin oldum.Çünkü gün boyu bulanırdı.

günaydınnnnnnnnnnnnnn

evet yaaa dondum kıslar kışlıkları çıkarmaya karar verdim artıkkaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar a.s. Benim belime kıramp gibi bi ağrı saplanıyo bazen.Dün akşam kayınvalidem bana da oluyodu.Benimki doğumdan sonra kaldı öyle dedi.ınşallah geçici bişeydir :uhm:

öyle kötü şeyler getirme aklına. Bulantın geçmiş yada azalmış olabilir...

ne diyosun cansu ya allah aşkına sorduğun şeye bak bunu düşünmende dillendirmende çok yanlış bence mide bulantın olmuyo diye çocuğun kalbinin durması da ne demek hamileliğin boyunca miden bulanıcak diye bi kuralmı var zamanla geçiyo elbette e beniğm hiç bulanmadı o zaman bebeğimin kalbi hiç atmadı mı kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma lütfen

Veeeeeeeeeee biz 10. haftaya başladık.Bebişimin resmi değişmiş.Ben 8. haftada gitmiştim dr.Hareketlerini göremedik.Bu gidişimiz değişik olacak kısmetse :sm_cool:
Cansu bebişin kalbi dursa kanaman, koyu renkli akıntın falan bişey olurdu.Bi işaret verir.Elbette her kanama kalbinin durduğunu da göstermez ama sadece bulantın olmadı diye böyle şeyler getirme aklına canım

inşallah canım ya benim de bişey yoktur.Neden böyle herşeyi takıyoruz bilmiyorum ki.Ama bi sorun olsa bir an önce dışarı atılmak için belirti vermesi gerekir diye düşüyorum.

Allah korusun canım nasıl laf öyle klava: . içini ferah tut. düzene giriyordur hamileliğin. eğer dediğin şey olsaydı sen çoktan rahatsızlanırdın.

Günaydın kızlar a.s. Benim belime kıramp gibi bi ağrı saplanıyo bazen.Dün akşam kayınvalidem bana da oluyodu.Benimki doğumdan sonra kaldı öyle dedi.İnşallah geçici bişeydir :uhm:

ya kızlar çok rica ediyorum böyle şeyler düşünmeyin hep iyi düşününki iyi olsun kayınvaliden de tam laf etmiş yani seninle onun bünyesi birmi herkesin ağrıları kalıcak diye bi kaidemi var morelinizi ne kadar yüksek tutarsanız okadar rahat hamilelik geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…